تفکری که موجب مشکلات در کشور شده میخواهد زحمات شهید رئیسی را خراب کند
آیتالله سیدمحمد سعیدی، عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم بزرگداشت «جانفدای امام (ره)» آیتالله سیدمحمدرضا سعیدی گفت: در ابتدای دولت شهید رئیسی کار اینقدر سخت شده بود که در تامین بودجه برای پرداخت حقوق کارمندان دچار مشکل شده بودند. اما ایشان با تلاش و کار فراوان از سد این مشکلات گذر کردند.
امام جمعه شهر قم با تاکید بر نفوذ آمریکا و کشورهای اروپایی و کثرت فحشا در زمان پهلوی، گفت: عدهای طوری فضا را جلوه میدادند که اگر با کشورهای خارجی ارتباط نداشته باشیم در آب خوردن هم به مشکل بر خواهیم خورد، اما شهید رئیسی بدون آن ارتباطی که منظور آنها بود مشکلات کشور را برطرف کرد.
او افزود: ادای احترام کشورهای خارجی و سازمان ملل به شهید رئیسی نشان میدهد که ایشان ارتباط مناسبی با کشورهای خارجی داشته است.
سعیدی ادامه داد: شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان با سیاستگذاریهای صحیح و عملکرد مناسب در جوامع جهانی، اسلام را به جهان معرفی کردند.
منبع:حوزه
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: