۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۰۲
يکشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۱۱۵۱۷۲
آغاز فصل نوین شراکت راهبردی بانک و مشتریان کلان برای تقویت زنجیره‌ تامین

تفاهم‌نامه همکاری اقتصادنوین با چهار هلدینگ برتر کشور امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بانک اقتصادنوین با چهار شرکت کاله، هلدینگ افراشته، سانیار موتور پارسیان با برند «تیگارد» و گروه انتخاب با هدف تامین جامع نیازهای مالی و اعتباری این شرکت‌ها و مجموعه‌های وابسته به آن‌ها به امضا رسید.

تفاهم‌نامه همکاری اقتصادنوین با چهار هلدینگ برتر کشور امضا شد

به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، این تفاهم‌نامه در مراسمی با حضور موسوی‌زاده، قائم‌مقام مدیرعامل، یوسفیان، معاون بانکداری شرکتی و اعتبارات، مونسان، معاون بانکداری خرد، امین زارع، معاون بین‌الملل، جمعی از مدیران ارشد بانک و مدیران ارشد شرکت‌های طرف تفاهم‌نامه منعقد شد.

قائم مقام مدیرعامل:

منابع بانک اقتصادنوین برای حمایت از مشتریان آماده است

موسوی‌زاده، قائم‌مقام مدیرعامل بانک اقتصادنوین، در این مراسم با تاکید بر ظرفیت بانک برای پشتیبانی از مشتریان گفت: ما جزو بانک‌هایی هستیم که هیچ‌گاه با کمبود منابع مواجه نبوده‌ایم و حتی از ظرفیت انتشار اوراق نیز برای تامین مالی استفاده می‌کنیم.

او با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه‌های حاضر برای گروهی از مشتریان خاص و منتخب بانک منعقد شده است، افزود: اجرای تعهدات طرفین بر اساس مفاد قرارداد ضروری و لازم‌الاجراست و انتظار می‌رود همکاری‌ها در چارچوب توافق‌های انجام‌شده با جدیت دنبال شود.

قائم‌مقام مدیرعامل همچنین با اشاره به ظرفیت‌های اعتباری و تعهدی بانک اظهار کرد: بانک اقتصادنوین ابزارهای مناسبی را در اختیار مشتریان قرار داده است؛ ابزارهایی که در شبکه بانکی کم‌نظیر هستند و می‌توانند پاسخ‌گوی نیازهای متنوع بنگاه‌های اقتصادی باشند.

معاون بانکداری شرکتی و اعتبارات:

حرکت از تسهیلات‌محوری به سمت شراکت راهبردی

یوسفیان، معاون بانکداری شرکتی و اعتبارات، در ادامه این مراسم به تشریح بخشی از محصولات و راهکارهای جدید بانک پرداخت و گفت: اندازه بانک اقتصادنوین در ابعاد مختلف توسعه پیدا کرده است. ما امروز سومین بانک کشور هستیم و طبیعی است که راهبردها، مشتریان و محصولات ما نیز باید متناسب با این اندازه و جایگاه طراحی و ارائه شوند.

او با اشاره به محصولات جدید بانک در حوزه بانکداری شرکتی افزود: اشاره به محصولات جدید بانک در حوزه بانکداری شرکتی افزود: «ال‌سی برای خرید و فروش مواد اولیه، پرداخت حقوق و بیمه ماهانه قابل تمدید، تسهیلات تامین مالی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲۵ مگاوات و تسهیلات ارزی، بخشی از خدماتی است که بانک برای پاسخ‌گویی به نیازهای جدید مشتریان طراحی کرده است.

به گفته یوسفیان، هدف بانک اقتصادنوین صرفا ارائه تسهیلات نیست. او در این‌باره توضیح داد: ما علاقه‌مند نیستیم مدل همکاری ما با مشتریان صرفا تسهیلاتی باشد. تلاش کرده‌ایم خدمات خود را به سمت تعهدات ببریم و نقش خود را در حوزه اعتباری توسعه دهیم.

معاون بانکداری شرکتی و اعتبارات ادامه داد: همواره تلاش کرده‌ایم شریک راهبردی مشتریان خود باشیم و خدماتی به‌روز، نوآورانه و متناسب با نیازهای واقعی آنان ارائه کنیم. نیازهای مشتریان در حال تغییر است و بانک نیز باید بتواند متناسب با این تغییرات، راهکارهای جدید و شخصی‌سازی‌شده ارائه دهد.

او با تاکید بر اینکه بانک نمی‌خواهد تنها پرداخت‌کننده تسهیلات باشد، گفت: برای رفاه حال مشتریان، دامنه تعهدات مالی بانک را افزایش داده‌ایم تا بتوانیم در کنار بنگاه‌ها قرار بگیریم و بخشی از بار مالی و عملیاتی آن‌ها را مدیریت کنیم.

معاون بانکداری خرد:

خدمات بانک اقتصادنوین یکپارچه است

مونسان، معاون بانکداری خرد ، نیز در این مراسم با تاکید بر ضرورت پایبندی طرفین به تعهدات خود گفت: هدف ما این است که این همکاری برای هر دو طرف، یک شراکت برد ـ برد باشد. تحقق این هدف نیازمند آن است که همه طرف‌ها به تعهدات خود عمل کنند و همکاری‌ها بر پایه اعتماد و شفافیت پیش برود.

او افزود: این همکاری نباید محدود به یک خدمت یا یک حوزه باشد. انتظار ما این است که شرکت‌های طرف تفاهم‌نامه از ظرفیت‌های همه‌جانبه گروه اقتصادنوین استفاده کنند و تعامل میان بانک، شرکت‌های زیرمجموعه و مشتریان به شکلی یکپارچه شکل بگیرد.

به گفته مونسان، استفاده از خدمات متنوع گروه اقتصادنوین می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌های مالی و عملیاتی مشتریان، دسترسی آنان به خدمات تخصصی را نیز تسهیل کند.

معاون بین‌الملل:

ظرفیت‌های بین‌المللی در خدمت مشتریان است

امین زارع، معاون بین‌الملل، نیز با اشاره به ظرفیت‌های بانک در حوزه خدمات بین‌المللی، بر آمادگی این معاونت برای حمایت از نیازهای ارزی و تجاری شرکت‌های طرف تفاهم‌نامه تاکید کرد.

وی گفت: راهبردی بلندمدت برای ارائه خدمات ارزی به شرکت‌های طرف تفاهم‌نامه تدوین شده است. هدف این راهبرد ارائه خدمات ارزی با بالاترین سطح استاندارد بانکی است.

او با تاکید بر اینکه بانک اقتصادنوین در حوزه بین الملل ظرفیت‌های گسترده‌ای ایجاد کرده است، اظهار داشت: این بانک آمادگی کامل دارد تا نیازهای ارزی شرکت‌های بزرگ را به نحو احسن مدیریت کند.

دغدغه‌های بنگاه‌ها در شرایط دشوار اقتصادی

در بخش دیگری از این مراسم، مدیران ارشد چهار شرکت طرف تفاهم‌نامه ضمن قدردانی از بانک اقتصادنوین، عملکرد این بانک را شفاف، چابک و همراه با شناخت مناسب از نیازهای بنگاه‌ها توصیف کردند.

مدیران ارش هر یک از شرکت‌های کاله، هلدینگ افراشته، سانیار موتور پارسیان با برند «تیگارد» و گروه انتخاب، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و عملکرد مجموعه‌های خود، درباره شرایط اقتصادی موجود، محدودیت‌های تامین مالی، افزایش هزینه‌های تولید و دغدغه‌های مرتبط با سرمایه در گردش سخن گفتند.

آنان با تاکید بر اهمیت همکاری با بانک‌ها در شرایط دشوار اقتصادی، خواستار توسعه تعاملات با بانک اقتصادنوین، افزایش انعطاف‌پذیری خدمات و طراحی راهکارهای متناسب با ویژگی‌های هر شرکت شدند.

 

مدیران این شرکت‌ها همچنین بر ضرورت شخصی‌سازی خدمات بانکی تاکید کردند و خواستار آن شدند که نیازهای هر بنگاه بر اساس مدل کسب‌وکار، ساختار مالی، چرخه تولید و شرایط بازار آن بررسی شود.

گامی نو در شراکت‌های راهبردی

تفاهم‌نامه‌های امضاشده با چهار مجموعه بزرگ، نه آغاز راه، که نماد بلوغ یک دهه مسیر «بانکداری شرکتی» در اقتصادنوین است. بانک اقتصادنوین همواره حرکت به سمت تخصصی‌سازی خدمات شرکتی را سرلوحه راهبردهای خود قرار داده بود و این تفاهم‌نامه‌ها، جلوه‌ای تازه از عملیاتی‌سازی این راهبرد در ابعادی کلان است.

در این مرحله، بانک از رویکرد مرسوم «تسهیلات‌محوری»، به مدل «مدیریت یکپارچه‌ی زنجیره ارزش» گذار کرده است. امضای این تفاهم‌نامه‌ها، فصل نوینی در تعمیق شراکت‌های راهبردی است؛ جایی که بانک دیگر تنها تامین‌کننده مالی نیست بلکه به عنوان بازوی عملیاتی، تمام ظرفیت‌های شرکت‌های زیرمجموعه خود را برای حل چالش‌های پیچیده و متنوع مشتریان کلان به خدمت گرفته است. این رویکرد، گواهی بر بلوغ ساختار اعتباری و عملیاتی بانک است که توانسته نیازهای بنگاه‌های بزرگ اقتصادی را در قالب بسته‌ای واحد و هم‌افزا پاسخ دهد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی