پزشکیان بینظیر بود، از این بهتر چه میخواستیم؟
محمدرضا جلالی پور، فعال سیاسی اصلاح طلب بعد از مناظره شب گذشته نوشت:
پزشکیان امشب وظیفه همه ما را سنگینتر کرد.
دکتر امشب بینظیر بود. از این بهتر چه میخواستیم؟ او تا جایی که میشد و جا داشت، حرفهای دل بسیاری از مردم را زد. حالا وظیفه ما سنگینتر شده.
از فردا باید تلاش کنیم برای همه مردم جا بیندازیم که این مرد میتواند هم شأن ریاستجمهوری را حفظ کند و ملی رفتار کند، هم با پشتوانه کارشناسی و تخصصی حرف بزند و هم صداقت را با صراحت بیاموزد و آنچه مردم میخواهند را واضح و روشن بگوید و پیگیری کند.
ما همراهان کمپین بزرگ حامیان دکتر پزشکیان از فردا باید پیام استقرار پزشکیان در قامت رئیسجمهور ایران را به سراسر کشور گسترش دهیم. تماس بگیریم، حرف بزنیم و به معجزهی گفتوگو باور داشته باشیم.
از راهنماهای موجود در ربات تلگرامی «برای ایران» استفاده کنید.تلفن را بردارید و با آشنایان یا شهروندان درباره انتخابات، ایران و آینده گفتگو کنید.
قرار ما همچنان همین است: این پیام را برای ۲۱ نفر ارسال کن تا #۱+۲۱ بشوی و روز جمعه حداقل یک نفر را به همراه خود پای صندوق رای ببر.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: