۱۹ مهر ۱۴۰۵ ۱۵:۵۳
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۱۱۵۵۲۰

بانک دی و اتاق بازرگانی خراسان رضوی در مسیر طراحی مدل‌های نوینِ همکاری اقتصادی

در گامی راهبردی برای بازتعریف روابط میان بانک دی و بخش خصوصی، مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره بانک دی با حضور در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی، نشست تخصصی و گسترده‌ای را با حضور فعالان اقتصادی، روسای کمیسیون‌های ۲۰گانه و مسئولان ارشد این اتاق برگزار کردند.

اتاق بازرگانی خراسان رضوی بانک دی daybank1

به گزارش روابط‌عمومی بانک دی ،در نشستی مشترک با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک دی در اتاق بازرگانی استان خراسان که با هدف شناسایی ظرفیت‌های مشترک و طراحی راهکارهای عملیاتی برای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی در یکی از قطب‌های مهم تجاری و گردشگری کشور برگزار شد.

برات کریمی، مدیرعامل بانک دی، با اشاره به پتانسیل‌های عظیم استان خراسان رضوی در حوزه‌های تجارت، گردشگری و اقتصاد، بر ضرورت طراحی یک «مدل مالی-بانکی ویژه» برای مدیریت نقدینگی در این منطقه تأکید کرد. وی گفت: این مدل باید به‌گونه‌ای باشد که منافع مشترک فعالان اقتصادی و بانک را به‌طور هم‌زمان تأمین کند.

کریمی با ارائه دیدگاهی نو در حوزه بانکداری، از لزوم فاصله گرفتن از تعاریف سنتی گفت و تصریح کرد: بانک حرفه‌ای، صرفاً یک نهاد واسط نیست؛ بانک باید در نقش یک مشاور امینِ مالی برای بنگاه‌های اقتصادی عمل کند و بهترین ابزارها را در بهترین زمان و با کوتاه‌ترین فرآیند کاری در اختیار فعالان بازار قرار دهد. وی همچنین بر اهمیت تأمین زنجیره‌ای مالی از طریق ابزارهای پیشرویی همچون «برات‌کارت» و «اوراق گام» تأکید کرد و اعلام نمود که بانک دی آمادگی کامل دارد تا این ابزارها را برای متناسب‌سازی با نیازهای اختصاصی فعالان اقتصادی استان، توسعه دهد.

اعتبار اقتصاد خراسان؛ سرمایه‌ای برای حمایت ویژه محمدرضا ادبی، رئیس هیأت‌مدیره بانک دی، با اشاره به جایگاه استراتژیک مشهد به عنوان دومین استان تأثیرگذار اقتصادی کشور، بر وظیفه نظام بانکی در حمایت ویژه از تولیدکنندگان این منطقه تأکید کرد. وی با تحلیل وضعیت اعتباری استان، خاطرنشان کرد: نسبت مطالبات معوق در خراسان رضوی، علیرغم حجم بالای اعتبارات، کمتر از سایر استان‌ها است؛ این امر نشان‌دهنده اعتبار بالا و خوشنامی چشمگیر فعالان اقتصادی این استان است.

ادبی همچنین با اشاره به رشد محسوس بانک دی در سال گذشته، افزود: اقبال شرکت‌های بزرگ و فعالان اقتصادی به خدمات بانک دی، نتیجه دستاوردهای چشمگیری است که ما در مسیر تعالی کسب کرده‌ایم و امیدواریم این نشست، سنگ‌بنای توسعه همکاری‌های عمیق‌تر با استان خراسان باشد.

خواسته‌های بخش خصوصی: از «فهم متقابل» تا «راهکارهای اختصاصی»

در این نشست، نمایندگان بخش خصوصی نیز با نگاهی واقع‌بینانه به انتظارات خود پرداختند. حسین محمدیان، دبیرکل اتاق بازرگانی استان، چالش اصلی را در «فهم متقابل» میان بانک‌ها و فعالان اقتصادی دانست و گفت: بخش خصوصی امروز نیازمند بانکی است که با شناخت دقیق از نیاز کسب‌وکار، در زمان درست و با ابزار مناسب در کنار آن‌ها باشد. انتظار ما، تعریف بسته‌های مالی اختصاصی، منعطف و تسریع در فرآیندهای بانکی با رعایت کاملِ اهلیت و خوشنامی است.

محمدرضا توکلی‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، نیز با تأکید بر ضرورت بررسی مسائل در نشست‌های تخصصی برای رسیدن به خروجی‌های عملیاتی، خاطرنشان کرد: اینگونه نشست‌ها نشان می‌دهند کدام بانک‌ها اراده واقعی برای همکاری و رفع موانع تولیدکنندگان را دارند. وی همچنین بر لزوم ایجاد تفاهم و تشکیل «کارگروه‌های مشترک» میان بانک دی و کمیسیون‌های اتاق برای ایجاد فهم مشترک تأکید کرد.

این نشست که با حضور مدیران ارشد اتاق بازرگانی و طیف گسترده‌ای از فعالان اقتصادی برگزار شد، فرصتی بی‌نظیر برای ترسیم یک چشم‌انداز مشترک و گذار از تعاملات ساده به سمت شراکت‌های استراتژیک و توسعه‌محور بود.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
بورس ۸ میلیونی؛ تکرار صعود ۹۷، رونق ۹۸ یا حباب ۹۹؟
«نبرد هرمز» روز نود و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
سهم آمریکا از مجوز صادرات گازوئیل روسیه چند روز است؟
تداوم برنامه‌های توسعه محصول و افزایش کیفیت در گروه سایپا/ میانگین مصرف سوخت محصولات سایپا به ۵.۵ لیتر می‌رسد
-آغاز ساخت دارالفنون شهید کاظمی بیرجند به همت بانک پاسارگاد؛ گامی در جهت پرورش نسل آینده ایران
چگونه مجموعه‌ای از محاسبات اشتباه، جنگ عربستان در یمن را از سر گرفت
خشم دانش‌آموزان فرانسوی در خیابان‌ها؛ چرا دانش‌آموزان بریتانیایی به خیابان نمی‌آیند؟
بودجه دولت میان گازانبر کاهش درآمدمالیاتی و فروش نفت
آلمان تا ۱۵ میلیون بشکه نفت را ذیل طرح گروه هفت آزاد می‌کند
استقبال معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی پروژه‌های مسکن
میزبانی آمریکا از مذاکرات سه‌جانبه «سازنده» برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
گره‌های ترافیک فقط با اتوبوس و مترو حل نمی‌شود| موتورسیکلت، معضل آینده تهران است
ترامپ: عدم اعطای جایزه صلح نوبل به من «لکه‌ای پاک‌نشدنی» بر پیشانی نروژ باقی می‌گذارد
هشدار فرستاده سازمان ملل درباره بازگشت یمن به «جنگ تمام‌عیار» و تأکید بر لزوم گفت‌و‌گو
امارات: کمک‌خلبان فلای‌دبی قصد حمله «انتحاری» به اسرائیل را داشت
«نبرد هرمز» روز نود و دوم | عربستان سعودی از هدف قرار گرفتن فرودگاه بین‌المللی ملک فهد دمام خبر داد
قالیباف در واکنش به سخنان روبیو: کسانی که به دنبال میراث اسکندر هستند، زانو خواهند زد
بورس آمریکا زیر فشار تنگه هرمز | ۷۰ درصد شرکت‌های بزرگ بازدهی منفی ثبت کردند
هشدار موشکی یمن؛ بیش از ۴۰۰ پرواز عربستان لغو شد
هشدار محسن رضایی به آمریکا؛ «برای تکرار شکست‌های تاریخی آماده باشید»
بقائی مکرون را به انحصارطلبی هسته‌ای متهم کرد | «صلح با معیار دوگانه، انحصار قدرت است»
شهادت معاون اجتماعی فراجا در انفجار تله بمب‌گذاری‌شده در زاهدان
قمار جنگی عربستان | بمب نفتی زیر پای ترامپ در آستانه انتخابات آمریکا
پشت پرده گرانی سیب زمینی در روزهای اخیر چه بود؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای جهانی در محدوده ۴۱۰۰ دلار
ناتو پیش از رزمایش اتمی در ایتالیا به روسیه اطمینان داد؛ «دلیلی برای نگرانی نیست»
جنجال «واگذاری خاک چابهار» به افغانستان؛ واقعیت توافق چیست؟
شوک دلار به بازار رایانه| فروش متوقف شده است !
وال‌استریت به کمک زرادخانه آمریکا آمد؛ قراردادهای صدها میلیون دلاری برای جبران کمبود موشک
قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای جهانی در محدوده ۴۱۰۰ دلار
شهادت معاون اجتماعی فراجا در انفجار تله بمب‌گذاری‌شده در زاهدان
جنجال «واگذاری خاک چابهار» به افغانستان؛ واقعیت توافق چیست؟
دسته‌چک اماراتی همکار «مدعی افشاگری» | پرسش‌هایی که هنوز پاسخ نگرفته‌اند
قالیباف در واکنش به سخنان روبیو: کسانی که به دنبال میراث اسکندر هستند، زانو خواهند زد
بورس آمریکا زیر فشار تنگه هرمز | ۷۰ درصد شرکت‌های بزرگ بازدهی منفی ثبت کردند
چگونه مجموعه‌ای از محاسبات اشتباه، جنگ عربستان در یمن را از سر گرفت
بقائی مکرون را به انحصارطلبی هسته‌ای متهم کرد | «صلح با معیار دوگانه، انحصار قدرت است»
-آغاز ساخت دارالفنون شهید کاظمی بیرجند به همت بانک پاسارگاد؛ گامی در جهت پرورش نسل آینده ایران
هشدار موشکی یمن؛ بیش از ۴۰۰ پرواز عربستان لغو شد
امارات: کمک‌خلبان فلای‌دبی قصد حمله «انتحاری» به اسرائیل را داشت
تداوم برنامه‌های توسعه محصول و افزایش کیفیت در گروه سایپا/ میانگین مصرف سوخت محصولات سایپا به ۵.۵ لیتر می‌رسد
هشدار محسن رضایی به آمریکا؛ «برای تکرار شکست‌های تاریخی آماده باشید»
قمار جنگی عربستان | بمب نفتی زیر پای ترامپ در آستانه انتخابات آمریکا
پیشنهاد سردبیر
زندگی