يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
کد خبر: ۷۵۰۶۳

افزایش قیمت مصوب شکر

افزایش قیمت مصوب شکر
سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: قیمت مصوب شکری که با ارز تالار اول با نرخ ۲۸۵۰۰ تومانی وارد می‌شد و به دست مصرف‌کننده می‌رسید، هر کیلو ۲۸۵۰۰ تومان بود و حالا که شکر با ارز تالار دوم وارد و ارزش افزوده آن نیز افزایش یافته، قیمت مصوب شکر به ۴۲۵۰۰ در هر کیلو تغییر کرد.

حسین فرهادی، سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران  درباره تغییرات تخصیص ارز به واردات شکر و حبوبات توضیح داد و گفت: ستاد تنظیم بازار در جلسه‌ای که در اردیبهشت سال جاری در وزارت صمت برگزار شد منبع تامین ارز واردات شکر را تغییر داد و ابلاغ کرد که شکر با ارز تالار دوم که ۴۲هزار و ۲۰۰ تومان قیمت دارد وارد شود، علاوه بر این مالیات بر ارزش افزوده شکر هم از یک درصد بر ۱۰درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: قیمت مصوب شکری که با ارز تالار اول با نرخ ۲۸۵۰۰ تومانی وارد می‌شد و به دست مصرف‌کننده می‌رسید هر کیلو ۲۸۵۰۰ تومان بود و حالا که شکر با ارز تالار دوم وارد می‌شود و ارزش افزوده آن نیز افزایش یافته قیمت مصوب شکر به ۴۲۵۰۰ در هر کیلو به صورت فله تغییر کرده و همچنین قیمت شکربسته‌بندی شده یک کیلویی ۴۹۵۰۰ تومان است. این قیمت‌ها را سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان اعلام کرده است.

فرهادی از قیمت شکر خام در بنادر برابر با هر کیلو ۲۱۵۰۰ تومان خبر داد.

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران اظهار کرد: با قیمت مصوب سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان برای شکر حاشیه سود این کالا برای عرضه‌کننده حدود ۱۰درصد تعیین شده و در این قیمت سود بنکدار و خرده‌فروش در نظر گرفته نشده است؛ این اتفاق سبب می‌شود شکر بالاتر از قیمت مصوب فروخته شود.

وی در ادامه درباره تغییرات تخصیص ارز به واردات حبوبات در سال جاری گفت و توضیح داد: ارز مختص به واردات حبوبات هم از تالار اول (۲۸۵۰۰ تومان) به تالار دوم (۴۲۲۰۰ تومان) تغییر کرده اما هنوز بخش‌نامه آن اعلام نشده است.

فرهادی خاطرنشان کرد: ثبت سفارش واردات حبوبات انجام می‌شود اما فعلا ارزی به آن اختصاص پیدا نمی‌کند تا بخش‌نامه صادر شود و به صادرکنندگان نیز گفته می‌شود با ارز بازار آزاد واردات را انجام دهند و پس از تعیین تکلیف تخصیص‌ها به آنها ارز داده می‌شود. گفتنی است در میان انواع حبوبات ارز تالار دوم به واردات ۷۰درصد آنها اختصاص پیدا می‌کند و ۳۰ درصد دیگر باید با ارز بازار آزاد وارد شود.

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران تصریح کرد: حبوباتی که اکنون در بازار هست همه با ارز تالار اول (۲۸۵۰۰ تومانی) وارد شده و باید با قیمت‌های پیشین به دست مصرف‌کننده برسد. با این حالا تمام واردکنندگان حبوبات، اقلامی را که با ارز تالار اول وارد کرده‌اند را با قیمت ارز تالار دوم فاکتور می‌کنند.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی