پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ 09 October 2025
شنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
کد خبر: ۸۰۱۹۵

پزشکیان: نباید راه را گم کنیم / بر عهدی که بستیم، هستیم/ باید کشور را به طرفی هدایت کنیم که شایسته آن است

پزشکیان: نباید راه را گم کنیم / بر عهدی که بستیم، هستیم/ باید کشور را به طرفی هدایت کنیم که شایسته آن است
رئیس جمهور در مراسم تجدید میثاق اعضای هیات دولت با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی سخنرانی کرد.

به گزارش فراز، مسعود پزشکیان صبح شنبه سوم شهریور ۱۴۰۳ پس از تجدید میثاق اعضای هیات دولت چهاردهم با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی در حرم امام خمینی(ره) سخنرانی کرد و با اشاره به سخنان سیدحسن خمینی در این مراسم تاکید کرد: ما بر عهدی که بستیم، هستیم. ما بر پیمان خود با مردم پایبند هستیم. ما نباید راه را گم کنیم. امام حسین(ع) می‌فرماید که مگر نمی‌بینید به حق عمل نمی‌شود؟ قیام امام  برای مطالبه حق است. امام(ره) امر به معروف و نهی از منکر را برای احقاق حق انجام داد. این راه و مسیر امام حسین(ع) است.

وی ادامه داد: شهید بهشتی درباره اسلام می‌گوید اسلام چیزی جز حق و عدالت و انصاف نیست. اگر در جامعه‌ای بی عدالتی و ظلم هست، ضد اسلام است. اگر با همه حتی با دشمنان با عدالت برخوردی کنیم، اسلام داریم ولی اگر اینطور نباشد، ما اسلام نداریم. خداوند به پیامبران می‌گوید از شما درباره صداقت شما سوال خواهیم کرد. خدا از همه ما پیمان گرفته است جز حق نگوییم. باید دنبال حق همه مردم بوده و در عمل ان را پیاده کنیم و نشان دهیم به آن پایبند باشیم.

وی با تاکید بر این‌که «مسلمان کسی است که با همه به عدالت رفتار کند» ادامه داد: نگاه امام(ره) به محرمان، وحدت و انسجام بود. اگر مسلمان به ریسمان خدا وصل بودند، رژیم صهیونیستی و آمریکا می توانست قلدری کند؟ ما هیچ راهی جز افزایش وفاق ملی در داخل کشور نداریم.

رئیس‌جمهور گفت: از رئیس مجلس و نمایندگان مجلس که رای بزرگی به دولت دادند، تشکر می‌کنم. این رای  اقدام بزرگی برای وفاق ملی بود.

وی با بیان این‌که «اول انقلاب، همه دنیا جمع شده بودند تا انقلاب را ساقط کنند»، یادآور شد: ما هم شرایط مناسبی نداشتیم اما آن‌ها  نتوانستند حتی یک وجب از خاک ما را بگیرند چون وحدت داشتیم و در مقابل آن‌ها ایستادیم. الان هم اگر وحدت داشته باشیم ، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم و باید این مشکلات را حل کنیم. عدالت و انصاف و حق باید جای خود را در جامعه باز کند. حقوق مناطق، اقوام و همه را نباید پایمال کنیم. راه امام حسین(ع) راه حق و عدالت و انصاف  است و ما باید این راه را دنبال کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: دشمن تلاش می‌کند تا ما در کشور وحدت نداشته باشیم ولی ما باید با محوریت رهبری، سند چشم انداز، برنامه توسعه و قانون وحدت کنیم تا ما بهترین شویم. البته این هدف به تلاش شبانه روزی و وحدت نیاز دارد و راحت بدست نمی آید. باید کشور را به طرفی هدایت کنیم که شایسته آن است. در مرقد مطهر امام خمینی(ره) پیمان می‌بندیم که این راه را ادامه می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون اول پزشکیان: خداوکیلی پادویی این مردم باعث افتخار است | دبیرکل سازمان ملل گفت جنگ ۱۲ روزه پرونده سرنگونی نظام ایران را برای همیشه بست

در دادگاه پرونده قتل «ایلیا» کودک ۱۰ ساله رشتی چه گذشت؟

کاخ سفید در رسیدن ترامپ به رویای خود پیش‌دستی کرد!

سخنگوی حماس: ما نهایت انعطاف را نشان داده‌ایم | اسرائیل برای دستکاری در برخی توافقات آتش‌بس تلاش می‌کند

معاون دادگستری تهران: کالاهای اساسی به وفور موجود است

رویترز: آمریکا بازار بزرگ اروپایی روسیه و ایران را تهدید می‌کند

رمان‌نویس مجارستانی برنده جایزه نوبل ادبیات ۲۰۲۵ شد

سد کرج در بدترین وضعیت ۶۳ سال اخیر قرار گرفت

جنایت نافرجام در پارک چیتگر؛ قربانی زنده بود و صدای قاتلان را شنید!

خبر مهم رئیس اتحادیه مشاوران املاک برای بازار مسکن

هشدار جدی بانک مرکزی درباره مجوز نهاد صنفی بر نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه

وزیر ارتباطات: اعضای شورای عالی فضای مجازی درباره رفع فیلتر هم‌نظر نیستند

واکنش مقام‌های جهانی به توافق پایان جنگ در غزه

واکنش گروه‌های فلسطینی به توافق پایان جنگ در غزه

پیشنهاد سردبیر
زندگی