يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۸۲۶۳۶

سخنگوی دولت: موضوع فیلترینگ در دولت در حال پیگیری است

سخنگوی دولت اعلام کرد: موضوع فیلترینگ در جلسه هیئت دولت مطرح شد و وزیر ارتباطات در حال پیگیری هستند.

سخنگوی دولت: موضوع فیلترینگ در دولت در حال پیگیری است

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۴۱ درصد از  پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ پرداخت شد.

وی همچنین از سفر معاون زنان رئیس جمهور به طبس خبر داد و هدف آن را دیدار با خانواده‌های داغدار حادثه معدن طبس اعلام کرد و افزود: در این سفر معاون رئیس جمهور بسته حمایتی مصوب دولت را در اختیار خانواده های داغدار حادثه معدن قرار می‌دهد تا کمی از فشار روحی آنها کم شود و مشکلات معیشتی آنها تا حدودی مرتفع شود.

سخنگوی دولت در ادامه با اعلام اینکه سه استاندار با تصویب هیئت وزیران انتخاب شدند، گفت: غلامسحین مظفری به عنوان استاندار خراسان رضوی، حسینعلی امیری به عنوان استاندار فارس و محمدرضا بابایی به عنوان استاندار یزد انتخاب شدند.

مهاجرانی همچنین به بیان آخرین وضعیت فیلترینگ در دولت چهاردهم پرداخت وخاطرنشان کرد: موضوع فیلترینگ در جلسه هیات دولت مطرح شد که وزیر ارتباطات در حال پیگیری است. رئیس‌جمهور بر همان عهدی که بستند، هستند.

مهاجرانی در ادامه تصریح کرد که پرداخت به گندمکاران هم مورد بررسی قرار می‌گیرد تا حل شود.

وی درباره سفرهای استانی رئیس‌جمهور نیز بیان کرد: برنامه سفر رییس‌جمهور در حال طراحی است. ایشان در این روزها چند سفر خارجی  مثل نیویورک، قطر و ترکمنستان داشتند و بعد از آن سفرهای استانی طبق برنامه ریزی انجام خواهد شد، البته نمی‌خواهیم در این سفرها قول‌هایی بدهیم که امکان تحقق آنها وجود ندارد، زیرا این مساله در درازمدت به اعتبار دولت خدشه وارد می‌کند  و رابطه دولت ملت هم دچار خدشه می‌شود.

وی در خصوص تعیین سقف جدید برای سوخت‌گیری خودروها در روزهای گذشته، گفت: ما در کشور ناترازی‌های جدی داریم، ولی همانطور که رئیس‌جمهور قول داده‌اند، قبل از کار کارشناسی هیچ تصمیمی گرفته نمی شود. بعد از حمله موشکی ایران اتفاقی که در مساله بنزین رخ داد به دلیل حجم زیاد تقاضا بود که باید مدیریت می شد.

سخنگوی دولت درباره تاثیر عملیات نظامی ایران بر بازار ارز نیز گفت: میزان تغییر در بازار ارز بسیار و کم بود. تغییر ۲-۳ هزار تومانی کم بود و بازار دچار نوسان جدی نشد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

پیشنهاد سردبیر
زندگی