جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
کد خبر: ۷۹۲۳۳

حسن یزدانی از کشتی خداحافظی می‌کند؟

حسن یزدانی از کشتی خداحافظی می‌کند؟
باتوجه به مصدومیت حادی که حسن یزدانی با آن دست به گریبان است ممکن است او از دنیای کشتی خداحافظی کند.

همانطور که اهل فن پیش بینی می کردند، کتف جراحی شده حسن یزدانی حتی در نبود تیلور نیز از پس فینال المپیک برنیامد تا اسطوره کشتی ایران وداعی تلخ با میادین قهرمانی داشته باشد.

حسن یزدانی ۸ ماه پیش کتف خود را به تیغ جراحان سپرد؛ اتفاقی که برخی از اهالی فن و در راس آن ها علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی علی رغم همه‌حمایت ها، تلویحا آن را به منزله پایان دوران قهرمانی یزدانی دانستند.

دبیر بر سر خودش آمده بود و خوب می دانست کتف جراحی شده دیگر به کار المپیک نمی آید.
یزدانی که رقیبی هم در داخل نداشت دوست داشت به هر شکل ممکن راهی پاریس شود، پس از جراحی عازم مازندران شد و در سکوت خود را آماده حضور در المپیک کرد.

در این میان مسئولان فدراسیون کشتی و کادر فنی تیم ملی که نگران رسیدن یزدانی به المپیک بودند از کامران قاسمپور به عنوان ذخیره احتمالی یزدانی در صورت نرسیدن این کشتی گیر به پاریس نام بردند و حتی شایعاتی مبنی بر اینکه یزدانی برای کسب مجوز حضور در پاریس باید در دیدار انتخابی به مصاف کامران قاسمپور برود نیز شنیده شد.

اما طبیعی بود خبر ورود قاسمپور به چرخه نهایی ۸۶ کیلوگرم به مذاق یزدانی خوش نیاید. این موضوع هم بر خلاف قانون چرخه انتخابی بود و هم شرایط را برای حسن یزدانی که دوران ریکاوری را پشت سر می گذاشت و در اوج نبود، سخت تر از هر زمانی می کرد تا جاییکه حتی می توانست به قیمت از دست رفتن المپیک منجر شود.

به هر شکل یزدانی با تلاش مثال زدنی خود را به تورنمنت رنکینگ مجارستان رساند و با نمایشی بدون نقص به مدال طلا دست یافت؛ اتفاقی که باعث شد خیال کادر فنی تا حدی از کتف یزدانی راحت شود و به این نتیجه برسند که او می تواند در پاریس در حد همان همیشگی باشد.

در این میان دیوید تیلور هم به آرون بروکس باخت تا همه چیز باب میل یزدانی شود و او از فشار روانی بیرون بیاید.

المپیک آغاز شد و باز هم همه نگاه ها به یزدانی بود. او در دور نخست در یک مبارزه دستگرمی حریف استرالیایی را از پیش رو برداشت. مبارزه دوم  برابر دارن کوروگلیف کشتی گیر روسی الاصل یونان بود که هر چند توانست تا حدی یزدانی را با کول انداز ۴ امتیازی تحت فشار قرار دهد اما این مبارزه نیز در نهایت ۹ بر ۴ به سود یزدانی به پایان رسید. یزدانی در نیمه نهایی نیز مقابل حریف نسبتا مطرح خود از سن‌مارینو نیز باز هم به پیروزی رسید و با برتری ۷ بر یک راهی فینال شد.

طبق شنیده ها، مشکل ‌کتف جراحی شده حسن یزدانی تا حدی از مبارزه دوم و به صورت شدیدتر از مبارزه سوم آغاز شد تا جاییکه کادر پزشکی مجبور شد از شب تا صبح با گذاشتن یخ، به هر شکل ممکن او را آماده فینال المپیک کنند.

فینال آغاز شد اما یزدانی در همان ثانیه های نخست  فهمید که این‌کتف سر ناسازگاری دارد و قرار نیست او را برای رسیدن به سکوی نخست المپیک و جابجایی همه رکوردهای تاریخی یاری کند.

فینال پاریس برای یزدانی تلخ تر از کرمانشاه، بوداپست، توکیو و بلگراد رقم خورد، در فینال تلخ پاریس خبری از تیلور نبود اما اینبار هم پیروزی در فینال سهم یزدانی نشد. یزدانی تا پای جان با یک دست جنگید اما گویی قرار نبود او بالاتر از تختی بایستد و رکورد جهان پهلوان کشتی ایران را بشکند!

با توجه به وضعیت وخیم کتف یزدانی شواهد و شنیده ها حاکیست، سال ها افتخارآفرینی یزدانی در کشتی ایران به پایان رسیده و او دیگر با این کتف نمی تواند به تشک کشتی و عرصه قهرمانی بازگردد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پیشنهاد سردبیر
زندگی