چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۴ 26 November 2025
شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۷۹۷۰۹

شاخص بازار بورس، امروز ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

شاخص بازار بورس، امروز ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
پس از تصویب اقدامات حمایتی برای بهبود وضعیت بازار سرمایه، امروز شاخص کل با رشد بیش از ۱۲ هزار واحد در کمتر از دو ساعت به کانال دو میلیون بازگشت.

در هفته های گذشته بازار سرمایه وضعیت مناسبی را تجربه نکرد و بعد از مدتی نزدیک به یک ماه روند نزولی، شاخص از کانال دو میلیون سقوط کرد و به یک میلیون و ۹۹۱ هزار واحد رسید.

نشست‌های بورسی برای کمک به بازار سرمایه

در هفته گذشته، سازمان بورس و اوراق بهادار با برگزاری جلسات متعدد و پی در پی با مدیران اقتصادی کشور از جمله وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی در قالب نشست فوق العاده شورای عالی بورس و همچنین با برگزاری جلسات با بخش خصوصی به بررسی ابعاد مختلف وضعیت بازار سرمایه و ارائه راهکارها برای برون رفت از این وضعیت پرداخت.

در شرایط به وجود آمده برای بازار سرمایه، این بخش نیازمند حمایت و تزریق منابع برای جلوگیری از خروج سرمایه است و بی شک حمایت نهادهای اقتصادی به ویژه بانک مرکزی، می‌تواند نقش مهمی در جلوگیری از تداوم وضعیت ریزشی بازار سرمایه داشته باشد.

تغییر دامنه نوسان برای جلوگیری از خروج نقدینگی و افت ارز سهام

سازمان بورس نیز برای کاهش تداوم روند ریزشی بازار سرمایه و از ابتدای هفته سوم ماه جاری (۱۳ مرداد)  دامنه نوسان معاملات سهام را از منفی و مثبت شش به منفی و مثبت یک محدود کرد تا ریسک سیستماتیک بازار سهام تا حدودی کنترل شود. این محدودیت دامنه نوسان در هفته گذشته نیز اعمال شد و از ابتدای هفته جاری (امروز) با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، دامنه‌نوسان معاملات سهام از تا پایان روز چهارشنبه ( ۳۱ مرداد) به مثبت و منفی ۲ درصد تغییر یافت.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماجری فروش نمایشگاه بین‌المللی تهران چیست؟

طعنه زیدآبادی به اظهارات احمد خاتمی درباره حجاب: این چه پدیده‌ای است که اگر کسی بگوید «اجباری» است می‌شود «واژۀ دشمن» و اگر بگوید «اختیاری» است باز هم می‌شود «نقشۀ دشمن»!

آیا ایران و آمریکا در حال مذاکرات پشت پرده هستند؟ سفر عراقچی به پاریس حاوی چه پیامی است؟

اعلام جرم علیه نماینده سابق مجلس درخصوص ادعایی درباره پزشکیان

منبع آمریکایی: اوکراینی‌ها با توافق صلح موافقت کرده‌اند

کواکبیان: عراقچی گفت من را مظلوم گیر آورده‌اید، در حالی که ما به وظیفه‌مان عمل می‌کنیم

دادگاه بی‌رحم اجتماع: نظریه مقایسه و اثر نورافکن | چرا در عکس دسته‌جمعی، خودمان را زشت‌تر می‌بینیم؟

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی