يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۸۲۳۹۵

چرا بعد از نماز جمعه رهبری خبرسازی‌ها آغاز شد؟

چرا بعد از نماز جمعه رهبری خبرسازی‌ها آغاز شد؟
روزنامه هم‌میهن با اشاره به شایعات زخمی شدن سردار قاآنی و تکذیب غیررسمی آن نوشت: تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ گونه موضع‌گیری رسمی از سوی سپاه و دیگر نهادهای نظامی کشور صورت نگرفته است.

روزنامه هم‌میهن با اشاره به تکذیب شایعات درباره سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس نوشت:

حوالی ظهر روز گذشته، خبری مبنی بر ترور فرمانده نیروی قدس سپاه در بیروت از سوی منابع عبری منتشر شد. شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل ادعا کرده است که احتمالاً سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس، در جریان بمباران بامداد ۱۳ مهرماه بیروت زخمی شده است.

براساس این گزارش، هدف بمباران گسترده ۱۳ مهرماه ضاحیه جنوبی بیروت از سوی اسرائیل، ترور سیدهاشم صفی‌الدین، جانشین احتمالی سیدحسن نصرالله و همچنین مسئول واحد اطلاعات بوده و سردار قاآنی نیز در این مکان حضور داشته است. بر اساس ادعای این رسانه اسرائیلی، سرنوشت این دو مسئول حزب‌الله و فرمانده نیروی قدس از سوی مقامات رژیم صهیونیستی در حال بررسی است. 

این درحالی‌است که تکذیبیه‌ای به نقل از خبرگزاری مهر که منبع آن منابع آگاه اعلام شده بود، پس از انتشار این خبر در شبکه‌های مجازی منتشر شد. به نظر می‌رسد انتشار این شایعات به‌دلیل غیبت سردار قاآنی در نمازجمعه این هفته تهران که به امامت رهبری اقامه شد بوده است.  تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ گونه موضع‌گیری رسمی از سوی سپاه و دیگر نهادهای نظامی کشور صورت نگرفته است.

این درحالی‌است که محمدمهدی همت، فرزند شهید همت شب گذشته در توئیتی نوشت: «حاج اسماعیل قاآنی عزیزمان در صحت و سلامت کامل هستند، فریب بازی‌های رسانه‌ای دشمن که نشان از ضعف‌شان دارد را نخورید».

«میدل ایست نیوز» نیز شب گذشته به نقل از  یک منبع بلندپایه نظامی ضمن تکذیب شایعات درباره فرمانده سپاه قدس، اعلام کرد که سردار قاآنی در سلامت کامل است.  تحلیلگران نظامی، حجم حمله پنجشنبه اسرائیل به ضاحیه را سنگین‌تر از حمله ششم مهرماه که منجر به شهادت سیدحسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه شد، می‌دانند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی