کنایه معنادار عباس آخوندی؛ براساس قانون اساسی ایران تنها یک دولت باید داشته باشد نه دولتهای مستقل!
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری نوشت: بر خلاف روح قانون اساسی نهادهای مذکور در آن را به دولتهای مستقل تبدیل کردهاند. حال آنکه دولت در ایران یگانه است. رهبری در راس، رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی با همکاری دو قوهی دیگر، دولت ملی ایران را شکل میدهند.
به گزارش «فراز»، عباس آخوندی، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در کانال تلگرامی خود نوشت:
پیش به سوی شکلدهی دولت ملی مدرن
بر خلاف روح قانون اساسی نهادهای مذکور در آن را به دولتهای مستقل تبدیل کردهاند. حال آنکه دولت در ایران یگانه است. رهبری در راس، رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی با همکاری دو قوهی دیگر، دولت ملی ایران را شکل میدهند.
در این وضعیت چنددولتی، دولتهای چندگانه به جای پرداختن به درد مردم در پی جنگ و نزاع با یکدیگرند. خود را مستقل از ملت و ملت را مواجببگیر خود میدانند. بر اساس قانون اساسی ایران تنها یک دولت دارد. آن هم موجودیتی جز ارادهی ملت ندارد و باید مظهر ارادهی ملت باشد.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: