يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
دوشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
کد خبر: ۸۰۹۷۲

نخستين مناظره ترامپ و هريس؛ بدون نوشته و با ميكروفون خاموش

نخستين مناظره ترامپ و هريس؛ بدون نوشته و با ميكروفون خاموش
 کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در اظهاراتی تاکید کرد که برای مناظره با دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور آماده است.

معاون رئیس جمهور آمریکا که هم اکنون در شهر پیتسبورگ دومین شهر پر جمعیت ایالت پنسیلوانیا به سر می‌برد، در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد آمادگی‌ خود برای مناظره با رئیس جمهور سابق ایالات متحده در شهر فیلادلفیا اولین شهر پرجمعیت همین ایالت، گفت: من کاملا آماده هستم.

به نوشته سی‌ان‌ان، این مناظره قرار است روز سه‌شنبه (۱۰ سپتامبر / ۲۰ شهریور) به میزبانی شبکه خبری ان‌بی‌سی در تالار استقلال شهر فیلادلفیا در ایالت پنسیلوانیا برگزار شود، تالاری که قانون اساسی آمریکا در آنجا به امضا رسیده است.

در حالی که هریس و ترامپ پیش از این رویداد هرگز حضوری یا تلفنی با هم صحبت نکرده‌اند، مناظره آنها با هم یک نقطه عطف در مبارزات انتخاباتی منتهی به انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آمریکا خواهد بود.

قرار است این مناظره ۹۰ دقیقه‌ای که توسط دیوید مویر و لینزی دیویس مجریان شبکه خبری ای‌بی‌سی مدیریت خواهد شد، بدون تماشاگر برگزار شود.

همچنین این مناظره شامل ۲ وقفه تبلیغاتی خواهد بود که در جریان این وقفه‌های تبلیغاتی ترامپ و هریس حق تماس یا تعامل با اعضای تیم‌های تبلیغاتی خود را نخواهند داشت.

بر اساس قوانین تعیین شده برای برگزاری این مناظره، معاون رئیس جمهور آمریکا و رئیس جمهور سابق این کشور حق آوردن هیچ متن یا یادداشت از پیش نوشته شده‌ای را به همراه خود به این مناظره ندارند.

هریس و ترامپ روز ۱۵ آگوست (۲۵ مرداد) متعهد شدند که در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) به میزبانی شبکه تلویزیونی ای بی سی با یکدیگر مناظره کنند.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

آمار جدید از شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم؛ چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم

دستور پزشکیان به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

هور در آتش مناقشات آبی | مردم اهواز: نفس کشیدن سخته!

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی