سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۷۶۲۱۹

اعلام طرح نتانیاهو برای مرحله پساجنگ در غزه

اعلام طرح نتانیاهو برای مرحله پساجنگ در غزه
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طرح خود را برای آینده غزه بعد از پایان جنگ اعلام کرد.

«جیک شرمن» خبرنگار آمریکایی از سایت «پانچ‌بول نیوز» از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی این سوال را پرسید که بعد از پایان جنگ در غزه چه اتفاقی خواهد افتاد، وی جواب داد: ما باید به صورت پایدار غزه را خلع سلاح کنیم و یک اداره مدنی نه فقط برای توزیع کمک‌های بشردوستانه بلکه برای اداره شهر تشکیل دهیم. به نظر من بهتر است این مساله با همکاری کشورهای عربی انجام شود.

وی افزود: مساله سوم از بین بردن تفکرات حماس در مدارس و مساجد است تا به این مردم آینده متفاوتی را آموزش بدهیم تا دست به قتل یهودیان نزنند. نکته چهارم بازسازی است که به نظر من جامعه بین‌المللی اجرای آن را تا حد زیادی بر عهده خواهد گرفت.

نبود یک چشم‌انداز واضح از سوی رژیم صهیونیستی برای بعد از جنگ غزه نه تنها موجب اختلافات میان مسوولان رژیم صهیونیستی شده است بلکه نگرانی آمریکا و غرب را نیز برانگیخته است.

نتانیاهو درباره اظهارات ‌اخیرش که در آن گفته بود آمریکا کمک‌های نظامی را به تل‌آویو نمی‌دهد، گفت: من از حمایت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا قدردانی می‌کنم. ما مشکلاتی داریم که از چند ماه پیش ایجاد شده است اما در بسیاری از مذاکرات آرامی که بین مسوولان ما و مسوولان آمریکایی و بین من و جو بایدن انجام شد، برای از بین بردن این مشکلات تلاش کردیم.

وی افزود: ما نتوانستیم این مشکلات را حل کنیم. اکنون این یک مساله بسیار با اهمیت است. این مساله مهم است که ما به امکاناتی دست یابیم که بتوانیم حماس را شکست بدهیم و مانع تشدید تنش در لبنان شویم چرا که در غیر این صورت اسرائیل توانایی ورود به این جنگ را که یک جنگ وجودی و چند جبهه‌ای است، ندارد.

نتانیاهو در جواب این سوال که آیا جو بایدن این کار را به دلیل مسائل سیاسی داخلی می‌کند، گفت: دلیل این مسئله را نمی‌دانم اما در فراهم کردن مهمات و سلاح مهم تاخیر زیادی وجود دارد. درباره جنگنده‌های اف ۳۵ یا اف ۱۶ که تولید آنها بعد از چند سال انجام خواهد شد، صحبت نمی‌کنم. من اکنون درباره چیزی صحبت می‌کنم که برای پیروزی سریع‌تر در غزه و ممانعت از جنگ در لبنان ضروری است.

وی در اظهاراتی بی‌اساس و سخیف و بدون در نظر گرفتن آمارهای رسمی از کشتار در غزه مدعی شد: ارتش اسرائیل بیش از هر ارتش دیگری در تاریخ در تلاش برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان عمل کرده است! نسبت تلفات غیرنظامیان به مبارزان در غزه تقریبا یک به یک است و کمترین میزان در جنگ شهری مدرن است.

نتانیاهو گزارش‌های بین‌المللی درباره استفاده از سیاست گرسنگی به عنوان سلاح جنگی و قتل عمدی غیرنظامیان را تکذیب کرد و مدعی شد: ما میلیون‌ها پیامک و اطلاعیه برای فلسطینی‌ها می‌فرستیم و از غافلگیر کردن خودداری می‌کنیم! ما از آغاز جنگ اجازه ورود ۲۵ هزار کامیون به غزه را دادیم. یعنی نیم میلیون تن غذا و دارو.

وی درباره اظهارات «چاک شومر» رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا که خواهان برکناری نتانیاهو شده بود، گفت: کشورهای دموکراتیک حق مداخله در روند دموکراسی در دولت‌های دیگر را ندارند. این قاعده و قانونی است که من تلاش کردم به آن پایبند باشم و طبق آن زندگی کنم.

نتانیاهو برای معامله تبادل اسرا با حماس، بر توقف موقت جنگ بدون پایان آن یا عقب‌نشینی کامل از آن اصرار دارد، در حالی که حماس خواهان پایان جنگ و عقب‌نشینی کامل ارتش رژیم صهیونیستی و بازگشت آوارگان و بازسازی است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

آغاز اجرای طرح ضربتی تشدید نظارت بر نانوایی‌ها در پایتخت

جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با حضور مدنی‌زاده و پورمحمدی

دیدار عارف با رئیس شورای ریاستی لیبی

نتانیاهو اشغال نوار غزه را به عنوان یک گزینه در نظر گرفته؛ هدف چیز دیگری است

قالیباف: مجلس، فرزند انقلاب مشروطه و یادگار ارزشمند آن حرکت ملی است

رای‌الیوم: حزب الله بنا ندارد سلاح خود را تحویل دهد

امنیت ملی با مسیر هسته‌ای ممکن می‌شود یا غیر هسته‌ای؟

برنامه کرمان موتور برای افزایش عرضه خودروهای وارداتی

کدام غذاهای عراقی را بخوریم و کدام را نه؟ | راهنمای سلامت برای زائران پیاده‎‌روی اربعین

از ترور هنیه تا حمله اسرائیل و آمریکا به ایران؛ محمد مهاجری: اگر به جای دولت پزشکیان، دولت دیگری روی کار بود، ما در جنگ اخیر بسیار ضربه‌پذیرتر می‌شدیم

تفسیر «جعفر ول کن» را به روایت سعید لیلاز بخوانید

ادعای تلگراف درباره درخواست سپاه پاسداران از طالبان برای ارائه «فهرست کشتار»

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

پیشنهاد سردبیر
زندگی