يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
کد خبر: ۷۶۶۸۷

واکنش ایلان ماسک به مناظره انتخاباتی بایدن و ترامپ/ هیچکس واقعا ایالات متحده را اداره نمی‌کند!

واکنش ایلان ماسک به مناظره انتخاباتی بایدن و ترامپ/ هیچکس واقعا ایالات متحده را اداره نمی‌کند!
«ایلان ماسک» کارآفرین میلیاردر آمریکایی، پس از اولین مناظره انتخاباتی جو بایدن و دونالد ترامپ، اظهار داشت که هیچکس واقعا ایالات متحده را اداره نمی‌کند.

 شامگاه پنج‌شنبه به وقت آمریکا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی دموکرات آمریکا و رقیبش، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق جمهوری‌خواه آمریکا در یک مناظره به میزبانی شبکه خبری سی‌ان‌ان در آتلانتا شرکت کردند و عملکرد ضعیف بایدن باعث ایجاد نگرانی در میان دموکرات‌ها و ایجاد سؤالاتی در مورد آینده نامزدی او شد.

 بایدن و کمپین او همان شب اعتراف کردند که رئیس‌جمهور ایالات متحده در مناظره آتلانتا کار دشواری داشت، اما آنها به مردم اطمینان دادند که به نامزدی این سیاستمدار سالخورده آمریکایی پایان نمی‌دهند.

در همین رابطه «ایلان ماسک» کارآفرین میلیاردر آمریکایی که زمزمه‌هایی از حمایت او از ترامپ هم به گوش می‌رسد، به این مناظره واکنش نشان داد. این احتمال وجود دارد که در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات نوامبر، ایلان ماسک سمتی بگیرد.

ایلان ماسک در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) زیر پست «ویوک راماسوامی» که سابقا نامزد ریاست جمهوری آمریکا بود، به سوال او که نوشته بود «بایدن در حقیقت و در عمل این کشور را اداره و رهبری نمی‌کند و بعد این سوال ناراحت‌کننده پیش می‌آید که خب چه کسی مسوول (کشور) است؟» نوشت: «شاید هیچکس.»

پیشتر رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، دموکرات‌ها در پی عملکرد شدیدا ضعیف «جو بایدن» در مناظره نخست ریاست جمهوری با «دونالد ترامپ»، احساس خطر شدیدی کرده و به تکاپو افتاده‌اند تا بایدن را از رقابت خارج و با گزینه دیگری جایگزین کنند.

بایدن ۸۱ ساله، نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات و پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا در جریان مناظره ۹۰ دقیقه‌ای با ترامپ بارها با مطرح ساختن جملات نامفهوم و نیمه‌تمام و پاره شدن رشته افکارش و سکوت‌های عجیب گاف داد و سردرگم ظاهر شد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند با ۶ مصدوم

سازمان مدیریت راهبردی انرژی در اختیار طرفداران گران‌سازی

پزشکیان درباره ناترازیها: ۴۷ سال است که به جای پرداختن به ریشه‌ها، به دنبال آن بودیم که با تغییر افراد مشکلات را رفع کنیم | باید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی