سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
کد خبر: ۸۰۵۵۲

عراقچی: اسرائیل بزرگ‌ترین مانع توافق پایان جنگ غزه است

عراقچی: اسرائیل بزرگ‌ترین مانع توافق پایان جنگ غزه است
وزیران امور خارجه ایران و اردن درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی کردند.

به گزارش فراز؛ «ایمن الصفدی» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه اردن در تماس تلفنی با «سید عباس عراقچی»، انتخاب او به‌عنوان وزیر امور خارجه ایران را تبریک گفت و برای عراقچی موفقیت آرزو کرد.

در این تماس آخرین تحولات روابط دوجانبه و تحولات فلسطین مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه اردن در بخشی از این گفت‌وگو با ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش تنش‌ها در کرانه باختری گفت: لازم است تنش‌ها در نوار غزه و کرانه باختری هر چه سریع‌تر متوقف شود.

عراقچی نیز ضمن تشکر از تبریک همتای اردنی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در زمینه روابط دوجانبه و موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگوهای سازنده‌ای با اردن داشته باشد.

عراقچی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با تداوم اقدامات جنایتکارانه خود، عامل اصلی گسترش تنش و درگیری در منطقه است، آن رژیم را بزرگ‌ترین مانع بر سر راه دستیابی به توافق پایان جنگ علیه غزه دانست و بر ضرورت اقدام مؤثر جامعه بین‌المللی به‌منظور توقف نسل‌کشی صهیونیست‌ها و ارسال کمک‌های بشردوستانه برای فلسطینیان تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از توافق مورد نظر مردم و مقاومت فلسطین حمایت خواهد کرد.

طرفین استمرار رایزنی‌ها بین ۲ کشور را مورد تاکید قرار داده و آن را در راستای منافع دو کشور و منطقه دانستند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

لقب جدید برادر داماد رئیسی برای کاظم صدیقی که بالاخره استفعا کرد؛ برای عالم ربانی، آبرو دادن و فدا شدن در راه ولایت، همه‌اش شیرین است!

روزنامه اصولگرا: تصویر سحر امامی باید دست‌نخورده بماند

درخواست ایرلند از گوترش: فصل هفتم منشور سازمان ملل علیه اسرائیل را اجرا کنید

دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان؛ ماجرا چه بود؟

یمن یک موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کرد

کیفیت هوای تهران؛ صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان در صف رفع ایرادات

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته

توضیحات صداوسیما درباره گزارش حاشیه‌ساز «حسینی‌بای» از مرکز «هماهنگی و کنترل آب تهران»

تنها پایتخت جهان، بدون تصادف مرگبار رانندگی!

بالاخره گوشی برای بچه‌ها خوب است یا نه؟

دو کلمه حرف حساب | سوراخ استاکس نت در شبکه آب تهران!

پیشنهاد سردبیر
زندگی