شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ 12 July 2025
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
کد خبر: ۷۷۵۰۲

چه کسی جایگزین مرحوم آیت الله آل‌هاشم شد؟

چه کسی جایگزین مرحوم آیت الله آل‌هاشم شد؟
حضرت آیت الله خامنه ای نماینده جدید ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز را منصوب کردند.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در حکمی حجة‌الاسلام آقای حاج شیخ احمد مطهّری اصل را به‌ عنوان نماینده جدید ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز منصوب کردند.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجة‌الاسلام آقای حاج شیخ احمد مطهّری اصل دامت افاضاته

با ابراز تأسف فراوان از فقدان امام جمعه‌ی مردمی و پرتلاش و برجسته‌ی تبریز، مرحوم مغفور شهید خدمت، حجة‌الاسلام آل‌هاشم رضوان‌الله‌علیه که بیشک ضایعه‌ای برای مردم آذربایجان است و با تمجید از شیوه‌ی سلوک مردمی و خدمتیِ آن مرحوم، جناب‌ عالی را که از همراهان و همکاران وی بوده و بحمدالله به حُسن اندیشه و عمل شناخته شده‌اید، به نمایندگی خود در آن استان و امامت جمعه‌ی تبریز منصوب میکنم.

انتظار دارم که جایگاه امامت جمعه برای مردم مؤمن و شجاع و انقلابی تبریز، با خصوصیات ممتاز آنان به گونه‌ی شایسته‌ای همتراز باشد و دانش و اخلاص و همدلی و تبیین، محور تعامل با توده‌های مؤمن و پرشور مردمی بویژه جوانان قرار گیرد، و ارتباط صمیمانه با علمای اعلام و دانشگاهیان و فرزانگان و مجموعه‌های انقلابی و همدردی با ایثارگران و ضعفای جامعه، همواره مدّ نظر باشد. توفیقات شما را از خداوند مسألت میکنم.

سیدعلی خامنه‌ای

۱۹ تیرماه ۱۴۰۳

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مصاحبه جاسوس اسرائیل با رئیسی را چه کسی هماهنگ کرد؟

هشدار مهم نخست‌وزیر سابق قطر به کشورهای عربی درباره خطر تجزیه ایران

قیمت برنج عجیب شد؛ پیشنهاد توقف واردات برنج پاکستانی و تداوم واردات برنج هندی

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد این تیم عربی

بورل: ۳۰ سال قبل نتوانستیم جلوی نسل کشی سربرنیتسا را بگیریم؛ اما امروز می‌توانیم جلوی فاجعه مشابهی را در غزه بگیریم

تحریم رئیس‌جمهور این کشور توسط ترامپ

کنفرانس عربستان و فرانسه درباره فلسطین به تاخیر افتاد

روایت سازمان حفاظت محیط زیست از علل وقوع پدیده گرد و غبار در تهران

زلنسکی: ارسال تسلیحات به اوکراین از سر گرفته شد

واکنش رسانه اصولگرا به بیانیه اخیر میرحسین موسوی: بوی کباب به مشام‌تان خورده؟

وزارت خارجه برود به شورای امنیت بگوید، مکانیسم ماشه کاغذپاره است

تحول در صداوسیما از نان شب واجب‌تر است

قتل یک شهروند آمریکایی از سوی اسرائیل؛ واکنش واشنگتن

علی لاریجانی: در حال بررسی پیام‌هایی هستیم که از واشنگتن در مورد از سرگیری مذاکرات دریافت کرده‌ایم

پیشنهاد سردبیر
زندگی