يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۷۴۸۸۷

واکنش دفتر نتانیاهو به ادعای بایدن: جنگ تنها در صورت دستیابی به اهداف تل‌آویو متوقف خواهد شد

واکنش دفتر نتانیاهو به ادعای بایدن: جنگ تنها در صورت دستیابی به اهداف تل‌آویو متوقف خواهد شد
درپی اظهارات جمعه شب رئیس جمهور آمریکا درباره پیشنهاد جدید به حماس، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگ تنها در صورت دستیابی به اهداف تل‌آویو متوقف خواهد شد.

 «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا گفت رژیم صهیونیستی یک پیشنهاد جدید برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرده و در صورت حصول توافق بر سر این طرح جدید، آمریکا پایبندی تل‌آویو به مفاد این طرح را تضمین خواهد کرد.

طبق گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، بایدن گفت: «اسرائیل یک پیشنهاد جامع ارائه داده است. این یک نقشه راه است که به آتش‌بس پایدار و آزادسازی تمام اسرا منجر خواهد شد. این پیشنهاد از طریق قطر به حماس تحویل داده شده است.»

 دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در واکنش به این اظهارات بایدن اعلام کرد: نتانیاهو بر پایان نیافتن جنگ تا دستیابی به تمامی اهداف اصرار دارد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: نتانیاهو به تیم مذاکره کننده ماموریت داده است تا خطوط کلی را برای دستیابی به هدف بازگرداندن اسرا ارائه کند.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه اضافه کرد: جنگ در غزه تا زمانی که توانایی حماس برای تسلط بر غزه و جنگ از بین نرود پایان نخواهد یافت.

در ادامه این بیانیه اعلام شده است: خطوط کلی پیشنهادی اسرائیل، از جمله انتقال مشروط از یک مرحله به مرحله دیگر، به اسرائیل اجازه می‌دهد اصول مذکور را حفظ کند.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

طی این مدت و به‌رغم تمامی حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و به‌ویژه زنان و کودکان در نوار غزه، اما ارتش به اصطلاح افسانه‌ای رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بی‌سابقه‌ای شده است، تا جایی که خود صهیونیست‌ها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شده‌اند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی