۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۰:۲۸
سه‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
کد خبر: ۷۶۰۱۹

پوتین: روسیه از کره‌شمالی و مردم قهرمان این کشور در برابر غرب خائن حمایت می‌کند

پوتین: روسیه از کره‌شمالی و مردم قهرمان این کشور در برابر غرب خائن حمایت می‌کند
ولادیمیر پوتین در آستانه سفر به کره‌شمالی، از پیونگ‌یانگ بابت حمایت‌ها و دوستی‌اش قدردانی کرده و قول داد که به این کشور در تلاش‌هایش برای استقلال کمک کند. پوتین همچنین مخالفتش را با تحریم‌های کره‌شمالی اعلام کرد.

سفر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به کره‌شمالی امروز (سه‌شنبه) انجام می‌شود و این نخستین سفر او به این کشور از سال ۲۰۰۰ است.

پوتین پیش از سفرش در مقاله‌ای برای روزنامه «رودونگ سینمون» چاپ کره‌شمالی نوشت که از پیونگ‌یانگ بابت حمایت‌ها و دوستی‌اش قدردانی می‌کند.

ولادیمیر پوتین در این مقاله نوشت: «روسیه به طور مداوم از کره‌شمالی و مردم قهرمان این کشور در مبارزه با دشمن خائن، خطرناک و متجاوز، در مبارزه برای استقلال، هویت و حق انتخاب آزادانه مسیر توسعه حمایت کرده و خواهد کرد.»

رئیس‌جمهور روسیه از کره‌شمالی برای «حمایت بی‌دریغ» از عملیات روس‌ها علیه اوکراین، همبستگی بین‌المللی و «تمایل به دفاع از اولویت‌ها و دیدگاه‌های مشترک خود» در سازمان ملل تشکر کرد.

پوتین همچنین پیونگ‌یانگ را حامی متعهد و همفکر روسیه توصیف کرد که آماده مقابله با جاه‌طلبی غرب‌جمعی برای جلوگیری از ظهور نظم جهانی چند قطبی مبتنی بر عدالت، احترام متقابل به حاکمیت و توجه به منافع یکدیگر است. وی همچنین خاطرنشان کرد: «نظم مبتنی بر قوانین که ایالات متحده در تلاش است به جهان تحمیل کند، چیزی بیش از یک دیکتاتوری نو استعماری جهانی نیست که بر استانداردهای دوگانه متکی است.»

به گزارش راشا تودی، رئیس‌جمهور روسیه حتی پس از سال‌ها «فشار اقتصادی، تحریک‌آمیز، باج‌خواهی و تهدید نظامی» از سوی آمریکا، از مردم کره‌شمالی‌ به خاطر «دفاع مؤثر از منافعشان» تعریف کرد.

پوتین همچنین در ادامه مطلب خود در روزنامه رودونگ سینمون متعهد شد که یک سیستم تسویه حساب‌ جایگزین با کره‌شمالی ایجاد می‌کند که تحت کنترل کشورهای غربی نباشد، چون مسکو و پیونگ‌یانگ به دنبال ارتقای روابط دوجانبه به سطح بالاتر هستند و افزود: «روسیه و کره‌شمالی سیستم‌های جایگزینی را برای تجارت و تسویه حساب‌های متقابل ایجاد خواهند کرد که از سوی کشورهای غربی تحت فشار نیست و مشترکا با اقدامات محدودکننده غیر مشروع آنها مخالفت خواهند کرد.»

وی ادامه داد، روسیه در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک ساختار امنیتی «برابر و غیر قابل تقسیم» در اوراسیا است اما جزئیات دیگری را فاش نکرد.

رئیس‌جمهور روسیه که می‌خواهد پس از ۲۴ سال به کره‌شمالی برود، گفت، مسکو مبادلات و همکاری با کره‌شمالی را در زمینه‌هایی مانند آموزش، گردشگری و فرهنگ افزایش خواهد داد. پوتین همچنین از کره‌شمالی به دلیل حمایت از جنگ روسیه در اوکراین قدردانی و از تلاش کره‌شمالی برای دفاع از حاکمیت خود در برابر «دشمن حیله‌گر، خطرناک و متجاوز» حمایت کرد.

به گزارش کرملین، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، «دنیس مانتوروف» معاون اول نخست‌وزیر، «آندری بلوسوف» وزیر دفاع، «میخائیل موراشکو» وزیر بهداشت، «رومن استاروویت» وزیر حمل و نقل، «یوری بوریسوف» رئیس روس‌کوسموس و «اولگ بلوزیوروف» رئیس راه‌آهن روسیه قرار است پوتین را در این سفر که امروز انجام می‌شود و تا چهارشنبه ادامه دارد، پوتین را همراهی می‌کنند. پوتین پس از آن راهی ویتنام می‌شود.

سخنگوی کرملین دوشنبه اعلام کرد ولادیمیر پوتین از ۱۸ تا ۱۹ ژوئن (سه‌شنبه تا چهارشنبه همین هفته) در سفری دوستانه به کره‌شمالی سفر خواهد کرد. دیمیتری پسکوف همچنین گفت، ولادیمیر پوتین در روزهای ۱۹ تا ۲۰ ژوئن (چهارشنبه و پنج‌شنبه همین هفته) به ویتنام سفر می‌کند.

پسکوف در رابطه با سفر پوتین به ویتنام گفت، برنامه‌ریزی شده است تا وضعیت و چشم‌اندازهای توسعه بیشتر مشارکت استراتژیک جامع بین روسیه و ویتنام در زمینه‌های تجاری، اقتصادی، علمی، فناوری و بشردوستانه و همچنین تبادل‌نظر در مورد موضوعات جاری در دستور کار بین‌المللی و منطقه‌ای مورد بحث قرار گیرد. در پی این مذاکرات، بیانیه مشترک و تعدادی اسناد دوجانبه امضا خواهد شد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی