۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۰۱
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۷۶۰۸۹
جعفرزاده ایمن آبادی:

قالیباف طرح‌هایش را از آرشیو مجلس درآورده‌

قالیباف طرح‌هایش را از آرشیو مجلس درآورده‌
نماینده ادوار دوره نهم و دهم مجلس شورای اسلامی گفت: اصولگراها چون برنامه‌هایشان محدودکننده زندگی مردم بوده و هست، خوف دارند که گزارش بدهند. شما الان ملاحظه می‌کنید مثلا در بحث اینترنت و فضای مجازی و حجاب اصلا جرائت ندارند از طرح‌های خودشان دفاع کنند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درباره ارزیابی خود از وضعیت اردوگاه اصول‌گرایان در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، گفت: من ترسی را در اصولگراها می‌بینم از اینکه چون برنامه‌هایشان که همه محدودکننده زندگی مردم بوده و هست، خوف دارند که گزارش بدهند. شما الان ملاحظه می‌کنید مثلا در بحث اینترنت و فضای مجازی و حجاب اصلا جرائت ندارند از طرح‌های خودشان دفاع کنند. اصلا وقتی که آقای جلیل دفاع می‌کند، می‌گوید چون قانون هست و نمی‌گوید قانون درست یا غلط است. این یکی از نقاط ضعف اصولگریان است، یعنی نشان می‌دهد که حاضر است به خاطر رای این را بگوید.

چرا اصولگرایان می‌ترسند از برنامه‌هایشان به مردم گزارش بدهند؟

وی افزود: اصول‌گرا یعنی فردی که تحت هر شرایطی بر اصول خودش می‌ایستد ولی این‌ها ضعف، ترس و خوف دارند از بیان واقعیت‌ها و از ریزش رای می‌ترسند. شما ببینید آقای جلیلی چقدر آسمان و ریسمان می‌بافد یا آقای قالیباف یک سوال را جواب نمی‌د‌هد که در این چهار پنج سالی که در مجلس بود، چرا این کارها را نکرده‌ است ایشان که الان از فضا نیامده است. آقای زاکانی گفت، من گوشت توزیع می‌کنم! عیب نیست؟ بعد فردا نان، شیر و مرغ هست، شما رییس‌جمهوری یا توزیع کننده گوشت و غذا هستی!؟ آن هم در این بحث استارت‌آپی، فضای الکترونیک و خدمات استارت‌آپی اصلا گفتن از توزیع گوشت توسط رییس جمهور نشان از اوج عقب‌ماندن از دنیای مدرن است. این آدم نمی‌داند، فضای مارکتینگ به چه شکل هست و این فضای مجازی چطور است و چطور می‌تواند از استارت آپ‌ها و اپلیکیشن‌های مخصوص استفاده کند.

قالیباف طرح‌های خود را از آرشیو مجلس درآورده‌ است

جعفرزاده با بیان اینکه آن‌ها خیلی ترسو حرف می‌زنند، گفت: آن آقا اصلا جرائت ندارد از دوران مدیریت خودش و کارهای مثبتش بگوید یک کلام از این چند سالی که در بنیاد بوده‌ است بگوید. آقای قالیباف توضیح دهد، این طرح‌های خوشگلی که نام می‌برد و از آرشیو مجلس درآورده است، چرا تا حالا اجرا نکرده‌ است.

اصول‌گرایان برای تثبیت وضع موجود هم برنامه ندارند

این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که آیا اصول‌گرایان قصد دارند وضع موجود را ادامه دهند، گفت: در گفتن، تثبیت و توسعه وضع موجود هم، این‌ها شک دارند و هیچ برنامه‌ای ندارند که ارائه کنند. این‌ها شریک و بانیان وضع موجود هستند یعنی اول باید بیایند و جواب دهند که چرا در این چند سال گذشته اوضاع اقتصادی این‌ قدر خراب شد. این را نمی‌آیند جواب دهند، اصلا مهم‌ترین سوال همین است که بگویند چرا این‌قدر شرایط کشور خراب شده است و همه شما هم مسئول بودید. آقای جلیلی که خودشان می‌گویند من دولت در سایه بودم یعنی همه کارهای این دولت را من انجام می‌دادم و در آن سهیم هستم بماند که آقای قاضی زاده می‌گوید نخیر ایشان نبوده است.

وی در ادامه مطرح کرد: اینها اصلا برنامه‌ای برای اصلاح ندارند‌. همه این‌ها در دولت بودند، دارای مسئولیت مشترک هستند و در وضعیت خراب کشور سهیم هستند، باید بیایند و پاسخگو باشند. آقایی که می‌گفت در سه سوت، مساله بورس را حل می‌کنم و در حق بورس جنایت شد چرا الان نباید بازخواست شود. شهردار تهران بگوید چرا در پارک‌ها مسجد می‌سازد. این چه کاری است، چرا مردم را عصبانی و ناراحت می‌کند. اصلا نماز خواندن در آن مساجد دچار اشکال است.

قاضی‌زاده و زاکانی صد در صد پوششی هستند

جعفرزاده در پاسخ به این سوال که کدام یک از کاندیداهای اصول‌گرا پوششی هستند، گفت: این‌ها اختیاری از خودشان که ندارند. من آقای پورمحمدی و پزشکیان را تفکیک می‌کنم، چهارتای دیگر، هر چهار تا پوشش همدیگر هستند و باید یک جایی پشت این‌ها باشد. قاضی‌زاده و زاکانی صد در صد پوششی هستند. حالا باید ببینیم برای جلیلی چه اتفاقی در مقابل قالیباف می‌افتد.

وی با بیان اینکه نمی‌دانم کدام طیف جلیلی یا قالیباف در پافشاری برای انصراف از انتخابات پیروز خواهند شد، گفت: فکر می‌کنم قالیباف باید انصراف دهد، چون استقبال طیفی از حزب الهی‌ها از جلیلی بیشتر است. جلیلی آدم سالمی است اما کاردان و کاربلد نیست ولی آقای قالیباف متاسفانه همیشه در مسند بوده و در موردش حرف و حدیث هست و به نظرم قالیباف باید انصراف دهد و آخرین دوره ریاست مجلسش را هم بگذراند.

جعفرزاده در واکنش به اظهارات اخیر مشاور قالیباف که خطاب به کارمندان دولت گفته بود اگر شعور داشتی برای ۲۰ میلیون تومان پشت میز نمی‌نشستی، گفت: این‌ها از رییس‌شان الگو می‌گیرند، آقای قالیباف از بالا به پایین و بسیار تحقیرآمیز نگاه می‌کند. اصلا مردم را قبول ندارد از کسی که گفته شده تخصص در لوله کردن دارد نباید انتظار بیشتری داشته باشید.

وی تصریح کرد: اگر اصول‌گرایان دست از ناامید کردن و شکستن مردم بردارند، مردم تمایل دارند که پای صندوق رای بیایند. امیدوارم وزارت کشور جدی‌تر در رابطه با توصیه‌های رهبری مبنی بر مشارکت و رقابت، با ایجاد و حفظ امنیت و سلامت انتخابات اقدام کند. وزارت کشور در دوران انتخابات مجلس با جدیت عمل نکرد و امیدوارم که الان جدی‌تر وارد صحنه شود.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی