جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ 01 August 2025
يکشنبه ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
کد خبر: ۸۰۲۸۱

اخطار وزارت راه به مالکان مسکن

اخطار وزارت راه به مالکان مسکن
معاون بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: عدم ثبت اقامتگاه شهروندان در سامانه ملی املاک و اسکان، منجر به عدم دریافت خدمات برای آن‌ها خواهد شد.

 محمد جامع  در خصوص ارسال پیامک‌هایی از سوی سامانه ملی اسکان به شهروندان، اظهار کرد: با توجه به موضوع شناسایی املاک از سوی این سامانه، ممکن است پیامک‌هایی برای شهروندان ارسال شده باشد. این پیامک‌ها مربوط به ثبت محل اقامت اصلی در سامانه املاک به استناد مواد قانونی است.

وی ادامه داد: عدم ثبت اقامتگاه همشهریان در سامانه ملی املاک و اسکان، منجر به عدم دریافت خدمات برای آن‌ها خواهد شد.

معاون بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: تشخیص اقامتگاه اصلی با توجه به فرآیند سامانه ملی اسکان و املاک، پیش‌بینی شده است و الزام قانونی برای ثبت اقامتگاه‌ها وجود دارد و سایر موارد به تشریح در سامانه آمده است.

براساس گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، با توصیه به شهروندان، عنوان کرد: کلیه شهروندانی که پیامک اخطار مالیات برای خانه‌های خالی را دریافت کرده‌اند می‌توانند در صورت وجود هرگونه سوال و ابهام با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۲۰۶۸ تماس بگیرند.

وی ادامه داد: هم استانی‌ها برای بهره‌گیری از خدمات دستگاه‌های دولتی، ضروری است نسبت به ثبت خود اظهاری و ثبت محل اقامت خود در سامانه خود اظهاری املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir اقدام کنند.

جامع یادآور شد: براساس قانون مالیات بر خانه‌های خالی، مالکان واحدهای مسکونی در تمام مناطق کشور اعم از شهری و روستایی موظفند اطلاعات املاک مسکونی تحت تملک خود را در سامانه ملی املاک و اسکان کشور ثبت کنند.

وی افزود: واحدهای مسکونی که اطلاعات اقامت و مالکیت آن‌ها در سامانه املاک و اسکان کشور ثبت نشده باشد، در حکم خانه خالی محسوب و مشمول مالیات می‌شوند. مالکان واحدهای مسکونی مکلف به تایید اقامت اعلام شده توسط خود یا بهره‌برداران واحد در سامانه هستند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

آمریکا باز هم تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد

ویتکاف یک نمایش تبلیغاتی راه انداخته؛ هدف او از سفر، کنترل خشم جهانی از سیاست گرسنگی در غزه است

رژیم صهیونیستی سخنان نسنجیده نگوید؛ آن‌ها به یاد بیاورند که بارانی از ضربات بر سرشان نازل شد

این غول فناوری عضو جدید باشگاه ۴ تریلیون دلاری‌ها شد

ماجرای سودآورترین سرمایه‌گذاری در تلگرام چیست؟

نرخ جدید نان در استان تهران هنوز به صورت رسمی ابلاغ نشده

دختر شهید سردار سلامی: پدرم حافظ قرآن بود؛ او منظومه فکری مختص به خود داشت

کاهش هفت تا هشت درصدی مصرف آب در تهران

پزشکیان: اختیارات باید به تدریج به استان‌ها منتقل شود | این فرایند ساده نیست، اما شروع شده و با حمایت رهبری همراه است

آموزش و پرورش سال آینده آزمون استخدامی برگزاری می‌کند؟

دشمنان تهاجم به ایران را در این ۴ مرحله برنامه‌ریزی کرده بود

هشدار ارتش یمن درباره تعامل شرکت‌های کشتیرانی با اسرائیل

ویتکاف و هاکبی برای بازدید از مراکز توزیع غذا به غزه می‌روند

پیشنهاد سردبیر
زندگی