۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۵۱
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
کد خبر: ۸۳۳۷۶

اولتیماتوم فرمانده نیروی دریایی ارتش به کشورهای خارجی

اولتیماتوم فرمانده نیروی دریایی ارتش به کشورهای خارجی
امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: کشورهای منطقه با همکاری و همراهی هم توان تامین امنیت خطوط مواصلاتی دریایی و تجارت دریایی به ویژه در شمال اقیانوس هند را دارند و هیچ نیازی به حضور نیروهای غیرموجه وجود ندارد.

 امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ که به میزبانی کشورمان برگزار شد درباره اهمیت برگزاری این رزمایش با توجه به شرایط منطقه غرب آسیا اظهار داشت: برقراری امنیت مهم‌ترین موضوعی است که کشورها و به ویژه نیروهای مسلح به آن توجه دارند تا از این طریق اقتصاد دریامحور و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی تأمین شود.

 وی توجه به امنیت دریا را از مهم‌ترین مسائل مورد تأکید در ابلاغیه سند توسعه دریا محور رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: در کنار آن جامعه جهانی نیز حدود ۷۰ درصد نیازمندی‌های خود را از طریق تجارت در دریا تبادل و تامین می‌کنند؛ در این شرایط عده‌ای همواره تلاش کرده‌اند که منطقه شمال اقیانوس هند که بیشتر تبادل دریایی در آن رخ می‌دهد را یک منطقه نا امن جلوه دهند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزاری رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ را نشان‌دهنده امنیت بالای منطقه شمال اقیانوس هند اعلام کرد و ادامه داد: این رزمایش بزرگ و مهم که توسط نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند برگزار شد نشان می‌دهد که کشورهای این منطقه با همکاری و همراهی هم توان تامین امنیت خطوط مواصلاتی دریایی و تجارت دریایی را دارند و هیچ نیازی به حضور نیروهای غیرموجه وجود ندارد و نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند با همکاری هم امنیت خطوط مواصلاتی دریایی و اقتصاد را تامین می‌کنند و دریانوردان و تجار می‌توانند به کار خود بپردازند.

وی با بیان اینکه حضور و مشارکت نمایندگان کشورهای مختلف در رزمایش مرکب دریایی آیونز نشان‌دهنده انزواناپذیری ایران اسلامی است، تصریح کرد: این رزمایش بزرگ نشان داد جمهوری اسلامی ایران با همراهی همه کشورهای منطقه مبنای تلاش خود را ایجاد آرامش و امنیت جامعه جهانی قرار داده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطر نشان کرد: ما همچنین اقدامات بشردوستانه نیز انجام می‌دهیم، اگر شناور کشوری دچار آسیب‌ شود، نیروهای ما سریعا در نقاط حادثه دیده حضور پیدا کرده و کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: ما امروز شاهد هستیم که بسیاری از کشورهای مدعی دیگر در این زمینه به ناتوانی خود اعتراف می‌کنند چون تصور می‌کنند خودشان باید محور باشند. خوشبختانه امروز در منطقه همه با هم متحد هستیم و هدف نیز آسایش و آرامش مردم منطقه است.

امیر دریادار ایرانی تصریح کرد: پیچیده‌ترین سناریو در این رزمایش، بحث امنیت و ایمنی شناورها در دریا بود. زمانی که یک شناور در دریا در حالت اضطرار قرار می‌گیرد، نیروها و کشورها به طور مشترک و با یک زبان مشترک متوجه شرایط اضطراری می‌شوند و با همکاری یکدیگر عملیات نجات را انجام می‌دهند. اینجا همه هویت پیدا می‌کنند و این همدلی و زبان مشترک در دریا بسیار مورد تاکید ماست. به لطف خدا امروز این همکاری مشترک حاصل شده و به نظرم این یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این رزمایش بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقدامات غیرسازنده کشورهای غربی گفت نگرانی اصلی غربی‌ها این است که دیگر توجیهی برای حضور غیرموجه‌شان در منطقه وجود ندارد؛ بحث تنگه هرمز و اقتدار دریایی، به نظام و کشور مربوط است که به لطف خداوند به این توانمندی نیز دست پیدا کرده‌ایم. امّا امروز هدف ما اقتصاد جهانی، امنیت جهانی و کمک به سایر کشورها و دریانوردهاست و کشورهای منطقه خودشان به این ظرفیت رسیده‌اند.

وی افزود: در گذشته چنین رزمایشی نداشتیم. در رزمایش‌های دیگر بیشتر تمرکز ما بر حوزه نظامی بوده اما امروز تمرکزمان بر امنیت جمعی است. این امنیت جمعی با مشارکت حاصل می‌شود و این طور نیست که ما خودمان محور باشیم. ما میزبان هستیم و این میزبانی یک افتخار برای کشور و مردم ماست.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی