۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۱۲
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
کد خبر: ۸۰۰۵۷

واکنش صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی به اتهامات نمایندگان جریان رادیکال: در این تریبون حرف‌هایی زدند که ۱۰ سال قبل گفته بودند / گفتم دروغ است ولی باور نکردند / حرمت انسان واجب است اما برخی در اینجا حرمت من را نگه نداشتند/ رسما اعلام می‌کنم که در تمام عمر مدیریتی خودم در 43 سال گذشته، به اسلام ، انقلاب ، نظام و رهبری باور داشته و همیشه خواهم داشت

واکنش صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی به اتهامات نمایندگان جریان رادیکال: در این تریبون حرف‌هایی زدند که ۱۰ سال قبل گفته بودند / گفتم دروغ است ولی باور نکردند / حرمت انسان واجب است اما برخی در اینجا حرمت من را نگه نداشتند/ رسما اعلام می‌کنم که در تمام عمر مدیریتی خودم در 43 سال گذشته، به اسلام ، انقلاب ، نظام و رهبری باور داشته و همیشه خواهم داشت
سیدرضا صالحی امیری، وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جلسه نوبت عصر روز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس شورای اسلامی در جریان دفاع از برنامه‌ها و صلاحیت‌های و برنامه‌های خود گفت: بعد از 10 سال در این تریبون حرف‌هایی زدند که 10 سال قبل گفته بودند.

به گزارش فراز؛ اظهارات وی به شرح زیر است: 
 
ما با تعریف 10 راهبرد و 50 برنامه سیاست‌هایمان را تنظیم کرده‌ایم. راهبرد اول ما توسعه گردشگری داخلی است. گردشگری داخلی ظرفیت بالایی دارد و می‌توانیم با محرومیت زدایی به این مهم دست پیدا کنیم. می‌توانیم با تعریف سفرهای ارزان به این مساله رونق ببخشیم.
 
ما می‌توانیم از خلیج فارس، جهان تشیع، جهان اسلام، همه را به ایران، مشهد و کرمان و 8 هزار قطب فرهنگی یعنی امامزاده‌ها دعوت کنیم. این ممکن نیست مگر آنکه برنامه منسجم و منظم را تعریف کنیم.
 
می‌توانیم با توسعه زیرساخت‌های گردشگری، در منطقه رشد پیدا کنیم. نقد کردند که چرا از کاستی‌ها صحبت کردید. بله وقتی فقط در تهران 140 هتل داریم ولی چند مورد آن 5 ستاره است، انتقاد باید کرد. در همسایه ما استانبول، 900 هتل و در دبی، بیش از 800 هتل است. باید بتوانیم زیرساخت‌ها را توسعه ببخشیم. 
 
ما قول می‌دهیم در ضوابط حرائم در سراسر کشور داشته باشیم. نمی‌شود قانونی وضع کرد که 90 درصد نمایندگان مجلس از آن ناراضی باشند.
 
راهبرد چهارم ما تقویت دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی است. میراث فرهنگی و صنایع دستی قدرت نرم ایران است. می‌توانیم با این صنایع ذهن جهانیان را به ایران و انقلاب نزدیک کنیم. میراث ما هم رویکرد اقتصادی دارد و هم فرهنگی. کشور به دو قدرت بزرگ نیاز دارد. یکی قدرت سخت برای بازدارندگی مقابل دشمنان و دیگری قدرت نرم، برای سرمایه سازی و اقناع افکار عمومی جهانیان. میراث بزرگترین قدرت نرم جمهوری اسلامی است.
 
راهبرد پنجم حمایت از صنایع پیشران و استارتاپ‌هاست. ما باید خودمان را برای ورود به این حوزه آماده کنیم. مردمی سازی صیانت از میراث راهبرد ششم ماست. آیا داشتن سابقه تربیت بیش از 2 هزار دانشجو در حوزه ایران شناسی کافی نیست؟ می‌گویند سابقه من کافی نیست، نمی‌دانم رزومه عزیزان چیست، اگر رزومه من کافی نیست، بگوئید چه رزومه‌ای کافیست؟
 
راهبرد هفتم ما اقتصاد دریامحور و توسعه گردشگری ساحلی است. ما ظرفیت بی نظیری در این حوزه داریم و برنامه داریم با همکاری نهادهای مسئول، در این حوزه رشد پیدا کنیم. راهبرد هشتم ما هم راهبرد صنایع دستی و نقش آفرینی آنان در اقتصاد کشور است. باید موانع صادرات صنایع دستی را برداریم. باید بپذریم که صنایع دستی در ایران می‌تواند درآمد خود را از 300 میلیون یورو به 2 میلیارد یورو برسانیم.
 
متاسفم و از همه عذرخواهی می‌کنم اما بعد از 10 سال در این تریبون حرف‌هایی زدند که 10 سال قبل گفته بودند.حرمت انسان واجب است اما برخی در اینجا حرمت من را نگه نداشتند.  در همین تریبون اتهاماتی را مطرح کردند که در گذشته هم گفته بودند. گفتم دروغ است ولی باور نکردند. رفتیم با آنان دادگاه، گفتیم اسناد بدهید، از هزاران افراد در جنوب، یک نفر شکایت کرده، دادستان سازمان قضائی او را خواست و پرسید با شما برخورد شده؟ گفت بله اما وقتی پرسش بیشتر کرد، گفت که فلانی من را تحریک کرده است. دادستان قضائی براساس این موضوع حکم منع تعقیب برای ما صادر کرد. سال 76 برای ما برائت صادر کرده است. من مدیرکل اطلاعات استان بودم، از من هم شکایت نشد، شکایت رفته بود معاونت حقوقی. در سال 1403 می‌گویند بیا و سال 76 را توضیح بده! این تریبون متعلق به 86 میلیون انسان است. ولله جمهوری اسلامی شکنجه گر نیست. ولله در جمهوری اسلامی جنایت صورت نمی‌گیرد. من در کمیسیون سند ارائه دادم، شما گفتید قانع شدید. باز چرا مطرح کردید؟ من با شما اختلاف سیاسی دارم ولی در اصول مشترک هستیم.
 
طرح دوباره این موضوعات در پشت تریبون جز تخریب یک وزیر پیشنهادی چه سودی دارد؟
 
اگر به من اعتماد کنید با شما بیشتر همکاری خواهم کرد چون تئوری آقای پزشکیان وفاق است. من نیاز به اثبات خودم ندارم، من همه جوانی‌ام را در راه انقلاب داده‌ام. من نیاز ندارم از خودم تعریف کنم. کاری نکنید که دیگران حاضر نباشند در این کشور مسئولیت قبول کنند. شما شفاها به من گفتید که از وضعیت انتخابات راضی نیستید اما ما به ندای رهبری برای افزایش مشارکت لبیک گفتیم. مردم هم آقای پزشکیان را انتخاب کردند. امروز هم کابینه با این گفتمان خودش را تطبیق داده است.
 
رسما اعلام می‌کنم که در تمام عمر مدیریتی خودم در 43 سال گذشته، به اسلام و انقلاب و نظام و رهبری باور داشته و همیشه خواهم داشت. همیشه در دایره نظام با تمام توان به ملت خدمت کردم.
 
می‌دانم اکثریت نمایندگان به گفتمان وفاق ملی باوردارند. ما در آغاز راه وفاق ملی قبول داریم. آغاز راه همین مجلس است. ما در مسیر توافق ملی قبول داریم. بزرگان نظام از این رویکرد حمایت کردند. به صلاح نیست در آغاز این راه، این گفتمان به شکست منجر شود. ما در یک کشتی نشسته‌ایم. 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی