شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ 07 September 2024
شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
کد خبر: ۷۹۲۶۵

ضرر پنجاه میلیونی به‌خاطر تخفیف هزارتومانی

ضرر پنجاه میلیونی به‌خاطر تخفیف هزارتومانی
رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل راه‌اندازی صفحه فیشنگ با ترفند خرید شارژ تلفن همراه ارزان قیمت خبر داد.

رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل راه اندازی صفحه فیشینگ با ترفند خرید شارژ تلفن همراه ارزان قیمت خبر داد و گفت: متهم با هزار تومان تخفیف بیش از پنج میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ  از دستگیری عامل راه اندازی صفحه فیشینگ و کلاهبرداری از شهروندان اشاره و اظهار داشت: در پی مراجعه شخصی به پلیس فتا پایتخت مبنی بر برداشت غیر مجاز مبلغ حدود پانصد میلیون ریال از حساب بانکی اش، توسط فرد یا افرادی ناشناس، رسیدگی به این پرونده در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.

شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد: جهت خرید شارژ تلفن همراه در فضای مجازی مشغول جستجو بودم که با یک سایت اینترنتی مواجه شدم که مدعی بودند شارژ تلفن همراه را با قیمت ارزان تر از بقیه به فروش می رسانند،بنده هم بدون توجه به آدرس درگاه پرداخت و اطمینان از هویت گردانندگان آن صفحه اقدام به خرید شارژ کردم و پس از وارد کردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از مدتی تمام موجودی حسابم را از دست دادم.

وی افزود: پس از اخذ اظهارات شاکی کارشناسان پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کردند و متوجه شدند فردی تحت عنوان فروش شارژ ارزان قیمت با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می نماید.

سرهنگ معظمی گودرزی عنوان داشت: متخصصین سایبری پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ پس از شناسایی مجرم در فضای مجازی اطلاعات هویتی متهم را به دست آورده و پس از تشریفات قضایی مجرم در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.

وی خاطر نشان کرد: این شیاد پس از انتقال به پلیس فتا پایتخت با مشاهده مستندات موجود در پرونده بزه انتسابی را پذیرفت و گفت که با ایجاد صفحه جعلی و وعده فروش شارژ ارزان، ‌قربانیان خود را به سمت درگاه جعلی برده و با به دست آوردن اطلاعات حساب بانکی افراد نسبت به سرقت موجودی حساب قربانیان اقدام نموده است .

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ،نوع تراکنش و ... می باشد را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات اغوا کننده و دروغین خریدهای آنلاین با قیمت های ارزان تر را نخورند.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با ما درمیان بگذارند.

منبع:فارس

برچسب ها:
ارسال نظر
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

بررسی نفرات برتر کنکور ۱۴۰۳ چه می‌گوید

کدام عدالت آموزشی؟!

بازار سیاه خرید و فروش اعضای بدن؛ روایت یک واسطه از پشت پرده خرید کلیه

ماجرای مرد اماراتی که در ایران دنبال خریدن کلیه است

زندگی