چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
کد خبر: ۸۲۷۵۴
در آئین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها مطرح شد؛

انتقاد صریح ظفرقندی از افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی

انتقاد صریح ظفرقندی از افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی
وزیر بهداشت از مصوبه افزایش ظرفیت رشته پزشکی در دانشگاه‌ها انتقاد کرد و گفت: طی چهار سال گذشته نزدیک ۱۰۰ درصد افزایش ظرفیت در دانشگاه‌ داشته‌ایم و این بدون تجهیز و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت علم است.

محمد رضا ظفرقندی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور که امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران با حضور رییس جمهور در حال برگزاری است، به ضرورت توجه به عدالت آموزشی در کشور تاکید کرد و گفت: کیفیت تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی امری بسیار مهمی است. با توجه به اینکه دانشجویان این دانشگاه ها در آینده با جان مردم سر و کار دارند، اگر به امر کیفیت بی توجهی صورت بگیرد، آسیب جدی به سلامت مردم وارد می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه باید برای تحقیق عدالت آموزشی و همچنین ورود دانشجویان به دانشگاه ها بازبینی صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: ما در کشور خود، دانشجویان بسیار هوشمند و پرتلاشی داریم؛ اگر عدالتی آموزشی در ورود به دانشگاه ها محقق نشود، ما نخبگان خود را از دست می دهیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در دانشگاه‌های وزارت بهداشت ۲۴۵ هزار دانشجو حضور دارند، افزود: حدود ۵۷ درصد این دانشجویان خانم و ۴۳ درصد آقایان آنها را آقایان تشکیل می‌دهند.

ظفرقندی تاکید کرد: در ۴ سال گذشته نزدیک ۱۰۰ درصد افزایش ظرفیت در دانشگاه‌ داشته‌ایم و این بدون تجهیز و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت علم است. در بحث عدالت ورود به آموزش و ادامه تحصیل یک بازبینی باید صورت گیرد. عدالت آموزشی در ورود به دانشگاه باید تأمین شود.

وی یادآور شد: برای اینکه در مرزهای علمی باقی بمانیم دیپلماسی علمی خود را فعال کنیم. ما برای باقی ماندن در مرزهای دانش باید با دانشگاه‌های مطرح جهان کنفرانس و دوره‌های علمی را تدارک ببینیم.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پیشنهاد وزیر زن اسرائیلی: جنازه یحیی السنوار را بسوزانید | سرنوشت پیکر فرمانده شهید حماس چه می‌شود؟

واکنش جالب آذری‌جهرمی به مطرح شدن نامش برای مدیریت پرسپولیس

وزیر ارتباطات: به هیچ عنوان اجازه انحصار در پروژه فیبر نوری نمی‌دهیم

وزیر راه: تیم بازرسی فرودگاه اردبیل از پروتکل ناآگاه بودند

دعوت قلعه‌نویی از خبرگان فوتبال برای تبادل نظر

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اوایل هفته آینده

خرس وحشی با پای خودش وارد باغ وحش شد!

فغانی: برای سومین سال بهترین داور آسیا شدم

انحلال بانک آینده؛ مدیرعامل: خبر نداشتیم!

روسیه رسما توافق پلوتونیوم با آمریکا را لغو کرد | «بی‌فایده و غیرضروری است»

بازگشایی «لوور» سه روز پس از سرقت جواهرات سلطنتی

واکنش اسلامی به ادعای ترامپ برای مذاکره با ایران

این زنان از آنچه در آینه می‌بینید، به شما نزدیک‌ترند!

درباره قیمت بنزین و تعیین سهمیه، کار کارشناسی انجام گرفته؛ اما هیچ‌مصوبه‌ای در دولت تاکنون با موضوع بنزین نداشته‌ایم

پیشنهاد سردبیر
زندگی