سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ 19 August 2025
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۸۰۰۰۰

موافقت قاطع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور

موافقت قاطع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، موافقت خود را وزیر پیشنهادی کشور دولت چهاردهم را اعلام کرد.

خنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در نوبت صبح جلسه علنی امروز سه شنبه ۳۰ مردادماه مجلس و در جریان بررسی صلاحیت اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور ، گزارش این کمیسیون را قرائت و از موافقت قاطع این کمیسیون با حضور اسکندر مومنی در ساختمان سیاسی میدان فاطمی خبر داد.

ابراهیم رضایی گفت: کمیسیون امنیت ملی در جلساتی سوابق و برنامه های وزیر پیشنهادی کشور را استماع و بررسی کرد.

وی گفت: وزیر پیشنهادی در بیان اهداف و تعهدات خویش در 4 سال آینده اعلام کرد که تابع  قانون اساسی است.

اهم سخنان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی را در ادامه می خوانید؛

* وی قانون  تقسمیات کشور، قانون احزاب و گروهها سیاسی ، مبارزه با قاچاق ، قانون برنامه های توسعه کشور، قانون حمایت از جوانی جمعیت و ... را مورد تایید قرار داد.

* وی تلاش درجهت تحقق و توسعه آزادی های اجتماعی در چارچوب قانون اساسی را مورد تاکید قرار داد.

* بر تشکل های سیاسی و مردم نهاد و نظارت بر فعالیت آنها تاکید کرد.

*برنامه‌های وزیر پیشنهادی برگرفته از اسناد بالادستی مشتمل بر قانون اساسی، سیاست‌های کلان تبیین شده رهبر معظم انقلاب، قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، برنامه هفتم توسعه و بیانیه گام دوم انقلاب می‌باشد.

*کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پس از  بررسی سوابق و برنامه‌های وزیر پیشنهادی و استماع پاسخ های ایشان به سوالات اعضای کمیسیون، جناب آقای اسکندر مومنی را واجد صلاحیت برای تصدی وزارت کشور می‌داند.

* این کمیسیون ضمن حمایت و همراهی ایشان معتقد است نقطه کانونی کارکردی وزارت کشور تحقق جامعه امن درون مرزهای ملی است و ضرورت دارد که این کارویژه مطابق رهنمودها و راهکارهای عینی و عملیاتی رهبر معظم انقلاب و با تعهد به مردم و نمایندگان ایشان عملیاتی شود.

*اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با استماع مجموعه برنامه‌ها و سیاست‌ها و  سابقه عملکردی و مسئولیتی و سطوح علمی، جناب آقای اسکندر مومنی را با اکثریت قاطع آرا واجد شرایط تصدی وزارت کشور دانسته‌اند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نسل Z چرا این مشاغل را دوست ندارد؟

دستورالعمل قبلی قیمت‌گذاری خودرو همچنان ملاک عمل است | متقاضیان خودرو چه شرایطی را باید رعایت کنند؟

دیدار عراقچی با همتای ارمنستانی در حاشیه سفر رئیس‌جمهور

آماری از غرق‌شدگی در شب از ابتدای اجرای طرح دریا تاکنون

تأکید ایران و ارمنستان بر راه‌اندازی خط آهن جلفا تا دریای سیاه

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد | قصد داریم دیداری میان پوتین و زلنسکی ترتیب دهیم؛ باید ببینیم چه می‌شود | اگر این دیدار خوب پیش رفت، من هم در یک نشست سه‌جانبه شرکت می‌کنم و کار را تمام می‌کنیم

تاکید پاشینیان بر عدم تغییر مرزها در دیدار با پزشکیان

پزشکیان: برون‌سپاری حل‌وفصل مسائل قفقاز به نیروهای فرامنطقه‌ای موجب پیچیده شدن آن خواهد شد | پاشینیان: توافقات اخیر زمینه‌ساز دسترسی ریلی ایران به دریای سیاه است

تحویل اجساد ۱۰۰۰ نظامی اوکراینی به کی‌یف

حذف ۱۸ میلیون نفر از مجموعه یارانه‌بگیران، تا پایان امسال

المپیادی‌ها از «سربازی» معاف هستند؟

امضای یک بیانیه مشترک و ۱۰ سند همکاری میان ایران و ارمنستان

لاوروف: ترامپ و تیمش صادقانه به‌دنبال صلح پایدار در اوکراین هستند

مذاکره دوباره باشگاه پرسپولیس با یک لژیونر

پیشنهاد سردبیر
زندگی