پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴ 23 October 2025
شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۷۸۸۹۵

پزشکیان: دستگاه‌های مسئول در پیاده‌روی اربعین، تعهدات‌شان را به بهترین وجه اجرا کنند

پزشکیان: دستگاه‌های مسئول در پیاده‌روی اربعین، تعهدات‌شان را به بهترین وجه اجرا کنند
رئیس جمهور گفت: همه دستگاه‌ها و بخش‌هایی که در برگزاری آیین پیاده‌روی اربعین حضور و مشارکت دارند، موظف‌اند تعهدات‌شان را به بهترین وجه ممکن اجرا کنند، هیچ توجیهی درباره نارضایتی مردم پذیرفته نیست.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز شنبه در نشست ستاد اربعین که با حضور روسا و نمایندگان دستگاه‌های عضو برگزار شد، با قدردانی از اقدامات و پیش‌بینی‌های انجام شده‌ایی که دستگاه‌های مختلف گزارش آن را در این جلسه ارائه کردند، تصریح کرد: بنده این نگرانی را داشتم که به‌دلیل جابجایی‌های در حال انجام در قوه مجریه، مشکلاتی در تدابیر و تمهیدات لازم برای برگزاری آیین پیاده‌روی اربعین امسال رخ دهد که بحمدالله گزارش‌های ارائه شده این نگرانی را برطرف کرد.

وی تلاش برای فراهم آوردن اسباب آسایش زائران و برگزاری بدون مشکل آیین راهپیمایی اربعین را ضروری دانست و با تاکید بر ضرورت تکلیف دستگاه‌ها در عمل به تعهدات خود در این زمینه اظهار داشت: همه دستگاه‌ها و بخش‌هایی که در برگزاری آیین پیاده‌روی اربعین حضور و مشارکت دارند، موظف‌اند تعهدات‌شان را به بهترین وجه ممکن اجرا کنند، هیچ توجیهی درباره نارضایتی مردم پذیرفته نیست.

رئیس‌جمهور همچنین با تأکید بر اهمیت کسب رضایت زائران اباعبدالله الحسین (ع)، تصریح کرد: کسب رضایت مردم اولویت اصلی همه دستگاه‌های مسئول است و هیچ توجیهی درباره نارضایتی مردم در سیستم اداری پذیرفته نیست.

سپردن کار به افرادی که همانند زائران با عشق و علاقه پای در این میدان گذاشته و هدفشان صرفاً خدمت به زائران امام حسین (ع) و یاران شهیدش باشد، توصیه پزشکیان به مسئولان دستگاه‌های مرتبط برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین بود.

وی در ادامه سخنانش با قدردانی از دولت عراق بابت ایجاد هماهنگی با ستاد اربعین جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات به زائران، خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم کار در عرصه برگزاری آیین پیاده‌روی اربعین به طور کامل توسط مردم انجام شود و هر جا لازم بود بخش‌های دولتی و حاکمیتی از اقدامات مردمی حمایت و پشتیبانی به‌عمل آورند، اما مدیریت کار باید به مردم واگذار شود.

پیش از سخنان رئیس جمهور وزرا، استانداران استان‌های مرزی، و دیگر مسئولان دستگاه‌های عضو ستاد اربعین گزارش اقدامات انجام شده و نیازمندی‌های لازم برای برگزاری مطلوب مراسم اربعین امسال را ارائه کردند.

همچنین مقرر شد ستاد گزارش مستمر فعالیت‌های خود را برای استحضار رئیس جمهور ارسال کند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نابغه دنیای فناوری و جورجیا ملونی با یکدیگرند؟ | شایعه از کجا شروع شد؟

این زن چگونه از شوهر در حال مرگش یک کپی ساخت؟

۳۳ مورد از عجیب‌ترین و مطرح‌ترین تئوری‌های توطئه در جهان

هواپیما سالم فرود آمد؛ ولی همه ۳۰۱ مسافرش کشته شدند! +تصاویر

یوسف پزشکیان: الان زمان لالایی گفتن نیست؛ زمان بیدار شدن است

اگر زنی در ۲۴ ساعت اول بعد از تجاوز، توسط پزشکی قانونی معاینه نشود، تکلیفش چیست؟

اقتصاد دولتی چطور لیبرالیسم را تسلیم می‌کند؟

این تراپیست‌های مجازی علمی هستند یا نه؟

رونمایی از نخستین خودروی پلاگین هیبرید کشور/ آریا پلاگین هیبرید معرفی شد

نگرانی کاخ سفید از خروج نتانیاهو از توافق آتش‌بس غزه | استراتژی فعلی این است که نمایندگان ترامپ مانع این کار شوند

دفاع امارات از سازش و عادی‌سازی روابطش با تل‌آویو

عراقچی: سیاست همسایگی اولویت سیاست خارجی ماست

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلعیدن ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی