يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
کد خبر: ۷۶۹۷۲

شهید رئیسی می‌گفت تورم ۴۴ درصدی از دولت قبل تحویل گرفتم، جلیلی ادعا می‌کند تورم دولت قبل ۶۰ درصد بوده!

شهید رئیسی می‌گفت تورم ۴۴ درصدی از دولت قبل تحویل گرفتم، جلیلی ادعا می‌کند تورم دولت قبل ۶۰ درصد بوده!
وقتی شخص ابراهیم رئیسی تورم موجود را ۴۴ درصد اعلام کرده بوده، چگونه جلیلی ادعا می‌کند که رئیسی تورم را به حدود ۴۰ درصد رسانده است؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جریان مناظره سه‌شنبه شب مدعی شد: دولت شهید رئیسی تورم حداقل ۶۰ درصد را به ارث برد و آن را به حدود ۴۰ درصد رساند، حتی قبل از دولت شهید رئیسی در برخی از اقلام تورم ۸۰ درصد بود.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که ابراهیم رئیسی در سخنرانی مراسم تنفیذ خود تورم حاکم در آن زمان را ۴۴ درصد دانسته بود. او گفته بود: «مشکلاتی از جمله تورم ۴۴ درصدی، رشد فزاینده نقدینگی، افزایش بدهی‌های دولت، کسری بودجه، بیکاری و مشکل مسکن که به علت دشمنی‌ها و همچنین برخی ناکارآمدی‌های داخلی ایجاد شده، نیازمند اصلاح است و مردم توقع دارند اعتماد آسیب‌دیده آنان ترمیم شود.»

این سوال مطرح است که وقتی شخص ابراهیم رئیسی تورم موجود را ۴۴ درصد اعلام کرده بوده، چگونه جلیلی ادعا می‌کند که رئیسی تورم را به حدود ۴۰ درصد رسانده است؟

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی