دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۹
کد خبر: ۸۲۲۳۰

قالیباف: خود را برای دیوانگی احتمالی اسرائیل آماده کرده‌ایم

قالیباف: خود را برای دیوانگی احتمالی اسرائیل آماده کرده‌ایم
رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امروز پس از انجام عملیات وعده صادق 2، اسرائیل هم خود را بازندۀ میدان نظامی و هم شکست خورده در جنگ رسانه ای می بیند، گفت: ما خود را برای دیوانگی احتمالی اسرائیل آماده کرده ایم، پاسخ بعدی ما به تجاوزهای احتمالی در سطحی بسیار متفاوت خواهد بود.

به گزارش فراز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در نشست امروز (چهارشنبه 11 مهرماه) صحن علنی مجلس، گفت: از روزی که رهبر عزیزتر از جان ما فرمان خونخواهی میهمان عزیز مان شهید اسماعیل هنیه را دادند تمام فرماندهان و نیروهای نظامی با حمایت مسئولان کشور شبانه روز تلاش کردند تا زمینه های اجرایی کردن مقتدرانه موفق و موثر این فرمان را  مهیا کنند و امروز که با دومین عملیات وعده صادق این تلاش های شبانه روزی به ثمر رسید دنیا با چشمان خود مشاهده کرد که قدرت جوانان با انگیزه ایرانی هنگامی که در کنار باور به سنت های الهی قرار می گیرد  بر جمع بزرگترین قدرت های نظامی دنیا نیز  برتری دارد.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: دیشب ظالمان و جنگ طلبانی که همۀ توان شان حملۀ هوایی و عملیات تروریستی است از ترس برخود لرزیدند و ملت های مسلمان و همۀ آزادیخواهان دنیا از شوق و امید سرشار شدند.

وی ادامه داد: دشمنی که تلاش کرده بود با پیروزی های تاکتیکی شکست های راهبردی خود را سرپوش بگذارد و با عملیات روانی شالودۀ ذهنی و ساختاری جبهۀ مقاومت را تخریب کند تصور می کرد با عملیات های ترور و شهادت سیدحسن نصرالله کار حزب الله لبنان را تمام کرده است لذا باور نمی کرد که قوی تر از گذشته با صخرۀ سنگ حزب الله لبنان روبرو شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: رژیم هنوز نتوانسته بود حفظ توان نظامی حزب الله را تحلیل کند که با شکست اطلاعاتی و امنیتی عملیات مسلحانۀ موفق در تل آویو روبرو شد و هنوز خود را از این شکست سرپا نکرده بود که با آوار موشک های ایرانی بر سر پیروزی سازی رسانه ای خود روبرو شد و همۀ سراب امنیتی را که ساخته بود نقش بر آب دید و لذا امروز  هم خود را بازندۀ میدان نظامی و هم شکست خورده در جنگ رسانه ای می بیند.

دکتر قالیباف عنوان کرد: این است قدرت ایمان و جهاد این است قدرت اراده و تلاش این است قدرت شجاعت و تدبیر و این است نتیجۀ رهبری حکیم و پشتیبانی مردم مسلمان و وطن پرست ایران ما به داشتن فرماندۀ کل قوایی که راهبری حکیم، شجاع، مجاهد، با ایمان، باورمند به مردم و متصل به قدرت لایزال الهی است می‌بالیم و همیشه و در همۀ شرایط خود را تابع محض هر تصمیم او با هر رویکردی دانسته و بالاترین افتخار خود را سربازی بی چون و چرای او می دانیم.

وی ادامه داد: البته رژیمی که موجودیت و بقای خود را در خطر می بیند ممکن است به فکر تکرار خطاهای پیشین خود و تعرض به خاک مقدس ایران بیافتد اما باید این را بداند که ما خود را برای این دیوانگی احتمالی او آماده کرده ایم و برنامۀ دور از انتظاری طراحی کرده ایم و پاسخ بعدی ما به تجاوزهای احتمالی در سطحی بسیار متفاوت صورت خواهد گرفت و حتماً این رژیم در صورت تعرض به ایران موجودیت خود را که وابسته به ایجاد احساس امنیت است با شتاب بسیار بیشتری به سمت فروپاشی سوق خواهد داد و به آمریکا بعنوان حامی و پشتیبان این رژیم توصیه می کنیم که قلادۀ سگ هار خود را محکم کند تا نه به خود لطمه بزند و نه صاحب خود را به دردسر جدی بیاندازد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: درپایان به روح بلند همۀ شهدای بزرگ مقاومت خصوصاً شهید سید حسن نصرالله  شهید اسماعیل هنیه و شهید حاج قاسم سلیمانی درود می فرستیم و به همۀ همرزمان خود در جبهۀ مقاومت به ویژه در لبنان و غزه اطمینان می دهیم که ما تا پیروزی قدس شریف در کنار شما خواهیم ماند و راه شهدای مقاومت را ادامه خواهیم داد.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: ما این روزها بیشتر از همیشه این تذکر خداوند متعال در قرآن را لمس می کنیم که شهدا زنده اند. آری سیدحسن نصرالله زنده است، اسماعیل هنیه زنده است، حاج قاسم عزیز ما زنده است چون مقاومت زنده است و به مبارزۀ خود تا آزادی قدس شریف ادامه خواهیم داد. سلام بر قدس، سلام بر فلسطین و سلام بر شهدای راه خدا.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی