۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۲:۱۴
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
کد خبر: ۷۸۷۸۲

خط و نشان قالیباف برای اسرائیل: رژیم صهیونیستی بهای گزافی برای شبیخون به حریم جمهوری اسلامی خواهد پرداخت/ در وقت و محل مناسب به ترور مهمان عزیز ما «اسماعیل هنیه» پاسخ می‌دهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جنایت های رژیم صهیونیستی از عجز و ناتوانی مقابل رزمندگان مقاومت است.

قالیباف: در وقت و محل مناسب به ترور « اسماعیل هنیه» پاسخ می‌دهیم

به گزارش فراز، محمدباقر قایباف، رئیس مجلس دوازدهم، صبح پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳  در مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس به همه امت اسلامی و آزادی‌خواهان جهان، گفت: شهدا وعده دادند که در مسیر الی الله حرکت کنند و در این مسیر یا به شهادت رسیدند و یا منتظران شهادت هستند و لحظه‌ای از مجاهدت با جان و مال خویش دست برنمی‌دارند. آنها در سایه فرهنگ قرآنی و در سایه مکتب اهل بیت حرکت می‌کنند و در هر شرایطی و تغییری، جز به سنت‌های الهی به چیز دیگری نمی‌اندیشند.

وی اضافه کرد: شهید هنیه در سفر ۲ یا ۳ ماه قبل خود به ایران، در ملاقاتی که داشتیم و از جنایت‌های رژیم آدمکش صهیونیستی بحث می‌کردیم. من گفتم این سختی‌ها طبیعی است و امروز همه دشمنان اسلام دست به دست هم دادند و جنگ احزاب در حال تکرار شدن است. شهید هنیه گفت که اگر امروز مقاومت را در غزه اینگونه می‌بینید که همه مردم با هم این بیش از ۲ میلیون نفر ایستادند و اینجا را ترک نمی‌کنند، تنها دلیل آن این است که این مردم دست‌پرورده فرهنگ قرآن و مکتب اهل بیت(ع) هستند؛ اینجا ده ها هزار نفر حافظ و عامل به قرآنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز همین فرهنگ است که موجودیت و فلسفه وجودی رژیم صهیونیستی را به به خطر انداختند و نابودی آن را در مقابل چشم همه جهانیان، اعم از دوستان فلسطین و حامیان رژیم، قرار داده‌اند و همه دریافته‌اند که اصل و ماهیت این رژیم چیست.

قالیباف ما دیدیم با عملیات طوفان‌الاقصی همه این عناصر بقاء و فلسفه وجودی این رژیم جنایتکار فرو ریخت. کار به جایی رسید که هواپیماهای F16 خود را از پایگاه‌های نظامی خود سوار تریلی کرد و از چنگ رزمندگان بیرون برد. دیدید که تعداد محدودی از رزمندگان چگونه این عملیات را انجام دادند و این هیمنه را شکستند.

وی گفت: تمام تلویزیون‌ها و بنگاه‌های خبری غربی در عملیات وعده صادق نشان دادند که موشک‌های جمهوری اسلامی از فراز حماس عبور کرد و در مهم‌ترین پایگاه هوایی F35 رژیم صهیونیستی که به تازگی راه‌اندازی شده بود و از آخرین تکنولوژی هوایی استفاده می‌کردند، فرود آمدند. اینجاست که فلسفه وجودی این رژیم رو به نابودیست و دکترین آن، به هم ریخته است. او یک روز در بیرون از سرزمین‌های اشغالی از خود دفاع می‌کرد ولی امروز در غزه هم در جنوب و هم در شمال سرزمین‌های اشغالی و هم در جولان، با مجاهدین و جبهه مقاومت درگیر است.

قالیباف تصریح کرد: امروز گروه‌های مقاومت، وابسته به دولتی نیستند؛ امت اسلامی هستند و مجاهدینی‌اند که ایستاده‌اند و در مقابل رژیم صهیونیستی، از به وظیفه اسلام، دینی و اسلامی خود عمل می‌کنند و تصمیم می‌گیرند و منطبق بر سنت‌های الهی حرکت می‌کنند. اعتقاد دارند نصرت الهی شامل حال آنها می‌شود و با این اعتقاد و باور در میدان می‌جنگند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این خطای استراتژیک رژیم صهیونیستی است که فکر می‌کند شهدات این شهدا تاثیری در روند حرکت ما دارد، گفت: ما اعتقاد داریم شهدا زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند؛ ما روح شهدا را حاضر و ناظر می‌دانیم. آن ها زنده هستند و به ما کمک می‌کنند. هیچ شکی در این روند این مسیر نداریم. این هیچ تاثیری در حرکت ما نخواهد داشت. البته همه ما غصه دار می‌شویم و برایمان تلخ است.

وی ادامه داد: خطای دوم دیگر رژیم صهیونیسیتی این است که به سخن رهبر ما توجه نکرده است که فرمودند دوران بزن در رو تمام شده است؛ ما این را در عمل نشان دادیم. حواسمان هست و می‌دانیم که همه این مسئولیت‌ها و حوادث به عهده آمریکای جنایتکار است و هیچ جنایتی بدون هماهنگی و حمایت آمریکا اتفاق نمی‌افتد. هرچند او در رسانه‌ها اظهار بی‌اطلاعی کند، اما می‌دانیم هیچ اتفاقی بدون هدایت او نمی‌افتد.

قالیباف افزود: این وظیفه ما است که در جای مناسب و وقت مناسب عکس‌العمل داشته باشیم. این برای ما بسیار تلخ است که مهمان عزیز ما در خانه ما به شهادت برسد و ما را داغدار و عزادار کند. جا دارد بپرسیم کجاست شورای امنیت سازمان ملل؟ کجاست حقوق بشر؟

رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: ما امروز به فرموده رهبرمان، خونخواه شهید هنیه هستیم و می‌دانیم تمام حق در مقابل تمام باطل ایستاده است. هنیه برای همیشه بلندترین صدای فلسطین در جهان بوده و خواهد بود و با شهادت خود، این را ماندگار کرد. شهید هنیه نه فقط یک مجاهد شجاع، بلکه یک مربی حکیم، برای مقاومت بود. 

وی خاطرنشان کرد: ما امروز شاهد تقابل شرارت صهیونیستی و شرافت اسلامی و فلسطینی هستیم. امروز در غزه و فلسطین، انسانیت در برابر رذالت، و شرافت در برابر شرارت ایستادگی می‌کند. رژیم غاصب صهیونیستی بداند که بهای گزافی برای شبیخون بزدلانه به حریم امن جمهوری اسلامی خواهد پرداخت؛ هزینه‌ای که در حساب منطق آنها، نخواهد گنجید.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی