۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۲:۱۲
دوشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۸۲۰۸۵

واکنش مدیرعامل پرسپولیس به شهادت سید حسن نصرالله

واکنش مدیرعامل پرسپولیس به شهادت سید حسن نصرالله
مدیرعامل پرسپولیس گفت: صهیونیست‌ها گور خودشان را در همان خرابه‌های حاصل از انفجار بمب‌ها کنده‌اند و نمی‌دانند قرار است در همان خرابه‌های غزه و لبنان دفن شوند.

 رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ارتباط با جنایات‌های تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت سید حسن نصرالله و جمعی از یاران ایشان و سردار سرفراز سپاه پاسداران اظهار داشت: قبل از هر چیز باید ضایعه تاسف بار شهادت مبارز عالی‌قدر جهان اسلام، سید حسن نصرالله، یاران ایشان و سردار رشید اسلام، عباس نیلفروشان را به خانواده‌های ایشان و مردم غیور ایران و لبنان تسلیت و به این ارواح پاک تبریک بگویم.

وی افزود : این فرهنگ عاشورایی ما است که هر چند برای از دست دادن چنین انسان‌های بزرگی تسلیت می‌گوییم ولی در نهایت شهادت، فیض و آرزویی است که از رسیدن به آن شادمان می‌شویم. در چنین فرهنگی شکست، هیچ معنایی ندارد چون تا زمانی که در صحنه حضور دارید بلای جان دشمنان اسلام هستید و در لحظه پرواز به آرزو و خواسته‌ای قلبی رسیده‌اید. هر قطره خونی که ریخته می‌شود نیز به مبارز و انگیزه‌ای قویتر بدل می‌شود. آنهایی که در طول سال‌ها دفاع مقدس، پیکار با داعش، چند دهه مبارزه با غده سرطانی منطقه و در عالی ترین درجه در کربلا و عاشورا این مفاهیم را عمیقا دریافته‌اند و به خوبی می‌دانند که تازه این شروع پیروزی‌ها و سربلندی‌هایی است که دشمن صهیونیستی در آینده نزدیک به خوبی آن را درک خواهد کرد. فهم این موضوع خارج از ادراک آنهاست ولی با آن مواجه خواهند شد، زمانی که بسیار دیر شده است.

مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: رژیم غاصب و ددمنش صهیونیستی، امروز رسواتر از هر زمانی است. جهان دیگر نمی‌تواند نبیند با چه رژیم و جریان خطرناکی علیه بشریت روبرو است. رژیمی که به هیچ اصول بین‌المللی و اخلاقی پایبند نیست و آماده است در هر لحظه وحشیانه‌ترین رفتارها را از خود نشان بدهد. بعد از حادثه کربلا هم چنین اتفاقی روی داد. آن سوی میدان که خود را پیروز می‌دید و از هیچ رفتار غیرانسانی پرهیز نکرد چنان رسوا شد که دیگر امکان ادامه حیات نیافت. این همان اتفاقی است که رژیم اشغالگر قدس باید منتظر آن باشد. برچیده شدن این رژیم بدون پیروزی در این عرصه ممکن نبود. بدون شناساندن هر چه بیشتر چهره شیطانی آنها به تمام دنیا ممکن نبود و به نظر من آنها از حالا فروپاشی خود را استارت زدند. حالا نه فقط ما که همه دنیا می‌داند تنها راه پایان یافتن این غائله ضد بشریت، حذف شدن صهیونیست از صفحه روزگار است.

رضا درویش اذعان داشت: کابوس سید بزرگوار حسن نصرالله و رزمندگان جان برکف او تازه از لحظه فرو افتادن آن بمب‌ها و ترور وحشیانه برای اسراییل آغاز شد. آن‌ها گور خودشان را در همان خرابه‌های حاصل از انفجار بمب‌ها کنده‌اند و نمی‌دانند قرار است در همان خرابه‌های غزه و لبنان دفن شوند.

وی افزود : حالا دیگر سید حسن نصرالله جاودانه و دست‌نیافتنی شده است. سید حسن نصرالله یه نفر نبود که بتوان او را حذف کرد. او یک جریان فکری بود. او خودش محصول یک جریان فکری بود که حالا با این شهادت جان بی‌شماری گرفته است. حالا دیگر نمی‌توانند به تعبیر خودشان او را بکشند. حالا سید حسن نصرالله‌ها در راه هستند. این تازه اول بدبختی و بیچاره‌گی اسراییل و آمریکا خواهد بود. حالا دیگر نمی‌توانند او را به چنگ بیاورند در حالی که همه جا حضور خواهد داشت و حضورش را در مخفی‌ترین جاهایی که ساخته‌اند، حس می‌کنند.

مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد : مفهوم ادامه یافتن «نصرالله» همین است. نتانیاهو این بزرگترین قاتل دوران حالا بزرگترین تهدید برای رژیم صهیونیستی و شهروندان صهیونیستی است. او نابودی همه این ها را با دستانش رقم زد و تاریخ همه این‌ها را خواهد دید و می‌نویسد. سرداران ما اسم و رسم خودشان را به همراه دارند. آن ها از اولین لحظه به تن کردن لباس رزم و پاسداری باور داشته‌اند که برای این آب و خاک و اسلام سر به در می‌دهند ولی تن به ذلت نمی‌سپارند. آنها عزت را در مکتب امام حسین(ع) فرا گرفته‌اند. سردار عزیزمان عباس نیلفروشان سال‌ها در جستجوی شهادت بی‌تاب و بی‌قرار بود و از این رو هر جا خطر بود، حضور داشت.

وی افزود : رسم زندگی او و دیگر سرداران رشیدمان در هیچ برهه‌ای از زندگی‌شان، رسم انسان‌های عافیت طلب نبود. آنها شهید بودند، پیش از آن که به شهادت برسند. در ۸ سال دفاع مقدس، شهادت را جستجو کردند. در دوران مبارزه با فتنه داعش و دفاع از حریم اهل بیت(ع) در صحنه حضور پیدا کردند و سر آخر به لقاء الله پیوستند. تردیدی نیست که مردم عزیز کشورمان دل‌شان از جنایات رژیم صهیونیستی خون است. ملت شریف ایران یه حق خواهان خون‌خواهی فرزندان رشید و دلیر خود است و بیش از آن داغدار ملت‌های مظلومی است که به خاک و خون کشیده شده‌اند. رژیم صهیونیستی هم از یک چیز مطمئن باشد؛ ما ایرانی‌ها هیچ گاه فراموش نمی‌کنیم و خواسته برحق ملت عزیزمان یک تکلیف غیر قابل گذشت و مصالحه است.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی