۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۳۶
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
کد خبر: ۸۲۲۷۶

سردار کوثری: اسرائیل درباره حمله به ایران بلوف می‌زند

سردار کوثری: اسرائیل درباره حمله به ایران بلوف می‌زند
سردار کوثری  درباره احتمال پاسخ اسرائیل به ایران بابت عملیات وعده صادق ۲ گفت: آنها از این بلوف‌ها زیاد میزنند اما درصورت چنین عملی قطعا و یقینا باید بدانند که خودشان ضرر خواهند کرد.

 شب گذشته عملیات "وعده صادق ۲" انجام شد، دقیقا دو ماه پس از شهادت اسماعیل هنیه در تهران. عملیات کوبنده ای که اگرچه تعداد پرتابه های آن کمتر از عملیات شماره یک بود ولی بواسطه آن حداقل سه پایگاه نظامی مورد هدف قرار گرفت و آسیب دید، آنچنانکه به زعم رسانه های صهیونیستی ۸۰ تا ۹۰ درصد موشکها به هدف اصابت کرده ونکته مهم دیگر عملیات سایبری بسیار خوبی بود که در خصوص سامانه های پدافندی "گنبد آهنین، فلاخن داوود و پیکان"  انجام گردید و عملا وقتی موشک های ایران به سرزمین های اشغالی رسیده بود اسرائیل برای اقدام علیه آنها زمان را از دست داده بود، چرا که درگیر بازیابی و راه اندازی این سیستم ها بودند.

نکته اینکه در روزهایی که ۴۰ هزار کودک و زن فلسطینی طی کمتر از یک سال اخیر به شهادت رسیده اند وقتی موشک های ایرانی فراز آسمان مناطق اشغالی رادر می نوردید ساکنین این مناطق شادی می کردند، شایداین تفاوت استفاده از سلاح های جمهوری اسلامی با دیگر کشورها باشد که وقتی آن را شلیک می کنیم برخی مردم جهان شادی می کنند ولی وقتی آنها شلیک می کنند مردم کشته می شوند، مهم و متفاوت است که سلاح دست که باشد و در کجا و چگونه از آن استفاده شود.

گفتنی است در پی این عملیات دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل گفت که اسرائیل به حمله موشکی ایران پاسخ خواهد داد.  وی از آماده باش دفاعی و تهاجمی اسرائیل گفت و اضافه کرد: این شلیک عواقبی خواهد داشت. ما برنامه‌هایی داریم و در زمان و مکانی که انتخاب می‌کنیم عمل می‌کنیم. ارتش اسرائیل نیز شامگاه سه‌شنبه و در واکنش دیگری، اعلام کرد که قصد دارد حملاتی وسیع را در خاورمیانه انجام دهد. همزمان، گزارش‌های از ادامه حملات اسرائیل به لبنان حکایت دارد.

اسماعیل کوثری می گوید: آنها زیاد بلوف می زنند. این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره تلافی احتمالی تل آویو ادامه داد: درصورت چنین عملی قطعا و یقینا باید بدانند که خودشان ضرر خواهند کرد.

مشروح این گفتگو را بخوانید:

وعده صادق ۲ اتفاق افتاد و برای دومین بار در سال جاری توانایی و قدرت خود را در مقابله با رژیم صهیونیستی نزد دیدگان جهانیان و قدرت های بزرگ به منصه ظهور گذاردیم؛ پیش بینی شما از پاسخ رژیم صهیونیستی به این حمله چیست؟

ما به آن چیزی که گفتیم عمل کردیم، اما زمان و مکان را نگفته بودیم که الان دیگر معلوم شد. ضمن اینکه برای مراحل بعدی نیز ما تصمیم می گیریم و کسی برای ما نمی تواند تصمیم بگیرد. مسئله مهم این است که اگر اینها بخواهند کوچکترین خطایی مجددا انجام دهند قطعا باید بدانند که به پاسخی سنگین تر از الان به آنها خواهیم داد.

آیا سپر موشکی این رژیم تاکنون در برابر حملات ایران موفق عمل کرده است؟

نه، نه، باید بگوییم به مراتب خیر

چطور؟

چون ما به مراتب یکسری اقداماتی انجام دادیم که این باعث شده موشک های ما براحتی به اکثر اهدافی که مشخص کردیم برخورد کند.

و صرفا زیر ساخت ها را مورد هدف قرار دادیم؟

بله، ماکه مثل آنها خبیث و جنایتکار نیستیم که بخواهیم مردم را بزنیم، دقیقا همانجایی که هدف بود را زدیم. طبق خبرهایی که خود آنها داده اند تا کنون سه پایگاه آنها منهدم شده که در آنها هواپیماهی اف ۳۵ و تاسیسات نظامی بوده و آسیب سنگینی خورده اند.

این روزها شنیده ها از احتمال زیاد حمله زمینی اسرائیل به لبنان حکایت دارد و حتی برخی می گویند شاید بعد از این عملیات ما، رژیم صهیونیستی در صدد حمله به زیر ساخت های ایران باشد.

آنها از این بلوف‌ها زیاد میزنند اما درصورت چنین عملی قطعا و یقینا باید بدانند که خودشان ضرر خواهند کرد.

یعنی چنانچه هر اقدامی کنندما پاسخ کوبنده ای به آن خواهیم داشت؟

بله، قطعا سنگین تر بر علیه آنها اقدام خواهیم کرد.

سردار کوثری: اسرائیل درباره حمله به ایران بلوف می‌زند/ کاری می‌کنیم دشمن همیشه در خوف باشد

با توجه به این حمله احتمال حمله زمینی اسرائیل به لبنان چقدر است وآیا در صورت چنین کاری به ...

خوراک بچه های حزب الله این است که اصلا اسرائیل زمینی حمله کند. قطعا در آن زمینی که خود بچه های حزب الله شناخت دارند اینها را بدتر از جنگ ۳۳ روزه  اینها را منهدم خواهند کرد. حزب الله کاملا بر منطقه مسلط است و اینها باید بدانند که مرگ شان نزدیک شده است.

برخی معتقد هستند با توجه به اینکه آمریکا در آستانه انتخابات است و نیازمند آرامش در منطقه خاورمیانه، و اینکه ایران نقش ژاندارم خاورمیانه را بر عهده دارد بهتر است مسئولین دستگاه دیپلماسی اقدام به امتیازگیری از ایالات متحده بکنند. در این مورد چه نظری دارید؟

 چندین بار در دولت های یازدهم و دوازدهم امتحان کردند وچه امتیازی گرفتند، تازه بدتر آمد و تهدید کرد.

آیا زمان بر بودن انتقام شهادت اسماعیل هنیه در تهران می توانست به دلیل گرفتن این امتیاز باشد؟

ببینید ما زمان و مکان را مشخص می کنیم، نه دشمن. ما عجول نیستیم و بر اساس برنامه ریزی دقیق اینکار را می کنیم که دشمن در خوف باشد و ما بتوانیم کاری را بکنیم که در انواع و اقسام عملیات ها بکار گرفته شده. در نهایت باید بگوییم که اثرات این حمله موشکی به مراتب نسبت به وعده صادق ۱ بسیار بیشتر بوده و موشک های بیشتری به اسرائیل اثابت کرده است.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی