۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۰۹
يکشنبه ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۷۶۲۹۸

قالیباف: سفره مردم را حفظ می‌کنم

قالیباف: سفره مردم را حفظ می‌کنم
 قالیباف در جمع اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: سیستم‌های مفسده افزا را کنار بگذاریم، خودروسازی داخلی ما نه خودروسازی است و نه خودروسازی می‌شود. در این صنعت؛ مردم، خودروساز و دولت از وضعیت کنونی ناراضی‌اند و دولت را موظف به جبران زیان بارآمده در صنعت می‌کنند، دولت از کجا بیاورد؟

محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی ایران و در پاسخ به دغدغه های اعضای هیات نمایندگان اتاق گفت: به باور ما بچه‌های جبهه، کار نشد ندارد. زمانی که می خواستیم اتوبان امام علی را پس از چهل سال توقف به اتمام برسانیم مشکلات زیادی مطرح شد اما پاسخ من این بود که اینجا نقش مدیر در جایگاه هماهنگ کننده معلوم می‌شود، مدیر باید عرضه داشته باشد چالش‌ها را حل کند و شجاعت در تصمیم داشته باشد. 

وی در ادامه در پاسخ به رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق درباره واردات ماشین های پنج سال کارکرده گفت: در حمل و نقل جاده‌ای هفتاد درصد خودراننده هستند و در قالب شرکتی فعالیت نمی‌کنند همچنین وقتی وضعیت ارزی این گونه است مجبور هستیم ماشین پنج سال کارکرده بیاوریم و دست کم از ماشین‌های دهه شصت میلادی بهتر است. 

قالیباف تصریح کرد: این اقتصاد اقتصاد نیست، سیستم‌های مفسده افزا را کنار بگذاریم، خودروسازی داخلی ما نه خودروسازی است و نه خودروسازی می‌شود. در این صنعت؛ مردم، خودروساز و دولت از وضعیت کنونی ناراضی‌اند و دولت را موظف به جبران زیان بارآمده در صنعت می‌کنند، دولت از کجا بیاورد؟ 

این نامزد انتخاباتی اظهار کرد: می‌گوییم موقعیت ترانزیتی داریم اما ماشین برای رفت و آمد در این مسیر ترانزیت نداریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر اقتصاد را پیش بینی پذیر نکنیم کار ما تمام است اول باید بفهمیم چه اتفاقی دارد می‌افتد. امروز مدیریت باید معطوف به هدف، قابل کنترل و برگشت پذیر باشد که اقتصاد ما هیچ یک از این ویژگی ها را ندارد بنابراین اساس کار دولت چهاردهم رشد و بزرگ کردن اقتصاد است تا فشار اقتصادی را از مردم بکاهیم و تا زمانی این که تورم کنترل شود، من سفره مردم را حفظ می‌کنم. 

قالیباف گفت: اگر می خواهیم اقتصاد رشد کند باید به ابتدای زنجیره و تولید کمک کنیم و آن کس که رییس قوه مجریه می شود باید بداند که تصمیم گیر است اما تصمیم ساز نیست و در اقتصاد تصمیم ساز اتاق های اصناف، بازرگانی، تعاون و دانشگاه هستند و دولت تصمیم گیری می کند. 

وی افزود: باید مالکیت را به رسمیت بشناسیم و بدانیم سرمایه جایی می رود که احساس امنیت داشته باشد، مردم عقل معیشت دارند و وقتی رییس جمهور متوجه دارایی مردم نیست مردم خود سیاستگذار می‌شوند و برای غلبه به تورم دارایی خود را به طلا و ارز تبدیل می‌کند. 

وی در ادامه به موضوع تحریم‌ها پرداخت و اظهار کرد: بارها گفته ام با مذاکره موافقم و آن را روش مبارزه می‌دانم. آمریکا در طول تاریخ ایران دشمن ما بوده است و در مذاکره باید اقدام در برابر اقدام عمل کنیم. 

قالیباف تاکید کرد: مشکلات اقتصاد را حل می‌کنیم به شرطی که سیاست زدگی بر اقتصاد نباشد و این مرگ اقتصاد است. 

وی اضافه کرد: باید امید را در جامعه زنده و به دانش بنیان ها توجه کنیم، اینجا دنیای دیگری است. 

قالیباف بیان کرد: حتما نباید قیمت گذاری دستوری را انجام دهیم، تورم لجام گسیخته جامعه را بداخلاق می کند و به جای تولید قماربازی راحت می‌افتد و تولیدکننده در این بازار نمی ماند. 

وی درباره چندنرخی بودن ارز گفت: در مورد نرخ ارز دو موضوع وجود دارد، یکی تثبیت قیمت ارز و دیگری نرخ شناور مدیریت شده، قانون می‌گوید شناور مدیریت شده با این حال وقتی پنج نرخ ارز ارز داریم چه آنها را به رسمیت بشناسیم یا نشناسیم این به معنای شکل گیری رانت است. 

قالیباف در مورد ناترازی انرژی توضیح داد: رشد مصرف انرژی حدود پنج برابر تولید آن است و ما دو و نیم برابر استاندارد اروپا مصرف می‌کنیم، گاز را بد مصرف کرده و باید با فرهنگ سازی این مشکل را حل و در کاهش مصرف برای مصرف کنندگان مشوق تعیین کنیم. 

وی اظهار کرد: یقین دارم در همین برنامه هفتم می‌توانیم اقتصاد را به ثبات برسانیم و پیش‌بینی پذیر کنیم و جامعه را از اضطراب کنونی نجات دهیم. حتما دست و پای دولت را از حوزه اقتصاد جمع می‌کنم و به حوزه تولی گری می‌برم. 

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی