چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
سه‌شنبه ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۷۶۴۷۷

روحانی: شبکه ملی اطلاعات در دولت یازدهم اجرایی شد/ از مردم بپرسید که در دولت یازدهم و دوازدهم وضع اینترنت بهتر بود، شبکه ملی اطلاعات بهتر بود، ارتباطات مردم بهتر بود، اشتغال آن‌ها از این فضای مجازی بیشتر بود یا در دولت سیزدهم؟

روحانی: شبکه ملی اطلاعات در دولت یازدهم اجرایی شد/ از مردم بپرسید که در دولت یازدهم و دوازدهم وضع اینترنت بهتر بود، شبکه ملی اطلاعات بهتر بود، ارتباطات مردم بهتر بود، اشتغال آن‌ها از این فضای مجازی بیشتر بود یا در دولت سیزدهم؟
کاندیدایی در یکی از مناظره‌های انتخاباتی مدعی شده شبکه ملی اطلاعات در دولت‌های یازدهم و دوازدهم حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشته است و این دولت سیزدهم و مجلس یازدهم بودند که محدودیتی برای شبکه ملی اطلاعات نگذاشتند.

دکتر حسن روحانی در واکنش به این ادعا اظهار کرد: دولتی که توانست شبکه ملی اطلاعات را مصوب و اجرا کند، دولت یازدهم بود و وقتی ما مصوبه شبکه ملی اطلاعات و همه مراحل اجرایی‌اش را در شورای عالی فضای مجازی تصویب کردیم و خدمت رهبری فرستادیم، رهبری تبریک گفتند.

۷۰ درصد دولت الکترونیک در دولت دوازدهم انجام شد. نگاه کنید چند درصد در این سه سال به آن ۷۰ درصد اضافه شده است؟

بگذریم از اینکه قول داده بودند پهنای باند را اضافه کنند و پهنای باند اضافه نشد. بگذریم از اینکه بنا بود اینترنت مجانی و ارزان در اختیار گذاشته شود که آن هم انجام نشد، شما از مردم بپرسید که در دولت یازدهم و دوازدهم وضع اینترنت بهتر بود، شبکه ملی اطلاعات بهتر بود، ارتباطات مردم بهتر بود، اشتغال آن‌ها از این فضای مجازی بیشتر بود یا در دولت سیزدهم؟

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی