۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۰۰
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۱۱۵۳۸۶
پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر اصفهان آغاز شد؛

نمایش تازه‌ترین دستاوردهای تجدیدپذیر در قطب صنعت

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر اصفهان در حالی آغاز به کار کرد که گروه فولاد مبارکه به‌عنوان پیشران صنعت سبز و خودتأمینی انرژی کشور، با محوریت بازوی تخصصی خود، شرکت صنایع نیرو و انرژی پاک فولاد (صناپ)، نقشی محوری در این رویداد ایفا می‌کند. این حضور استراتژیک، فراتر از نمایش دستاوردها، بیانگر عزم جدی بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد کشور برای رهبری گذار به انرژی‌های پاک، رفع ناترازی برق صنایع و تحقق رویکرد «توسعه پایدار و کربن‌زدایی» در زنجیره ارزش فولاد است.

4.jpg

به گزارش خبرنگارفولاد، پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر، از امروز، سه‌شنبه دهم شهریورماه ۱۴۰۵، در سالن امیرکبیر مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان افتتاح شد. این رویداد چهارروزه که به ویترینی برای عرضه آخرین دستاوردهای فناورانه در حوزه انرژی‌های پاک تبدیل شده، با حضور قدرتمند گروه فولادمبارکه به عنوان صنعت پیشرو و پیشگام در سیاست‌های گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر، نقشی کلیدی در ترویج توسعه پایدار ایفا می‌کند. این نمایشگاه تا چهار روز آینده، بستری است برای نمایش توانمندی‌های استراتژیک در تأمین تجهیزات و فناوری‌های نوین صنعت برق.

حضور متمایز گروه فولادمبارکه با محوریت «شرکت صنایع نیرو و انرژی پاک فولاد (صناپ)»، نشان‌دهنده استراتژی هوشمندانه این گروه برای تسلط بر زنجیره ارزش انرژی‌های پاک است. صناپ به‌عنوان یکی از بازوان تخصصی و استراتژیک گروه فولادمبارکه در حوزه زیرساخت‌های انرژی، در این نمایشگاه حضور یافته تا توانمندی‌های خود را در ارائه راهکارهای جامع نیروگاهی و مدیریت انرژی به نمایش بگذارد. برگزاری این رویداد با مشارکت و حمایت راهبردی «گروه فولاد مبارکه»، «شرکت صنایع نیرو و انرژی پاک فولاد (صناپ)»، «شرکت نیرو انرژی سپنتا» و «شرکت رسانا کابل» محقق شده است.
 

بستر هم‌افزایی صنعت و انرژی‌های پاک در قطب صنعتی کشور

استان اصفهان به‌عنوان قلب تپنده صنایع مادر بیش از هر زمان دیگری نیازمند راهکارهای پایدار، هوشمند و نوآورانه برای رفع ناترازی برق و تضمین امنیت پایدار انرژی است. برپایی این دوره از نمایشگاه تخصصی با تمرکز ویژه بر بخش «انرژی‌های تجدیدپذیر» و فناوری‌های نوین فتوولتائیک (سولار)، فرصتی طلایی برای اتصال صنایع بزرگ و پیشران به زنجیره تأمین‌کنندگان، سازندگان تجهیزات نیروگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه انرژی‌های سبز فراهم می‌آورد.

این رویداد صرفاً یک نمایشگاه تجهیزات‌محور نیست؛ بلکه محوری کلیدی برای ایجاد هم‌افزایی فنی، انتقال دانش و بررسی مدل‌های نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و صنایع بزرگ در پروژه‌های خورشیدی است. توسعه چنین نیروگاه‌هایی، تحت هدایت مجموعه‌های پیشرویی چون گروه فولادمبارکه و بازوان تخصصی آن مانند صناپ، نقشی تعیین‌کننده در خودتأمینی انرژی واحدهای صنعتی، کربن‌زدایی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ایفا می‌کند.

گردهمایی متخصصان و پیشگامان صنعت برق

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر با گردهم‌آوردن بخش‌های دولتی، حاکمیتی و پیشگامان بخش خصوصی، زمینه را برای عقد تفاهم‌نامه‌های دوجانبه، معرفی توانمندی‌های بومی‌سازی‌شده و هموارسازی مسیر گذر به انرژی‌های پاک تسهیل می‌کند. بازدیدکنندگان می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲، از فضای نمایشگاهی و فرصت‌های شبکه‌سازی در این رویداد بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی