۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۱۹:۵۲
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۸۱۲۴۷

تشکیل کارگروه ویژه برای دانشجویان و اساتید اخراجی / وزیر علوم: پرونده‌ها باید مورد بازنگری قرار بگیرد

تشکیل کارگروه ویژه برای دانشجویان و اساتید اخراجی / وزیر علوم: پرونده‌ها باید مورد بازنگری قرار بگیرد
 وزیر علوم از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی شکایات دانشجویان و اساتید تعلیقی یا اخراجی در وزارت علوم خبر داد.

به گزارش فراز؛ وزیر علوم از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی شکایات دانشجویان و اساتید تعلیقی یا اخراجی در وزارت علوم خبر داد و گفت: من بازگشت یا عدم بازگشت آنها به دانشگاه را تایید نمی کنم؛ بلکه باید پرونده مورد بازنگری قرار بگیرد و موضوع بر اساس اصل وفاق، موازین قانونی و رافت اسلامی مورد تصمیم گیری قرار بگیرد.

حسین سیمایی صراف در پایان حاشیه اجلاس روسای دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور با بیان اینکه قبول مسئولیت کار سختی است و اطرافیان از مسئولیت ما بیشتر لذت می برند، تاکید کرد: نگاه من به مسئولیت و مدیریت به دید امانت است و با محاسبه عقلی این امر را نباید قبول کرد؛ اما اینکه همه از بار مسئولیت شانه خالی کنند، اخلاقی نیست. در واقع معتقدم امانتداری سخت است؛ اما این امانت شیرین خواهد بود اگر با نیت خوب باشد؛ البته باید اخلاص هم در آن باشد.

وی در ادامه مجدد بر ضرورت شکل گیری نگاه وفاق ملی در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت:  الگوی پزشکیان در انتخاب وزرا به بخش های پایین تر هم تعمیم یافته است و برخی اعلام می کنند در برخی دانشگاه ها برای مدیریت مصاحبه و نظرسنجی شده اما اعلام می کنم که این موارد به وزارت علوم ربطی ندارد و ما به کسی ماموریت ندادیم.

وزیر علوم در پاسخ به نگرانی برخی روسای فعلی دانشگاه ها در خصوص تغییر مدیریت اظهار کرد: همانظور که گفتم صرف انتصاب در گذشته دلیل تغییر نیست قانون هم تغییر نکرده، اما دولت تغییر کرده و نگاه دولت وفاق ملی است و این وفاق با عقلانیت جناح های سیاسی همراه بوده است.

سیمایی صراف با اشاره به اینکه یکی از معیارهای ما برای مدیریت این است که مدیر قدرت توافق سازی را داشته باشد و اهل تعامل با دانشجو و اساتید باشد، خاطرنشان کرد: تاکید می کنم همه با قوت و قدرت به کار خود ادامه دهند حتی شروع سال تحصیلی و نحوه مدیریت نشان دهنده توانایی مدیران نسبت به انطباق با شعار جدید است. در واقع منظور از وفاق این نیست که یک جریان با یکدیگر وفاق داشته باشند؛ بلکه باید وفاق بین جریان های متنوع شکل بگیرد.

وی ادامه داد: من و دوستان به شعار وفاق باور داریم و برنامه ریزی ها در جهت وفاق است و خواهش می کنم همه مدیران همکاری کنند و نشان دهند با وفاق همسو هستند. در دولت قبل هم بین ارکان حاکمیت وفاق بود و آن وفاق بین علایق مشابه بود اما در دولت جدید وفاق بین سلایق مختلف است.

وزیر علوم اصل تغییر را ضروری و مثبت ارزیابی کرد و افزود: یکی از عوامل تغییر مدیریت دانشگاه ها شکایت هایی است که به ما می رسد؛ اما ما صرف گزارش تصمیم نمی گیریم و روش ما این است هیات تحقیق فرستاده می شود تا همه جوانب بررسی شود. برای تغییر روسای دانشگاه ها عجله نداریم مگر ضرورتی پیش آید و درخواستی باشد. البته نباید هر گروه تحقیقی را به حساب گروه تحقیق ویژه من در دانشگاه ها قرار داد.

وی از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی شکایات در کنار دفتر بازرسی و شکایت وزارت علوم خبر داد و افزود: در این کارگروه از یکی قضات دیوان عدالت اداری هم دعوت کردیم تا به صورت بی طرف با شکایات ارسالی از اساتید و دانشجویانی که دچار مشکل شدند، رسیدگی شود. 

وزیر علوم ادامه داد: دستور رییس جمهور و معاول اول این است تا به شکایات دانشجویان و اساتید نسبت به وضعیت اخراج و تعلیق آنها فرصت مجدد داده شود و مجدد مورد بررسی قرار بگیرد. من بازگشت یا عدم بازگشت آنها به دانشگاه را تایید نمی کنم؛ بلکه باید پرونده مورد بازنگری قرار بگیرد و موضوع بر اساس اصل وفاق، موازین قانونی و رافت اسلامی مورد تصمیم گیری قرار بگیرد.

وزیر علوم خطاب به روسای دانشگاه ها تاکید کرد: توصیه می کنم وضعیت و شکایات دانشجویان و اساتید دارای مشکل را خودشان بررسی و رسیدگی کنند. نگذاریم مسأله ها بزرگ شوند و تا جایی که امکان دارد خود مشکلات را رفع کنید اگر نشد به ما ارجاع دهید تا در کارگروه بررسی و به شکایات رسیدگی شود. 

وی به نگاه رهبری در مواجه به دانشجویان و اساتید معترض اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در اتفاقات سال گذشته دانشگاه فرمودند که آنها جوان هستند و هیجان دارند، صبر و حوصله به خرج دهید، با آنها مدارا کنید و این رأفت باعث شد تا با کمترین هزینه موضوع حل و شرایط آرام شود. حتی پس از این دستور عفو وسیعی را صادر کردند. بنابراین شماها نیز این مشی را پیش ببرید و اگر در عفو خطا کنید خیلی بهتر از این است که در تنبیه مرتکب خطا شوید.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی