۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۰۹
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۷۸۰۴۴

کشف پیکرهای تعدادی از شهدای سال‌های نخستین انقلاب با دست و پاهای بسته

کشف پیکرهای تعدادی از شهدای سال‌های نخستین انقلاب با دست و پاهای بسته
فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح از پیدا شدن پیکر شهید «حسین سامی‌مقام» پس از ۴۴ سال خبر داد و گفت: پیکر این شهید یازدهم مرداد مهمان معراج شهدا خواهد بود و سپس برای مراسم تشییع و خاکسپاری، ۱۳ مرداد به اصفهان منتقل می‌شود.

 سردار «سید محمد باقرزاده» فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در نشست خبری که در «معراج شهدا» برگزار شد، توضیح داد: حضور اصحاب رسانه در معراج شهدا مکمل کار ما در کمیته مفقودین ستاد کل است تا اجازه ندهیم موضوع شهادت در زیر خاک پنهان بماند.

وی در ادامه با اشاره به کاوش پیکر تعدادی از شهدای دوران انقلاب اسلامی بین کرد: کشف پیکرهای مطهر تعدادی ازشهدای حوادث سال‌های نخستین پیروزی انقلاب در کردستان و آذربایجان غربی به ویژه درمنطقه عمومی سردردشت آن هم با دستان و پاهای بسته شده که مدت طولانی در زندان‌های حزب دموکرات به گروگان گرفته شده و اسیر و زندانی بودند یک فرصتی را ایجاد می‌کند تاما بتوانیم این معنارو یادآوری بکنیم که ملت بزرگ ایران هیچ وقت به گروگان گرفته نمی‌شود و همواره شایسته پیروزی هست.

سردار باقرزاده گفت: پیکرهای طیبه شهیدان این مرز و بوم هر از چند گاهی بر روی دستان قوی و سترگ ملت وفادار ما تا عرش الهی تشییع و بدرقه می‌شوند.به لطف الهی باکشف و شناسایی یکی از اسطوره‌های مبارزه با دشمنان این سرزمین یعنی «حسین سامی‌مقام» که یک ارتشی غیور از تبار سالار شهیدان است فرصتی به وجود آمد تا ملت عزیز و نجیب مابتوانند مراتب حق شناسی خودشان را نسبت به این شهید عزیز اثبات بکنند؛ بی‌گمان شهید غیور ارتشی «حسین سامی‌مقام» از السابقون است.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: مراسم وداع با پیکر مطهر شهید سامی‌مقام روز ۵ شنبه ۱۱ مرداد با حضور فرزندان شهید در معراج شهدا برگزار خواهد شد. همچنین پیکر این شهید روز جمعه ۱۲ مرداد از محل نماز جمعه تهران تا میدان ۷ تیر تشییع خواهد شد. علاوه بر این در روز شنبه ۱۳ مرداد ماه در مراسم صبحگاه مشترک نزاجا مراسم وداع با پیکر مطهر شهید سامی مقام با حضور همرزمان شهید برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به آماری از پیکر شهدای کشف شده گفت: ما طی دوره اخیر در سه محور جنوب غرب و شمال غرب که البته در شمال غرب که همین منطقه کردستان باشد و استان آذربایجان غربی مجموعاً ۲۵ شهید کاوش شده که ۸ شهید از شهدای دفاع مقدس هستند که در مناطق مرزی کاوش شدند و شهدایی هستند که توسط گروهک ها در مناطق عملیاتی داخلی یعنی کردستان و منطقه استان آذربایجان غربی به شهادت رسیدند که تلاش هم برای شناسایی اینها در حال انجام است.

سردار باقرزاده خاطرنشان کرد: در محور غرب اعم از محور درون مرزی و برون مرزی مجموعاً طی دوره اخیر ۳۱ شهید کشف شده و در محور جنوب که عمدتاً در داخل خاک عراق است ۶۶ شهید تا الان پیدا شده است. مجموعاً الان ما ۱۲۲ شهید آماده انتقال به داخل کشور و به تهران هستند. برنامه‌های انتقال و استقبال این شهدا متعاقباً اعلام خواهد شد.

فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد:از سال ۹۰ تاکنون محصول تلاش همرزمان من در کمیته جستجوی مفقودین بعد از ایجاد یک مکانیزم سه جانبه ایران عراق و صلیب سرخ ۴۷۰۰ شهید پیدا شده است و ۴۰۰۰ جسد عراقی هم پیدا شده که تحویل دادیم.

وی یادآور شد: معمولاً آمار جنازه های عراقی کمتر مورد توجه هست به دلیل اینکه اینجا در ایران شاید موضوعیت ندارد ولی به هر حال برای پیدا کردن آنها به عنوان یک عمل انسانی تلاش می‌شود.

منبع:ایسنا

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی