سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۷۸۰۱۹

پیشنهاد تشکیل کابینه بخش خصوصی برای همکاری اقتصادی با دولت چهاردهم

پیشنهاد تشکیل کابینه بخش خصوصی برای همکاری اقتصادی با دولت چهاردهم
رییس اتاق بازرگانی ایران پیشنهاد کرد: بخش خصوصی همزمان با دولت، تشکیل کابینه دهد تا جلسات منسجم با دولت داشته و در حل مسایل اقتصادی کشور مشارکت کند.

صمد حسن زاده در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با ابراز امیدواری از اینکه انتخاب پزشکیان بعنوان رییس جمهور دولت چهاردهم بر رفاه ‌ارتقای معیشت مردم و توسعه اقتصادی کشور تاثیرگذار باشد، به جلسه روز گذشته با رییس جمهور منتخب اشاره و اظهار داشت: جلسه دیروز بسیار ارزشمند بود، واقع امر اینکه مشکلات کشور بدست بخش خصوصی قابل حل و این موضوع امتحان خود را پس داده است، مسئولین نیز به این نتیجه رسیده اند که مشکلات اقتصادی، روابط بین الملل، بهبود زندگی مردم و توسعه اقتصادی به دست بخش خصوصی قابل حل است و رییس جمهور نیز به این موضوع اعتقاد دارد بنابراین در این زمان بخش خصوصی مسئولیت سنگینی دارد.

وی افزود: ما باید تلاش کنیم طرحی را آماده کرده و در اولین فرصت در اختیار رییس جمهور قرار دهیم تا کمک اقتصاد و مسایل اجتماعی کشور باشد.

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: یکی از خواست های مهم ما از دولت برای پیشرفت کشور، برگزاری شورای گفت وگو بین بخش خصوصی و دولت است و قبلا با آقای طیب نیا در این خصوص صحبت شده است.


وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم شورایی تشکیل دهیم که در بسیاری مسایل تاثیرگذار بوده و درست برگزار شود و در این شورا دولت و‌ وزرا نیز حضور داشته باشند و بخش خصوصی مشکلات خود را مطرح کند.

حسن زاده بیان داشت: از دورت چهاردهم انتظار تشکیل کابینه کارامد، منسجم ، با تجربه و مبتنی بر شایسته سالاری را داریم که منجر به تحقق اهداف توسعه کشور شود و تصمیمات ارزشمندی برای کشور بگیرد.

وی تاکید کرد: انتظار می رود بخش خصوصی در کنار دولت شریک مسیر توسعه کشور باشد.

رییس اتاق بازرگانی ایران پیشنهاد کرد: بخش خصوصی همزمان با دولت تشکیل کابینه دهد تا جلسات منسجم با دولت و اعضای هیات دولت داشته باشد و در حل مسایل اقتصادی کشور شراکت داشته باشد.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی