ادعای سخنگوی دولت اسرائیل: از ترور اسماعیل هنیه بیاطلاعیم/ در حالت آماده باش کامل برای واکنش احتمالی ایران هستیم
به گزارش فراز، سخنگوی دولت اسرائیل گفت: حماس هنوز از دستیابی به توافقی برای آزادی گروگانها خودداری میکند، حماس بود که خواستار تغییر شرایط معامله شد و به چارچوب اصلی پایبند نبود.
این مقام رژیم اسرائیل افزود: جنگ تا زمان دستیابی به همه اهداف خود و بازگشت همه گروگانها متوقف نخواهد شد. به گزینه بازگشت به جنگ در طول مذاکرات پایبندیم.
وی تأکید کرد: در مورد حادثه ترور اسماعیل هنیه اظهار نظری نخواهیم کرد، ما فؤاد شکر، نفر دوم حزبالله لبنان را هدف قرار دادیم و از ترور هنیه بیاطلاعیم.
سخنگوی اسرائیل همچنین گفت: حماس نماینده ایران در منطقه است و ما در چند جبهه در حال جنگ بوده و در حالت آماده باش کامل برای واکنش احتمالی ایران نیز هستیم. ایران گفته است که میخواهد ما را نابود کند و ما با تهدیدهای آنها روبرو خواهیم شد.
او افزود: میخواهیم معامله مبادله را به نتیجه برسانیم و متعهد به مذاکرات هستیم.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: