يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۷۴۸۱۰

پرچم فلسطین روی سینه گای پیرس بازگشت/ رسانه فرانسوی عذرخواهی کرد

پرچم فلسطین روی سینه گای پیرس بازگشت/ رسانه فرانسوی عذرخواهی کرد
رسانه «ونیتی فر» فرانسه به خاطر برداشتن سنجاق سینه فلسطین از روی تصویر گای پیرس بازیگر استرالیایی، عذرخواهی کرد.

 گای پیرس بازیگر استرالیایی برای نسخه فرانسوی مجله «ونیتی فر» به عنوان یکی از چهره‌های مهمان جشنواره فیلم کن عکس گرفت.

پیرس در حالی که روی یک صندلی نشسته بود رو به دوربین لبخند زد. این در حالی بود که روی یقه چپ کت او سنجاق سینه پرچم فلسطین جای داشت و وی دستبندی بافته شده با رنگ‌های فلسطینی را روی مچ دست خود بسته بود.

اما زمانی که این عکس در وب سایت «ونیتی فر» فرانسه و حساب رسمی اینستاگرام آن به اشتراک گذاشته شد، خبری از این عناصر که نشان‌دهنده حمایت این بازیگر از مردم فلسطین بود وجود نداشت.

یک سایت فرانسوی در توییتر نوشت: مجله معروف آمریکایی «ونیتی فر» عکس بازیگر و موسیقیدان گای پیرس را که در جشنواره فیلم کن به نشانه همبستگی با فلسطین سنجاق سینه زده بود، فتوشاپ کرد، اما فراموش کردند دستبند را که به رنگ‌های فلسطینی هم بود فتوشاپ کنند. این پیام که به انگلیسی هم ترجمه شده بود به سرعت منتشر شد و خشم کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت.

«ونیتی فر» بعداً وب سایت خود را به روز کرد تا عکس ویرایش شده را با عکس اصلی جایگزین کند. در زیر پرتره پیرس نوشته شده: پیشتر نسخه قبلی این تصویر در سایت قرار داده شده بود، اما نسخه اصلی این است و ما صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم.

چهره‌های مشهور از زمانی که رژیم صهیونیستی حدود ۸ ماه پیش حمله نظامی بی‌امان خود را در غزه آغاز کرد، در رویدادهای مهم همبستگی خود را با فلسطینی‌ها نشان داده‌اند. کیت بلانشت با پوشیدن لباسی که یادآور پرچم فلسطین بود و بلاحدید با پوشیدن لباسی با پارچه چفیه فلسطینی از جمله این چهره‌ها در جشنواره کن امسال بودند.

پرچم فلسطین روی سینه گای پیرس بازگشت/ رسانه فرانسوی عذرخواهی کرد

به گزارش آسوشیتدپرس، حمله بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به خاک فلسطین، نزدیک به ۳۶ هزار نفر را در غزه کشته و صدها هزار نفر را آواره کرده است.

دیوان بین‌المللی دادگستری سازمان ملل متحد روز جمعه به رژیم صهیونیستی دستور داد تا عملیات نظامی خود در رفح را متوقف کند.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

کیهان: برنامه هسته‌ای کشور حتما باید به جای صراحت در فضای ابهام باقی بماند؛ هرگز نباید خیال غرب از ما راحت باشد

انتقاد روزنامه اصولگرا از برخی اظهارنظرها و مصاحبه‌های پزشکیان و عراقچی

پرونده کارگردان متجاوز به ۴ دختر نوجوان، وارد مرحله جدید شد

ما هیچ زیانی در مذاکرات اخیر نکردیم؛ این آمریکا بود که اعتبارش زیر سوال رفت

نشست هیات بلندپایه طالبان با ایران در مرز دوغارون

رایزنی وزیر خارجه عراق و کاردار سفارت آمریکا درباره مذاکرات تهران و واشنگتن

تنش میان هند و آمریکا به خمیردندان و کودکان هم رسید

بهزاد نبوی: رادیکال‌ها برای اینکه قافله عقب نیفتند، به چهره دولت چنگ می‌کشند

خیلی داریم برای اتباع غیرمجاز هزینه اقتصادی و امنیتی می‌دهیم

عراقچی: هر زمان آمریکا برای یک مذاکره بر اساس احترام متقابل آمادگی داشته باشد، مذاکرات را آغاز خواهیم کرد

«شمخانی» قصه‌ای درباره ترور خود برای ملت تعریف کرد که هیچ نسبتی با واقعیت ندارد

روزنامه جمهوری اسلامی:راه مقابله با مکانیسم ماشه، رفتار هیجانی نیست

آمریکا در برابر شانگهای: یک بزرگ‌تر از یازده!

پیشنهاد سردبیر
زندگی