۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۲۰
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۸۱۲۳۸

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان یک حکومت تروریستی است و کشتن شیعیان را واجب می‌داند

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان یک حکومت تروریستی است و کشتن شیعیان را واجب می‌داند
شهادت 15 نفر از زائران امام حسین علیه‌السلام و استقبال‌کنندگان آنان در ایالت غور افغانستان که روز پنجشنبه گذشته صورت گرفت، یکی از قساوت‌آمیزترین جنایات تروریست‌های وابسته به حکومت خودخوانده طالبان است.

به گزارش فراز؛  روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:جنایات این حکومت خودخوانده اختصاص به شیعیان افغانستان ندارد، تمام مردم این کشور اکنون بیش از سه سال است که متحمل ظلم و جنایات این گروه تروریستی هستند و یکی از سیاه‌ترین دوران روزگار را تجربه می‌کنند.


این واقعیت تلخ را در چند نکته تشریح می‌کنیم و به مسئولین ایرانی برای چندمین‌بار هشدار می‌دهیم که اگر هرچه سریع‌تر درصدد چاره‌جوئی نباشند، عوارض بسیار خطرناکی متوجه هر دو ملت ایران و افغانستان خواهد شد.


1- طالبان یک گروه تکفیری است که اعتقاداتش بر مبنای فرقه دیوبندی است. این گروه، شیعیان را کافر و کشتن آنان را واجب می‌داند. به همین دلیل، نباید به لاف‌های دوستی حکومت خودخوانده طالبان در افغانستان اعتنا کرد، این حکومت دنبال خریدن فرصت است و می‌خواهد بعد از تحکیم کامل پایه‌های خود، اهداف شومش را عملی سازد.


2- کشتار شیعیان در افغانستان، یک برنامه حساب‌ شده است که از سه سال قبل تاکنون یعنی در سرتاسر مدت حاکمیت طالبان ادامه دارد. آنها زائران کربلا و مستقبلین آنها را به خاطر بغضی که از امام حسین علیه‌السلام دارند و زیارت قبر آن حضرت را شرک و کفر می‌دانند کشتند. کوچ دادن هزاره‌ها، کشتن آنها و سخت‌گیری‌های پیاپی علیه آنها بخشی از برنامه طالبان است. یکی از رهبران سیاسی افغانستان که مخالف طالبان است می‌گوید: «قتل‌عام‌های شیعیان سیستماتیک هستند و مسئولیت آن‌ها برعهده طالبان است». طالبان با داعش تقسیم کار کرده و کشتار شیعیان را به گردن داعش می‌اندازد تا خود را به عنوان یک حکومت از معرض اتهام دور نگهدارد.


3- همین برنامه را طالبان درباره سایر مخالفین خود نیز به اجرا درمی‌آورد. مبنای کشتار مخالفین حتی اگر سنی باشند اینست که چون اطاعت از خلیفه طالبان یا به تعبیر خودشان امیرالمؤمنین واجب است، هرکس تمکین نکند محکوم به مرگ است. براساس همین تفکر ضدانسانی است که کشتار تمام مخالفین طالبان با هر تفکر و قومیت و مذهبی که هستند با قاطعیت جریان دارد و در سه سال اخیر که از حاکمیت این گروه تکفیری-تروریستی بر افغانستان می‌گذرد هزاران نفر با ترفندهای مختلف به قتل رسیده‌اند و جوخه‌های ترور طالبان بشدت فعال است. حکومت خودخوانده طالبان بعد از هر ترور اعلام می‌کند برای شناسائی ضاربین تحقیق خواهد کرد ولی حتی یک مورد هم نتیجه این تحقیقات به اطلاع مردم نرسیده است.


4- گزارش‌های مکرر شورای امنیت سازمان ملل با صراحت اعلام می‌کنند افغانستان تحت سلطه طالبان به کانون تروریسم تبدیل شده و ده‌ها گروه تروریستی در حمایت طالبان فعالیت می‌کنند. حکومت خودخوانده طالبان با استفاده از این گروه‌های تروریستی برای توسعه قلمرو خلافت برنامه دارد. این گسترش قلمرو حاکمیت، چیزی است که سران طالبان در محافل غیررسمی به زبان می‌آورند و افراد سطوح دیگر این گروه آن را آشکارا اعلام می‌کنند.


5- در داخل ایران، در سه سال اخیر انواع انفجارها، سرقت‌های مسلحانه، تجاوز به نوامیس مردم، زورگیری‌ها و تشکیل باندهای قاچاق و ایجاد ناامنی توسط عوامل طالبان و اتباع غیرمجاز صورت گرفته که اسناد و مدارک آنها موجودند. این جنایت‌ها نیز بر مبنای تفکر ویژه تکفیری طالبان صورت می‌گیرند و عوامل آنها از نظر شرعی خود را مجاز و حتی در مواردی مکلف به انجام این جنایت‌ها می‌دانند. خطر اصلی نیز در همین نوع نگاه این گروه به مردم ایران است.


6- پیوندهای برادری و دوستی میان دو ملت ایران و افغانستان که بسیار ریشه‌دار و عمیق و تاریخی است باید با تدبیر مسئولان نظام جمهوری اسلامی باقی بماند و تقویت شود. اکنون این پیوند توسط طالبان که بهیچوجه به حقوق قانونی، شرعی و همسایگی مردم ایران پای‌بندی نشان نمی‌دهد در حال ضربه دیدن و در معرض گسستن است. طالبان نشان داده که دشمن هر دو ملت و درصدد حاکم کردن تفکری در منطقه است که هیچیک از این دو ملت آن را قبول ندارند. با این خطر بزرگ باید با سرعت و قاطعیت برخورد شود.


راه صحیح برخورد اینست که جمهوری اسلامی ایران از ملت افغانستان حمایت کند و با سلب امتیازات از طالبان به روش سیاسی، منطقه را از خطر این گروه برهاند. 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی