پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ 02 October 2025
شنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۱
کد خبر: ۸۱۴۹۴

تسنیم: عراقچی به توصیه سید حسن نصرالله، سفرش به لبنان را به تعویق انداخت

تسنیم: عراقچی به توصیه سید حسن نصرالله، سفرش به لبنان را به تعویق انداخت
 طبق شنیده‌های این خبرگزاری، عراقچی، وزیر امورخارجه پس از آغاز به کار در وزارتخارجه با توجه به تحولات منطقه و پیرامون محور مقاومت قصد داشت پیش از عزیمت به نیویورک به لبنان سفر کند که به توصیه دبیرکل حزب الله لبنان این سفر را به تاریخ دیگری موکول کرد.

عراقچی بعد از حوادث اخیر لبنان و ترور کور و وسیع رژیم صهیونیستی هم  قصد داشت به بیروت سفر کند اما به دلیل برخی ملاحظه‌‌ها به وی پیشنهاد شد که برای انجام این سفر عجله نکند.

سید عباس عراقچی بنابر همین توصیه،  برنامه از پیش تنظیم شده سفر به نیویورک را آغاز کرد و امروز راهی مقر سازمان ملل متحد شد تا هم  مقدمات سفر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور را فراهم کند و هم در نیویورک مذاکرات ویژه ای با مقام‌های متعدد برای محکومیت بین المللی تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی