۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۴۱
يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
کد خبر: ۷۵۰۲۸

محمد شریعتمداری: من صدای نجواهای خاموش خواهم بود/ نه به شما دروغ می‌گویم، نه به رهبری و نه به خودم

محمد شریعتمداری: من صدای نجواهای خاموش خواهم بود/ نه به شما دروغ می‌گویم، نه به رهبری و نه به خودم
شریعتمداری گفت: وعده می‌دهم که برای تحقق این هدف به پشتوانه سال‌ها همکاری با گرایشات مختلف سیاسی و رویکرد میاندارانه‌ای که مشی گفتمانی و عملی اینجانب بوده است، اختیارات رئیس جمهوری را به گونه‌ای به کار خواهم گرفت که بازیگران موثر بر سیاست، توان خود را علیه منافع مردم در دعوا و پنجه کشیدن تلف نکنند.

به گزارش فراز؛محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزیر صمت در دولت های حسن روحانی با حضور در ستاد انتخابات کشور، در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ثبت نام کرد.

او سپس با حضور در جمع خبرنگاران، سخنرانی کرد. متن سخنان او به این شرح است:

زیستن توام با عزت و رفاه مردم در سایه کاهش منازعات

با عرض سلام و احترام به محضر مردم شریف ایران، شهدای این مرز و بوم و امام شهدا، خمینی کبیر

دغدغه‌مندانه می‌گویم نابودی یک ملت زمانی از راه می‌رسد که امید و رویایی نداشته باشد. درست است که بدون سیاست گذاری نمی‌توان حکمرانی موفقی داشت ولی هیچ سیاستی هم بدون یک روح جمعیِ امیدوار و متحد موفق نخواهد شد و امروز من به این دلیل اینجا هستم که می‌دانم حال ایران ما، این میراث مشترکمان خیلی خوب نیست، اما باور دارم می‌شود اوضاع را بهتر کرد و ایرانی آباد و شاد ساخت.

در این مسیر ۴ دستور کارمشخص به شرح ذیل است:

۱- یکبار برای همیشه، برای بهبود کیفیت زندگی مردم باید درگیری‌ها و نزاع‌های بنیاد برکن بین گروه‌های اثرگذار بر عرصه سیاست و قدرت که در کنار فشارهای بدخواهان خارجی منافع مردم و کیان کشور را به خطر انداخته و موجب شکست سیاست‌ها می‌شود متوقف شود.

وعده می‌دهم که برای تحقق این هدف به پشتوانه سال‌ها همکاری با گرایشات مختلف سیاسی و رویکرد میاندارانه‌ای که مشی گفتمانی و عملی اینجانب بوده است، اختیارات رئیس جمهوری را به گونه‌ای به کار خواهم گرفت که بازیگران موثر بر سیاست، توان خود را علیه منافع مردم در دعوا و پنجه کشیدن تلف نکنند.

نه حاکمیت دوگانه شکل می‌دهم و نه یکدست‌سازی و خالص‌سازی خواهم کرد بلکه تلاش می‌کنم تفاهم و ائتلاف حداکثری را برای حل مسائل مردم ایجاد کنم.

۲- در حوزه بین‌الملل در تعامل با همه ارکان نظام، سازوکاری نتیجه‌گرا در مسیر حل مساله تحریم فراهم می‌کنم. با پرهیز از نگاه سیاه و سفید به کشورها، رویکرد سیاست خارجی ایران را با محوریت بهره مندی مردم از دیپلماسی اقتصاد محور، حفظ هویت تمدنی ایران و ارتقای احترام ایرانیان بنا می‌کنم.

۳- متکی به تجربه‌های موثر در اداره ۳ ابر وزراتخانه، خردمندی را در عرصه حکمرانی حاکم نموده و الزامات تحقق توسعه متوازان را بدور از خیال بافی و آمارسازی بر همه ارکان دولت جاری خواهم ساخت.

شایستگان را در عرصه اداره کشور به کار خواهم گرفت که به فرموده مولای متقیان «تقدم افاضل بر اراذل» حق واقعی مردم بر حاکمان است و من این حق را ادا خواهم کرد.

۴- اگر رٍئیس‌جمهور شوم صدای همه مردم خواهم بود. من صدای نجواهای خاموش خواهم بود، صدای جوانان خلاق، دختران و پسرانی که نه کسی آن‌ها را می‌بیند و نه به رسمیت می‌شناسد صدای نسلی خواهم بود که دغدغه‌ها و مطالبات آن‌ها از جنس سیاست زدگی‌های امروز نیست، وعده می‌دهم که با تعامل با سایر قوا مردم را از کلافگی محدودیت های اینترنت نجات دهم، من صدای معلولین، کودکان کار وخیابان و آسیب دیدگان خواهم بود.

به باور من دستاورد اجرای این دستور کارها، کاهش فقر، تحقق عدالت در همه ابعاد جنسیتی، قومی، مذهبی و آموزشی و حفاظت از محیط زیست خواهد بود.

مردم شریف ایران با درک وضعیت رنج آور شما در حوزه‌های درمان و مسکن و معیشت متعهدم این شرایط را به طور جدی بهبهود بخشم، همان‌گونه که در دوره مسئولیت وزارت رفاه در اوج محدودیت های مالی، ۵ میلیون بازنشسته بهره مندی از همسان سازی و متناسب سازی حقوقشان را به چشم دیدند.

و اما سخن اخر آنکه آمده‌ام که با پشتوانه رأی شما حق زیستن توام با عزت و رفاه مردم این سرزمین در سایه کاهش منازعات و رفع مخاصمات را ادا کنم و در این مسیر متعهد هستم نه به شما دروغ بگویم، نه به رهبری و نه به خودم.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی