دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ 08 December 2025
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۸۱۲۴۹

نماینده مجلس: با کمبود معلم مواجه هستیم/ کد ۱۹ را حذف کنید

نماینده مجلس: با کمبود معلم مواجه هستیم/ کد ۱۹ را حذف کنید
 یک نماینده مجلس گفت: در سطح کشور با کمبود معلم مواجه هستیم این درحالی است که جای پذیرش و جذب داریم اما کدها و ماده‌ها و تبصره‌هایی را اعمال کرده‌ایم که متاسفانه سد راه به کارگیری این عزیزان شده است،من خواهش می‌کنم که کد ۱۹ را حذف کنند، کدهای ۴، ۵ و ۶ مانع جذب این عزیزان شده‌ است.

سلام ستوده در جلسه روز (یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) مجلس شورای در نطق میان دستور خود گفت:نباید فرصت‌ها را از دست دهیم و در فکر خدمت به مردم عزیز باشیم.مردم ما مردمی با معرفت، دارای شناخت، بصیر، آگاه و ولایتمدار هستند پس باید سعی کنیم که دل ملت ایران را با کارهای خوب و برنامه‌های پسندیده به دست آوریم.

نماینده مردم مهاباد تاکید کرد:مسئولان و وزرا باید بی‌عدالتی و ناترازی‌ها را بردارند و در فکر راهکاری اساسی و رویکردی تاثیرگذار در تحولات اقتصادی کشور باشند. جوانان تحصیل کرده و جویای کار را دریابند و فرصت‌های شغلی فراهم کنند تا نخبگان و جوانان با استعداد ما از مرزها خارج نشوند.در سطح کشور با کمبود معلم مواجهیم این درحالی است که جای پذیرش و جذب داریم اما کدها و ماده‌ها و تبصره‌هایی را اعمال کرده‌ایم که متاسفانه سد راه به کارگیری این عزیزان شده است؛ من خواهش می‌کنم که کد ۱۹ را حذف کنند؛ کدهای ۴، ۵ و ۶ مانع جذب این عزیزان شده‌ است. معلمان نهضت سوادآموزی سالهاست که آرزوی استخدام دارند این عزیزان باید تبدیل وضعیت و از بلاتکلیفی خارج شوند همه اعم از سرباز معلمان، معلمان مدارس غیر انتفاعی، مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمات همه باید جذب و استخدام شوند.

وی با بیان این‌که اید نیروهای توانمند، مسئولیت پذیر صادق و عادل را وارد دستگاه‌های دولتی کنیم. اگر امروز شاهد بی‌عدالتی ناترازی و مشکلات فراوان در همه بخش‌ها هستیم ناشی از عدم مدیریت و عدم نظارت بوده است، اظهار داشت: باید از کارشکنی‌ها و دغل‌بازی‌ها دست برداشت و از انسان‌های سست عنصر و بی اراده فاصله گرفت.

ستوده با اشاره از دریافت زیر میزی از سوی برخی از پزشکان، گفت: مسئولان باید این افراد را بیرون بیندازند چراکه تمام دشواری‌ها، گرفتاری‌ و بدبختی‌های ما مربوط به رشوه گرفتن و دلال بازی است.

وی ادامه داد:تابستان سختی را پشت سر گذاشتیم و قطعی برق و کمبود آب خسارات زیادی را به کشاورزان و روستاییان عزیز وارد کرد. خواهش می‌کنم برای سال آینده خاموشی‌ها و قطعی مداوم برق مدیریت شود چرا که این قضیه کمر کشاورز و تولید کننده را می‌شکند.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رشد ۹۱ درصدی کفایت سرمایه نسبت به دوره مشابه سال قبل؛ مهر تایید بر اعتبار و سلامت بانک گردشگری 

روایت خروج ایران از سوریه و رها شدن بشار اسد در آخرین روز‌ها

استیضاح میدری و عالیجناب خاکستری | از علی ربیعی تا برادر عباد!

نقدها را بود آیا که عیاری گیرند

بیمارستان خاتم می‌تواند یکی از نخستین الگوهای ملی در اجرای خرید خدمت با تعرفه دولتی باشد

روز دانشجو، در صداوسیما روز جلیلی است!

بیانیه نمایندگان مجلس در مورد اضافه برداشت بانک اقتصاد نوین، اشتباه بود

قاجار و پهلوی، قیمت دلار را بهتر مدیریت کردند؟!

شمارس معکوس برای عرضه کی‌ام‌سی ایگل هیبرید

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

پیشنهاد سردبیر

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا در گفتگو با فراز بررسی کرد

ترامپ از مادورو چه می‌خواهد؟ | احتمال تکرار «خلیج خوک‌ها»

زندگی