پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ 11 December 2025
جمعه ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
کد خبر: ۷۷۱۱۴

عزل تعدادی از اعضای شعب اخذ رای در گیلان به دلیل جانبداری از کاندیدا

عزل تعدادی از اعضای شعب اخذ رای در گیلان به دلیل جانبداری از کاندیدا
 رئیس بازرسی انتخابات استان گیلان با بیان اینکه تاکنون بر اساس گزارش های مردمی و پایش منطقه ای حدود ۲۴ گزارش داشتیم که با برخی خاطیان برخورد شد، گفت: حتی تعدادی از اعضای شعب به دلیل جانبداری از یک کاندیدا عزل شدند، به صورت مستمر با تمام بازرسان در سطح استان در تماس هستیم.  

موسی کاظمی امروز جمعه ۱۵ تیرماه در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات استان، با بیان اینکه هیات بازرسی استان ۲۷۸ بازرس، ۱۷ رئیس بازرسی در ۲۶۸۸ شعبه اخذ رای استان دارد، اظهار کرد: در دور دوم انتخابات بنابر اهمیت موضوع روز گذشته ۲۹ حکم بازرس ویژه برای مدیران و معتمدین جهت تسهیل در امور انتخابات شده است.
 
وی با بیان اینکه بازرسان ویژه در بخشداری ها و فرمانداری ها حضور دارند و فرآیند را راهبری می کنند، افزود: هیات بازرسی وظیفه بررسی حسن عملکرد ستاد انتخابات استان را برعهده داشته و بر روند فرآیندهای انتخاباتی نظارت دارد.
 
رئیس هیات بازرسی انتخابات استان گیلان با بیان اینکه تقریبا به ازای هر ۱۰ صندوق یک بازرس داریم که از معاونین فرماندار انتخاب شده اند، تصریح کرد: هیات بازرسی علاوه بر اینکه گزارش  تخلفات احتمالی در شعب را بررسی می کند، به پیگیری گزارش های مردمی واصله در اطراف شعب هم می پردازد.
 
کاظمی با بیان اینکه تاکنون بر اساس گزارش های مردمی و پایش منطقه ای حدود ۲۴ گزارش داشتیم که با برخی خاطیان برخورد شد، گفت: حتی تعدادی از اعضای شعب به دلیل جانبداری از کاندیدا عزل شدند، به صورت مستمر با تمام بازرسان در سطح استان در تماس هستیم، علاوه بر این گزارش های تلفنی، پیامکی و مطالبی که در فضای مجازی ارسال شده را مورد رصد و پیگیری قرار گرفتند.
 
وی ادامه داد: امروز در اطراف شعب اخذ رای اقدام به نصب بنر یا پوستر کرده بودند که بلافاصله توسط کمیته امحاء ستاد انتخابات پاکسازی شدند؛ همچنین گاهی گزارش ها شامل نواقص فنی می شده که در اسرع وقت برطرف شدند، به عنوان مثال در برخی شعب دستگاه  احراز هویت با مشکل مواجه شد که بلافاصله در حداقل زمان ممکن جایگزینی انجام شد.
 
رئیس هیات بازرسی انتخابات استان گیلان با تاکید بر اینکه تمام هیات های اجرایی انتخابات زیر ذره‌بین هیات بازرسی هستند، گفت: همه عوامل در کمال صداقت وظایف خود را دنبال می کنند. یکی از موارد مورد تاکید از ابتدای کار و ثبت نام بازرسان، پرهیز از سوگیری یا جانبداری له یا علیه نامزدهای انتخاباتی است که جرم محسوب و با فرد خاطی برخورد می‌شود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت یک رکورد جدید در تاریخ عملیات باروسازی ابرها

وقوع آتش در بخشی از جنگل‌های عباس‌آباد مازندران

برخی کارهایی که دشمن با ایران کرد، با هر کشور دیگری می‌کرد، آن ملت و کشور کُن‌فَیَکون می‌شد

پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ کی اجرا می‌شود؟

ژنرال آمریکایی، فرماندهی نیروی بین‌المللی غزه را بر عهده می‌گیرد

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد

روزنامه اصولگرا: ثابتی با اتهام‌پراکنی آبروی یک فرمانده سپاه را هدف قرار داده

تاریخ دقیق پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه اعلام شد

توافقات مسکو و واشنگتن بر خلع سلاح و بی‌طرفی اوکراین تأکید دارد | آمادگی مسکو برای تضمین کتبی علیه ناتو

دانشگاه‌های دولتی ناچارند نظام مالی خود را تغییر دهند

قیمت‌ها سد حمایتی دلار را شکستند؛ نرخ جدید یورو و سایر ارزها در ۲۰ آذر اعلام شد

رکوردشکنی سکه امامی؛ قیمت طلا و انواع مسکوکات در ۲۰ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد

ویدیو؛ تقدیر رامبد جوان از «بچه مردم»: یک فیلم «سالم، مهربان و عزیز» برای سینمای ایران

منشور حقوق شهروندی، می‌تواند کاستی‌های قانون اساسی را جبران کند؟

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی