۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۴:۴۲
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۷۶۱۱۵

وعده قالیباف به زنان: هیچ فرقی با مردان ندارید

وعده قالیباف به زنان: هیچ فرقی با مردان ندارید
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در تنظیم برنامه هفتم برای ۵ ساله آینده با افتخار مخاطب را خانواده و زمان اعلام کردم. بر این باورم که زنان ما در عرصه‌های مدیریتی، هیچ فرقی با مردان ما ندارند و نباید در  آن جا ناعدالتی و تبعیض و همچنین محدودیت وجود داشته باشد.

 محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری صبح چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ در همایش «زنان، پیشران پیشرفت ایران» که در سالن همایش‌های نورالرضا تهران برگزار شد، با بیان این‌که «زنان پایه‌های اصلی تحول در کشور هستند»، اظهار کرد: بر این باورم که و با همه زمان و دختران ایرانی عهد می‌بندم که خانواده و زن در خانواده مهمترین عنصر و سلول جامعه است؛ به این معنا که ما هرچه از جامعه توقع داریم، اول از خانواده با محوریت زن است و این اساس کار ماست.

 وی افزود: زن به عنوان یک مادر مهمترین عنصر فرهنگی در جامعه ماست. در حقیقت فرهنگ، زنانه‌ترین عنصر در جامعه است و از اینجاست که ما زنان را پیشران اصلی پیشرفت می‌دانیم و در همه مسائل این زنان هستند که مبدا هستند و در سابقه مدیریت من توجه و باور به زنان دیده می‌شود. معتقدم اگر مادران ما آرامش و آسایش داشته باشد، جامعه ما آرامش و آسایش دارد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در تنظیم برنامه هفتم برای ۵ ساله آینده با افتخار مخاطب را خانواده و زمان اعلام کردم. بر این باورم که زنان ما در عرصه‌های مدیریتی، هیچ فرقی با مردان ما ندارند و نباید در آن جا ناعدالتی و تبعیض و همچنین محدودیت وجود داشته باشد. همچنین معتقدم در جاهایی باید برای زنان تبعیض باشد و آنجایی است که لازم است زمان ما از جمله زنان سرپرست خانوار از هر جهت برای حل مشکلات‌شان در مسائل اقتصادی در اولویت باشند و این عین عدالت است و من در دوران حضور در شهرداری تهران به این موضوع توجه کردم.

قالیباف با تاکید بر این‌که «باید از زنان حمایت و به آن‌ها توجه شود»، گفت: معتقدم که تربیت نسل آینده در خانه و حتما با خانه‌داری زنان محقق می‌شود و این یک بخش از رسالت زمان ماست و از طرف دیگر معتقدیم که تقویت جامعه با صرفاً خانه نشینی زن محقق نخواهد شد؛ چراکه زنان پیشران پیشرفت ایران عزیز ما هستند.

وی ادامه داد: ما با همین نگاه شهر تهران را که شهری مردانه بود و محیط شهر و همچنین فرصت‌های شهری برای زنان و دختران ما فراهم نبود، به شهری تبدیل کردیم که در آن محیط شهر را برای زنان آماده باشد و این موضوع را در سطح ملی حتما دنبال خواهم کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین به کارنامه خود در زمینه توجه به حوزه زنان در دوران فرماندهی نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: در حوزه مدیریت و اشتغال در نیروی انتظامی برای اولین بار بعد از پیروزی جمهوری اسلامی در سلسله مراتب نظامی و انتظامی و فرماندهی درجه گرفتند و رشد کردند و امروز بخشی از پلیس ما هستند. این‌که می‌گویند نباید برای زنان سقف رشد بگذاریم به این دلیل است که در مدیریت مبنا شایسته گزینی و شایسته سالاری است؛ در بسیاری از جاها من دیدم که زنان شایسته‌تر از مردان مدیریت کردند و این حق زنان است که در پستهای مدیریتی باشند و در دولت چهاردهم خواهید دید که زنان در پستهای کلیدی مدیریت خواهند داشت و نشان خواهند داد که فرهنگ کار چگونه است.

قالیباف همچنین با اشاره به تصویب قوانین حمایتی از زنان در مجلس یازدهم عنوان کرد: ما در مجلس در راستای توجه به تاکید مقام معظم رهبری به موضوع خانواده و جوانی جمعیت توجه کردیم؛ این موضوع بعد از چندین سال به قانون تبدیل نشد اما در مجلس یازدهم ایستادگی کردیم و توانستیم این قانون را به تصویب برسانیم که بخشی از آن اجرا شد و بخشی از آن همچنان باقی مانده است؛ این وعده را می‌دهم که این قانون را تمام و کمال اجرا خواهم کرد تا بتوانیم آن حمایت و فرصت‌های لازم را برای زنان ایرانی فراهم کنیم؛ زمانی که در پیروزی انقلاب دیدیم که چگونه به میدان آمدند و دیدیم که چه افکاری می‌خواست مانع از حضور آن‌ها در عرصه‌های سیاسی شود و همچنین دیدیم که در دوران دفاع مقدس پا به پای رزمندگان در صحنه‌های پشتیبانی و درمان حضور پیدا کردند.

وی ادامه داد: در حوزه آسیب‌ها و ظلمی که ممکن است به زنان در محیط خانواده و محیط‌های دیگر شود، حتماً در مجلس به لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار رسیدگی می‌کنیم و در دولت چهاردهم مورد توجه قرار خواهد گرفت.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز یکی از مشکلات و سختی های ما در حوزه معیشت و سلامت است که خانواده ها بخاطر تورم و کاهش رشد اقتصادی کشور به ۰.۷ و افزایش رشد نقدینگی به ۲۶ برابر و همچنین کرونا در دهه ۹۰ تحت فشار هستند و بیشترین فشار به سبد خانوار وارد شد. در آن زمان زنان بیشترین مسئولیت‌های را بر عهده داشتند؛ آن‌ها علاوه بر مسئولیت‌های خود، معلم بودند باید اقتصاد خانواده را هم مدیریت می‌کردند.

قالیباف همچنین اشاره به فاصله میان تورم و افزایش حقوق، تاکید کرد: ظرفیت‌هایی داریم که تا پیش از تحقق رشد اقتصادی در حال اتلاف و هدررفت هستند؛ من با شناخت دقیق ظرفیت‌ها قول می‌دهم و دولت چهاردهم را ضامن این می‌دانم که تا زمانی که تورم کاهش پیدا نکرده و به اندازه افزایش حقوق نیامده، فاصله ایجاد شده را هم با کمک نقدینگی و هم با کالای اساسی برای جامعه جبران می‌کنم؛ امروز دغدغه خانواده ما این است که یک خانواده برای ازدواج حداقل نیاز جدی به ۵ الی ۶ قلم از وسایل دارد که من ۱۲ قلم را در نظر دارم که باید در کنار اقلام اساسی مربوط به حوزه تغذیه که بیش از حدود ۲ هزار و ۱۰۰ کیلو کالری تامین شود؛ این کالاهای اساس را هم به‌گونه‌ای در کنار کالاهای تغذیه‌ای بگذارم که گرانی روی آنها اثر نگذارد و این کار را تا زمانی که افزایش حقوق یا میزان تورم یکی نباشد ادامه خواهم داد.

وی در پایان خطاب به زنان حاضر در سالن همایش گفت: مطمئن باشید این آسایش و آرامش را برای زنان فراهم می‌کنیم تا بتوانید نقش خود را در پیشرفت کشور ایفا کنند.

در این همایش تعدادی از زنان کارآفرین، صنعتگر و پرستار به بیان دغدغه‌ها و مطالبات خود پرداختند. رفع موانع پیش روی کارآفرینان، افزایش سنوات بازنشستگی برای زنان، عدم اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری، تامین رفاهیات و معیشت زندگی کادر درمان ارتقای جایگاه زنان در مشاغل مدیریتی صنعتی از جمله این مطالبات بود.

صدیقه سادات حجازی فعال حوزه زنان نیز طی اظهاراتی گفت: این همایش در واقع گوشه‌ای از اعلام حمایت بانوان این سرزمین از گفتمانی است که جایگاهی فاخر برای بانوان ایران زمین ترسیم نموده و در آن بانوان نقش آفرین هستند. بانوی ایرانی ضمن بهر مندی از اصالت و نجابت فرهنگی و دینی با حفظ شأن و جایگاه حقیقی خود وارد عرصه‌های مختلف علمی و اجتماعی شده و با بهره گیری از دانش و مهارت خود الگوی جدیدی معرفی کرده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی