۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۰:۴۶
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۷۹۳۵۸

واکنش سردار رادان به فیلم منتشره از گشت ارشاد: با مجری قانون که با مظلومیت می‌خواهد قانون را اجرا کند برخورد نکنید/ روی کفن من بنویسید، «کسی است که برای حجاب دختران و زنان تلاش کرد»

واکنش سردار رادان به فیلم منتشره از گشت ارشاد: با مجری قانون که با مظلومیت می‌خواهد قانون را اجرا کند برخورد نکنید/ روی کفن من بنویسید، «کسی است که برای حجاب دختران و زنان تلاش کرد»
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به موضوع کشف حجاب گفت: موضوع فقط کشف حجاب نیست، دشمنان برای حرکت به سمت برهنگی و عریانی و موضوعات دیگر برنامه دارند.

به گزارش فراز، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در آیین بزرگداشت روز خبرنگار با اشاره به موضوع کشف حجاب گفت: موضوع فقط کشف حجاب نیست، دشمنان برای حرکت به سمت برهنگی و عریانی و موضوعات دیگر برنامه دارند.

سردار رادان گفت: در موضوع اخلاق چشممان بسته شده موضوع فقط کشف حجاب نیست از کشف حجاب به برهنگی می روند و از برهنگی به موضوعات دیگر می روند. آیا موضوع عفاف و حجاب یک موضوع اجتماعی است یا انتظامی از نظر من یک موضوع اجتماعی است و یک موضوع انتظامی نیست اما همه موضوعات اجتماعی بایدها و نبایدها دارد و باید در بایدها و نبایدها مداخله کرد و این حرکت مسئولانه، رسانه است که در جامعه درخصوص احترام به قانون کار کند‌.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: اگر کشف حجاب جرم است؛ قانون است. اگر اشکالی در قانون است قانون را بررسی کنید نه اینکه با مجری قانون که با مظلومیت می خواهد قانون را اجرا کند برخورد کنید.

وی گفت: باید جامعه را به سمتی هدایت کنیم که اگر قانونی داریم بر مجری قانون خرده نگیریم. اگر با قانون مشکل دارید به دنبال اصلاح قانون بروید.

وی با اشاره به موضوع دستگیری دو دختر نوجوان گفت: هیچ کسی ناسزا و دشنام های این دو نوجوان به همکار ما را ندید؛ هیچ کسی نگفت این دو خانم، قانون را زیر پا گذاشته اند و آن رفتار مشکل داشت در کل بی قانونی آنها دیده نمی شود و از اینجا به این می رسیم که قاچاقچیان باخودروهای شوتی از روی ماموران پلیس رد می شوند‌ و در مقابل مامور راهنمایی و رانندگی که برای حفظ جان آنان، خودرو را متوقف کرده می ایستند و قانون را زیر پا می گذارند.

سردار رادان ادامه داد: ما در ایرانی هستیم که سالی ۱۹ هزار تلفات ناشی از تصادفات داریم که به میزان یک تلفات جنگ است چراکه برخی ها تخلف می کنند و همچنین میزان جریمه کم بود. ما برای حفظ جان مردم؛ خودرو را می خوابانیم نه برای آزار مردم.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۴۰ ماموریت پلیس دارد و یکی از پر ماندگی ترین واحدهای نیروهای مسلح و خدماتی است. یک ماموریت پلیس تامین امنیت مرزها است که موضوعات مختلفی را شامل می شود پس نتیجتا شما پلیسی در جمهوری اسلامی دارید که متفاوت از سایر پلیس های دنیا است در دنیا حداقل نسبت مردم به پلیس هر هزار به ۵ است و این خارج از امنیت مرزها است در جمهوری اسلامی با احتساب مرزبانی این عدد خیلی کمتر است. ما پلیسی داریم که در سال ۱۴۰۲، ۹۳ شهید داد که حتی در ماموریت راهنمایی و رانندگی هم بوده است. در سال ۱۴۰۳ نیز تاکنون ۳۰ شهید داده ایم.

وی در ادامه به عملکرد پلیس در حوزه برخورد با جرایم اشاره و اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ وقوع سرقت ۲۰ درصد کاهش داشته و ۳۰ درصد کشفیات افزایش پیدا کرده است و از فضای رسانه انتظار می رود این موفقیت ها را به گوش و چشم مردم برسانند.

سردار رادان ضمن آرزوی شهادت برای خود در لباس مقدس انتظامی گفت: اگر با دعای شما خوبان و خانواده های شهدا، شهید شدم وصیتم این است که روی کفن من بنویسید کسی است که برای حجاب دختران و زنان سرزمینش تلاش کرد و همین ما را بس.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی