يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۸۲۳۵۸

آیت الله جوادی آملی: مسئولین اهل «اختلاس و نجومی» نباشند و مشکل مردم را حل کنند

آیت الله جوادی آملی: مسئولین اهل «اختلاس و نجومی» نباشند و مشکل مردم را حل کنند
آیت الله جوادی آملی گفت: در حدیث آمده است که «السَّاکِتُ عَنِ الْحَقِّ شَیطانٌ أَخْرَسٌ»؛ فرمود کسی که در زمانی که باید حق را بگوید و نگوید، یک شیطان دهان بسته است، کسی که قدرت دارد تبلیغ بکند و ساکت است، در زمان خوشحالی، مردم را خوشحال نمی‌کند و در هنگام اندوه، مردم را دلداری نمی‌دهد، این شیطان اخرس است.

 آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید، حضور باشکوه مردم ایران اسلامی در نماز جمعه روز گذشته تهران را که به امامت رهبر معظم انقلاب برگزار شد، فخر یک ملت دانست.

 وی روز شنبه در جلسه درس خود گفت: در حدیث آمده است که «السَّاکِتُ عَنِ الْحَقِّ شَیطانٌ أَخْرَسٌ»؛ فرمود کسی که در زمانی که باید حق را بگوید و نگوید، یک شیطان دهان بسته است، کسی که قدرت دارد تبلیغ بکند و ساکت است، در زمان خوشحالی، مردم را خوشحال نمی کند و در هنگام اندوه، مردم را دلداری نمی دهد، این شیطان اخرس است.

وی ادامه داد: جریان دیروز فخر یک ملتی است، این ملتی که در برابر آن خطر همه با زن و بچه به میدان آمدند، آیا این فخر نیست؟ قرآن کریم درباره هیچ مللی اینگونه نفرمود که ﴿ لا تَزالُ تَطَّلِعُ عَلی خائِنَةٍ مِنهُم﴾ ولی درباره ملت یهود فرمود که پیغمبر، اینها با دیگران فرق دارند، اینها هر روز نقشه می‌ کشند، تو مواظب باش. ما ملتی مثل ملت یهود نداریم، این ملت که صریحاً به نام پیغمبر سند جعل کردند تا از پرداخت جزیه معاف شوند ولی پس از بررسی مشخص شد که امضاء و شاهد و سند آن جعلی است، این ملتی که به نام پیغمبر نامه جعل می کنند و الآن نیز که این گونه صهیونیست ها، کودک کشی می کنند و افراد بیگناه را می کشند، مشخص است که با دیگران فرق دارند.

این مرجع عظام تقلید اضافه کرد: اما ایران مقتدر و ایران الهی او را خفه کرده است و اینکه پس از این وعده صادق اول و دوم، مردم ما، زن و مرد با بچه های خود همه گفتند با تمام تهدیدها در نماز جمعه شرکت می کنیم و حتی بعضی مردم از شهرهای دیگر هم سعی کردند خود را به نماز جمعه باشکوه برسانند، آیا حق این مردم قدرشناسی از آنها نیست؟

آیت الله جوادی آملی گفت: باید از این مردم قدرشناسی و تشکر کرد، باید برای آنها دعا و خدمت کرد، باید به این مردم، وزیر و کارمندی داد که دارای دو صفت قوی و امین باشد، کسانی که مسوولیتی دارند موظف هستند که پاک باشند، اهل اختلاس و نجومی نباشند، مشکل مردم را حل کنند و از مردم حق شناسی کنند؛ ما هم دعا می کنیم خداوند به ذات اقدسش، به این ملت خیر و صلاح و فلاح و عزت دنیا و آخرت مرحمت بفرماید.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی