يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
کد خبر: ۷۸۹۶۶

اظهارات ضدفلسطینی باعث مخالفت دموکرات‌ها با معاون احتمالی هریس شد

اظهارات ضدفلسطینی باعث مخالفت دموکرات‌ها با معاون احتمالی هریس شد
 مقاله قدیمی جاش شپیرو علیه مردم فلسطین باعث شده است که برخی از دموکرات‌ها خواستار حذف او از میان گزینه‌های معاونت کامالا هریس شوند.

با انتخاب رسمی کامالا هریس به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری، وی به زودی معاون اول خود را در این رقابت‌ها معرفی خواهد کرد.

به اذعان رسانه‌های آمریکایی در میان گزینه‌های احتمالی، جاش شاپیرو فرماندار پنسیلوانیا، از گزینه‌های اصلی هریس محسوب می‌شود و این سیاستمدار یهودی به کانون توجهات رسانه‌ها تبدیل شده است.

شاپیروی 51 ساله در دوران دانشجویی خود با انتشار مقاله‌ای در روزنامه دانشگاه با عنوان «صلح ممکن نیست»، به بررسی درگیری‌های رژیم صهیونیستی با فلسطینیان پرداخته بود.


وی در این مقاله خود را داوطلب ارتش اسرائیل معرفی کرد و گفت که فلسطینیان حاضر به زندگی صلح‌آمیز نیستند و توانایی ایجاد کشوری برای خود ندارند. شاپیرو همچنین افزود که فلسطینیان بیش از حد جنگ‌طلب هستند و جهان عرب متفرق و تحقیر شده است.

مطرح شدن این مقاله باعث شده است که برخی از طرفداران دموکرات‌ها با ایجاد کمپین «نه به جاش نسل‌کش» خواهان حذف او از گزینه‌های احتمالی معاونت هریس و انتخاب شخصی دیگر توسط او شوند.

با این وجود شاپیرو اعلام کرده است که از زمان دانشجویی تاکنون نظرش تغییر یافته و اکنون معتقد به راه حل دو دولتی در قبال فلسطین است. وی همچنین در گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را یکی از بدترین رهبران تاریخ معرفی کرد.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی