۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۲:۴۴
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
کد خبر: ۷۵۵۰۰

زمان بندی تبلیغاتی ۶ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مشخص شد

زمان بندی تبلیغاتی ۶ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مشخص شد
برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداهای چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی پس از برگزاری مراسم قرعه کشی مشخص شد.

به گزارش فراز؛ آیین قرعه‌کشی برنامه‌های تبلیغاتی رادیو و تلویزیونی ۶ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شامگاه یکشنبه (۲۰ خرداد) با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.
 
در این مراسم، رئیس سازمان صدا وسیما، معاون سیاسی و رئیس ستاد انتخابات رسانه ملی، معاون سیما، رئیس و دبیر ستاد انتخابات کشور، نماینده شورای نگهبان و شورای نظارت بر صدا و سیما، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان نامزدهای احراز صلاحیت شده حضور دارند.
 
نخستین نامی که به قید قرعه از بین هفت گوی زردرنگ حاوی نام نامزدها خارج شد، نام «آقای مصطفی پور محمدی» بود. بر اساس قرعه‌کشی، حجت الاسلام مصطفی پور محمدی با شماره یک در جدول قرار می‌گیرد.
 
طبق قرعه انجام شده، شماره ۱ به این نامزد ریاست جمهوری تعلق گرفت و مطابق جدول برنامه ریزی شده برای تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری زمان پخش برنامه‌های تبلیغاتی او مشخض شد
 
دومین کاندیدا «مسعود پزشکیان» بود که نام او از گردونه بیرون آمد و شماره ۲ را به خود اختصاص داد.
 
گوی سوم این قرعه کشی نیز به «سعید جلیلی» تعلق گرفت و شماره پنج به وی اختصاص یافت.
 
بر اساس قرعه‌کشی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با شماره چهار در جدول قرار می‌گیرد.
 
تلاش برای برگزاری انتخابات پرشور سالم و با مشارکت بالا
 
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد تقی شاهچراغی، معاون سیاسی وزیر کشور در آیین قرعه‌کشی برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: برابر اصل ۱۳۱ قانون اساسی حوادثی که باعث کوتاه شدن یک دولت می‌شود، مسئولیت اجرای انتخابات با وزارت کشور و مسئولیت نظارت به شورای محترم نگهبان است. کمیسیون بررسی تبلیغات ذیل هیئت اجرایی مرکزی انجام وظیفه می‌کند.
 
وی افزود: قاعدتاً برابر قانون، کمیسیون موظف و ملزم به رعایت قانون در بررسی و کنترل و نظارت بر برنامه‌های در صدا و سیما و یک بخش و در بخش دیگر سایر برنامه‌های تبلیغاتی در فضاهای بیرونی کتوب و سایر رسانه‌ها است.
 
شاهچراغی گفت: آنچه که قطعی است توجه به قانون است. شناختی که از نامزدهای محترم که از چهره‌های شناخته شده فرهنگی و سیاسی هستند، همراه با نظام و انقلاب هستند و ان‌شاءالله هر آن کس را که مردم تشخیص دهند به واسطه حضور در انتخابات در این جایگاه و منصب خواهد نشست.
 
وی افزود: ان‌شاءالله همراه با هم در کنار هم مسیر را به گونه‌ای رقم خواهم زد که بتوانیم انتخابات پرشور سالم و با مشارکت بالا رقم بخورد. در این کمیسیون که در خدمتتان هستیم نمایندگانی از شورای نگهبان، دستگاه قضایی، وزارت کشور و صدا و سیما حضور دارند. برنامه‌ها رصد می‌شود با همدلی و همکاری بهترین شکل این کار انجام خواهد شد.
 
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: هیئت اجرایی که با مسئولیت وزیر کشور شکل می‌گیرد ناظر بر اقدامات کمیسیون است.
 
استفاده از ظرفیت‌های رسانه ملی برای نامزدهای انتخاباتی
 
به گزارش خبرنگار مهر، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی در آیین قرعه‌کشی برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: آنچه در حماسه بدرقه شهدای گرانقدر مشاهده کردیم نشان دهنده عظمت و شکوه سرمایه اجتماعی پرافتخار مردم عزیز ما ست که به رخ جهانیان کشیده شد. این حماسه جمهور در بدرقه شهیدان به حماسه حضور در انتخابات ریاست جمهوری منتهی خواهد شد.
 
وی افزود: وظیفه سنگینی که بر عهده رسانه ملی قرار داشت. در عدالت و عدالت گستری رسانه ملی خودش را موظف می‌داند که هم امکانات و هم ظرفیت‌ها و جایگاه خودش را در اختیار نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری قرار دهد برای اینکه برنامه‌ها و دیدگاه‌ها و رویکردهای خودشان را به اطلاع مردم شریف برسانند و هم به آحاد ملت امکان بهره‌مندی از نظر نامزدهای محترم را تقدیم می‌کند.
 
وی افزود: اقدامات رسانه ملی در آماده‌سازی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری بلافاصله بعد از شهادت شهدای پرواز اردیبهشت شروع شد.
 
رییس رسانه ملی گفت: از جامعه نخبگان کشور، اندیشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، دانشگاه‌ها در طراحی برنامه‌های انتخاباتی این دوره مدد جستیم. طراحی مناظره‌ها و سوال‌ها بر اساس توجه جدی به مسائل اساسی کشور انجام شد.
 
وی افزود: بر اساس اسناد بالادستی سیاست‌های کلی، منویات مقام معظم رهبری و به ویژه برنامه هفتم که دولت آینده آن را اجرا خواهد کرد در طراحی برنامه‌ها و سوالات استفاده شد. انتظار مردم ارائه برنامه‌ها، دیدگاه‌ها و رویکردهای نامزدهای محترم در فضای سالم انتخاباتی و تبلیغاتی است و هرگونه تخطی از اخلاق انتخاباتی می‌تواند شیرینی این حضور پرشکوه مردمی در عرصه مشارکت سیاسی و صحنه تعیین سرنوشت مردم را به تلخی در کام‌ها مبدل کند.
 
جبلی تصریح کرد: انتظار مردم عزیز ما و مقام معظم رهبری از فضای سالم انتخاباتی دارند این است که آلوده بد اخلاقی‌ها نشود.
 
وی افزود: برنامه‌های در نظر گرفته شده برای نامزدهای محترم عبارت از پنج مناظره، سه میزگرد، چهار مستند تلویزیونی و رادیویی، برنامه‌های رو به دوربین برای سخن گفتن با مردم، برنامه صف اول، برنامه گفتگوی ویژه و برنامه بدون تعارف که در رادیو و تلویزیون این برنامه‌ها پخش خواهد شد.
 
رییس سازمان صدا و سیما گفت: علاوه بر آن رسانه ملی در فضای مجازی سامانه تلوبیون را با ده‌ها میلیون مخاطب مشترک در اختیار نامزدهای محترم قرار داده است. به هر کدام از نامزدهای کانال اختصاصی ۲۴ ساعته واگذار شده است که برنامه تبلیغاتی خودشان را بارگذاری خواهند کرد.
 
از جمله برنامه‌های انتخاباتی این دوره نامزدها ۲ مستند تلویزیونی و ۲ مستند رادیویی است که هر کدام به مدت ۳۰ دقیقه هستند.
 
همچنین نامزدها می‌توانند ۳۱ برنامه، «رو به دوربین» برای سیمای استان‌ها تولید کنند.
 
در این دوره از انتخابات سامانه تلوبیون در اختیار نامزدها خواهد بود و هر نامزد می‌تواند یک کانال ۲۴ ساعته اختصاصی داشته باشد که این برنامه‌ها با اینترنت رایگان پخش می‌شود.
 
طبق جدول پخش تنظیم شده توسط صداوسیما، مناظره‌ها در تاریخ‌های زیر برگزار خواهد شد:
دوشنبه ۲۸ خرداد
پنج‌شنبه ۳۱ خرداد
 جمعه ۱ تیر
 دوشنبه ۴ تیر
 سه‌شنبه ۵ تیر
 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی