چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۷۷۲۶۱

۲۵ درصد قبوض برق خانگی تهرانی‌ها رایگان شد

۲۵ درصد قبوض برق خانگی تهرانی‌ها رایگان شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: ۲۵ درصد قبوض برق خانگی صادره در شهر تهران از ابتدای خردادماه، رایگان شده است.

به گزارش وزارت نیرو، کامبیز ناظریان با بیان این که ۷۵ درصد مشترکان برق شهر تهران شامل سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک دارای تعرفه خانگی هستند گفت: از مجموع یک میلیون و ۲۰۰ هزار صورت حساب برق خانگی صادره در شهر تهران از ابتدای خردادماه، ۵۸۰ هزار صورت حساب مشمول پاداش کاهش مصرف شده است و ۲۵ درصد قبوض صادره نیز با احتساب پاداش تخصیصی، با رقم صفر ریال صادره شده است.

وی افزود: برای تامین برق مصرفی شهر تهران در ساعات اوج بار نیاز به ۳۰۰ تا ۳۵۰ مگاوات انرژی مازاد است که تامین این میزان انرژی برای ساعاتی محدود از طریق احداث نیروگاه فاقد توجیه فنی و اقتصادی است و ضروری است با مدیریت بار و توزیع صحیح روند مصرف، مصرف برق در ساعات اوج بار تعدیل و اصلاح شود.

ناظریان با قدردانی از همراهی ارزنده شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف برق به پویش با انرژی اشاره کرد و با بیان این که امسال علاوه بر پاداش های ریالی اعمال شده بر روی قبوض برق، جوایز متعددی نیز از قبیل خودرو و لوازم خانگی به مشترکانی که بتوانند حداقل ۱۵ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند اهدا خواهد شد از مشتر کان تهرانی درخواست کرد با توجه به افزایش قابل ملاحظه دمای هوا، حداکثر همکاری را در مدیریت مصرف برق به عمل آورده و از استفاده از تجهیزات برقی پرمصرف در ساعات پیک بار خودداری کنند.

وی در ادامه بالغ بر ۱۵ درصد از مصرف برق پایتخت را متعلق به بخش اداری دانست و با اشاره به تحقق کاهش ۱۲۰ مگاواتی در حوزه مصرف برق ادارات از طریق اجرای برنامه های مدیریت بار یادآور شد: انتظار می رود با افزایش همکاری مشترکان بخش اداری شاهد دستیابی به عدد ۱۸۰ مگاوات صرفه جویی در این حوزه به صورت تدریجی تا مردادماه باشیم.

ناظریان تصریح کرد: تمامی ادارات شهر تهران مجهز به کنتورهای هوشمند هستند و مصرف برق آنان به صورت لحظه ای در حال رصد و پایش بوده و در صورت بی توجهی به مصوبه هیات دولت مبنی بر لزوم کاهش مصرف، مشمول اعمال محدودیت و قطع برق خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس پلیس اماکن تهران: کافه و کنسرت‌ها نامحسوس رصد می‌شوند

عراقچی: گمانه‌زنی روزنامه الجریده کویت درباره تماس من با ویتکاف اشتباه است

صداوسیما همچنان ناکام؛ سریال‌های تلویزیونی که زیر ۱۰ درصد مخاطب دارند

پزشکیان خطاب به سفیر سوئیس در تهران: شما باید تلاش کنید این واقعیت را به مقامات آمریکایی منتقل کنید که جمهوری اسلامی ایران، هیچ‌گاه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست

رکوردشکنی بیت‌کوین ریست شد؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

نماینده قم درباره افزایش قیمتها: رئیس‌جمهور فرمانده‌ای واحد برای تیم اقتصادی مشخص کند

نفت دوباره صعودی شد

پرترددترین استان کشور از ابتدای سال تاکنون

وزیر دارایی اسرائیل: جنگ در غزه هنوز تمام نشده؛ هرگز اجازه نمی‌دهم دولت تسلیم شود

پیام احساسی مسی برای خداحافظی رفیق قدیمی‌اش از فوتبال

تاریخ و مکان احتمالی دربی پایتخت اعلام شد

پورمحمدی: تمام مطالبات گندمکاران صددرصد پرداخت شده

دفاع هاشمی‌طبا از سخنان محمدرضا باهنر درباره حجاب: حمله‌کنندگان به او بدانند که اتفاقا برادر شهید او قائل به فشار بر مردم نبود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی